Για βάλε τους κομμουνιστές να δούμε αν ήταν 8 στους 10Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:29 Είπα πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν. Αυτοί ήταν όλοι; Γιατί εγώ έγραψα ότι περίπου το 80% ήταν κομμουνιστές. Η Στέλλα που αναφέρεις π.χ. είναι κομμουνίστρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
ο Χιόνης είχε μια κάποια ασυλία πχ για να σπάνε πλάκα Ιανοί κλπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό είναι συμβουλή, απειλή ή πρόκληση για να απαντήσω ώστε να υπάρχει συνέχεια;enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:16Μὴ κρίνετε, ἵνα μὴ κριθῆτεJuno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:32 Εγώ είχα κάνει report κάτι που μου είπε συντονιστής και οι διαχειριστές μου έριξαν ban επειδή έκρινα συντονιστή.
Να ξέρω τι να κάνω δηλαδή.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Συνέχεια τα ίδια μέλη είχαν και έχουν προβλήματα με τους συντονιστες. Πως το καταφέρνετε ρε παιδιά;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγω δεν ειχα προβλημα με τους συντονιστες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Είναι πλάκα. Άστο να φύγει αυτό και πάμε γι άλλαJuno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:25Αυτό είναι συμβουλή, απειλή ή πρόκληση για να απαντήσω ώστε να υπάρχει συνέχεια;enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:16Μὴ κρίνετε, ἵνα μὴ κριθῆτεJuno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:32 Εγώ είχα κάνει report κάτι που μου είπε συντονιστής και οι διαχειριστές μου έριξαν ban επειδή έκρινα συντονιστή.
Να ξέρω τι να κάνω δηλαδή.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
Κοψε το ποτο μεσημεριατικα. Βλεπεις οραματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
εγώ είμαι ΝΔ και σοκ - εσύ πες τώρα τι είσαιGeorge_V έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:37Κοψε το ποτο μεσημεριατικα. Βλεπεις οραματα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μεγάλο πλήγμα που αποχώρησε ο Φινγκολφιν. Αν χρειαστείτε συντονιστή στα αθλητικά δηλώνω πρόθυμος.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- wooded glade
Καθείστε φρόνιμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:44Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
ektoras-vatraxos-cecily ann-ka tsika-ianos, αυτούς θυμάμαι τώρα. Κι άλλος ένας που μου είχε γράψει και (φιλικό) pm μιά φορά αλλά τον ξεχνάω.
Μας το έλεγαν κιόλας οι άνθρωποι, "ΚΝΕ - οδηγητής - όλοι στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή" μας έλεγαν.
5 στους 10 δεν είναι και λίγο, όταν το ΚΚΕ παίρνει 5% στις εκλογές.
- George_V
Καλα το οτι εισαι σοκ το ξερουμε. Διαβαζουμε τι γραφεις και βλεπουμε.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:38εγώ είμαι ΝΔ και σοκ - εσύ πες τώρα τι είσαι
Ο Έκτορας ήταν κομμουνιστής;;;;!!wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49Καθείστε φρόνιμα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:44Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι μόνοι που νομίζουν ότι ο συντονισμός εκπροσωπούνταν από κομμουνιστές είναι οι χρυσαυγίτες.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
ektoras-vatraxos-cecily ann-ka tsika-ianos, αυτούς θυμάμαι τώρα. Κι άλλος ένας που μου είχε γράψει και (φιλικό) pm μιά φορά αλλά τον ξεχνάω.
Μας το έλεγαν κιόλας οι άνθρωποι, "ΚΝΕ - οδηγητής - όλοι στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή" μας έλεγαν.
5 στους 10 δεν είναι και λίγο, όταν το ΚΚΕ παίρνει 5% στις εκλογές.
ρε φίλε τι σου είναι οι μπολσεβίκοι; πώς κρύβονται έτσι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι μπόμπος. Αλλά τι ψηφίζεις εσύ πες μας.George_V έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49Καλα το οτι εισαι σοκ το ξερουμε. Διαβαζουμε τι γραφεις και βλεπουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-