Αν είσαι νεότερος/νεότερη και δεν ξέρεις αυτή τη ταινία τη συστήνω ανεπιφύλαχτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα καλύτερα κοινωνικά δράματα.
Τα καλύτερα κοινωνικά δράματα.
Εχω πολύ καιρό να δω τέτοιου είδους ταινία όμως θυμήθηκα αυτό το έπος:
Αν είσαι νεότερος/νεότερη και δεν ξέρεις αυτή τη ταινία τη συστήνω ανεπιφύλαχτα.
Re: Τα καλύτερα κοινωνικά δράματα.
The one and only...
- Μαδουραίος
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Το έχω αρχή να μην κάνω παρέα με άτομα που βλέπουν κοινωνικές ταινίες για διασκέδαση. Θεωρώ πιο τίμιο να πάρουν ένα ξυράφι και να χαρακώνονται στο μπάνιο που τουλάχιστον θα βλάπτουν μόνο τον εαυτό τους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ο Αμπιγέρ (1983, σκην. Πίτερ Γέιτς)

https://www.imdb.com/video/vi2532376857 ... t_pr_ov_vi
και η τηλεταινία ριμέικ του 2015 με Χόπκινς και Ίαν ΜακΚέλεν έσπαγε επίσης κόκαλλα

https://www.imdb.com/video/vi2532376857 ... t_pr_ov_vi
και η τηλεταινία ριμέικ του 2015 με Χόπκινς και Ίαν ΜακΚέλεν έσπαγε επίσης κόκαλλα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
και ο Τζον ο Κασσαβέτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 11 Φεβ 2022, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεν νομίζω να θεωρείται αυτό κοινωνικό δράμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ούτε και η Πόλη του Θεού στο πρώτο ποστ, θα έλεγα ότι είναι ο ορισμός του κοινων. δράματος.
Από τα πρόσφατα, το Nomadland έσπασε κόκκαλα και έτσι πρόχειρα καναδυό must see που μου έρχονται στο μυαλό(γιατί η λίστα είναι ατελείωτη) είναι το Indian Runner, το Casa De Los Babys, το Virgin Suicides, το Lilya 4ever, το Amour, κ.ο.κ.
Ο ορισμος του κοινωνικού δράματος είναι το Κλέφτης ποδηλατων του Βιτόριο Ντε Σικα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι