!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
και για κάποιες παλαιότερες παρεξηγήσεις, εύχομαι να τις σβήσει η λήθη
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
"Στιγμιαιο λαθος"..
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Τότε έπρεπε να πεις "ημιαρνητική!"
Δεν θα ήταν σωστό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
περαστικουλια βρε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πότε έγινε αυτό;Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2022, 13:45 Ψιτ. Κομμένες οι μαλακίες. Κόλλησα και νοσηλεύτηκα. Ακόμη προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Παιχνιδάκια αλλού, αν έχεις την ευγενή καλωσύνη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και να μείνει χωρίς γνώμη ο γιατρός;Naida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 19:56Γιατί δεν παίρνεις την γνώμη κάποιου γιατρού;Sid Vicious έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:25 Δεν με πολυενθουσιαζει οπως εξελισσεται, δλδ οι δυσπνοιες ειναι δυσκολες, με δυσκολια μετα απο πολυ ωρα κοιμηθηκα χθες,παροτι το οξυγονο δειχνει 96-97 και χωρις πυρετο, ειχα και εναν ψιλοπονο χαμηλα στο πνευμονι οπως μετα απο εντονο τρεξιμο
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Τιποτα,και πηγα και επιτηδες σε 7ευρω φαρμακειο που το μπηγει βαθιαEKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2022, 10:53Τελικά το πήρες ή πετσα η δουλεια;GoBack έγραψε: 10 Φεβ 2022, 02:38 Εχω ενα περιεργο βηχα σκετο εδω και κατι μερες,περιμενω με αγωνια το αυριανο κρισιμο ραπιντ μπας και παρω το πολυποθητο γκριν πας(για τις 5-6 μερες,ποσο διαρκει τελοσπαντων πλεον)
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:07Γαμησε τα, δεν είναι τρόπος ζωής αυτόςCavaliere έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:02
Εγώ είχα κόπωση για έναν μήνα, και εμβοές στο δεξί αυτί για τρεις περίπου μήνες. Μόνο που δεν ξεκουράστηκα. Αλλά έχω γονατίσει στη δουλειά, μόνο με αναρρωτική σώζομαι, οι άδεις έχουν ανασταλλεί ούλες.![]()
Όταν είχα κοβιντ καυτή μπαναρα κάθε μέρα, τσαγακι και ηλιοθεραπεία στον κήπο. Πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν οι μηχανές κ εμείς να αραζουμε, κ να μην πιέζουμε τον εαυτό μας![]()
Ordem e Progresso.
Τελείωσε, να βάλω κεμπάπ;Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:21Εσύ κόβε γύρο, και άσε τις ξάπλες.Cavaliere έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:00Εσύ πήγαινε σε κανά νηπιαγωγείο να μαζεύεις ονοματεπώνυμα, όπως συνηθίζεις.Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2022, 10:57 Έχουμε και στο φαρμακείο διάφορους μαλακες που παρακαλάνε να νοσήσουν και κάνουν χαβαλέ.
Τους αξίζει ένα τριήμερο με οξυγόνο, έτσι για να κοπεί ο χαβαλές.
Και μετά ας βγουν έξω περδικια.![]()
Ordem e Progresso.
-
Menios_mikroulis
Naida έγραψε: 08 Φεβ 2022, 22:52Δεν είμαι και τόσο πεπεισμένη ότι τον κόλλησα εγώ. Εγώ ήμουν ημιθετική

Κι εγώ δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οκτώβριος, τέλη, 2020. Ευτυχώς δεν πήγαμε νοσοκομείο. Αλλά όπως είπα, ανέβαινα σκαλιά για ένα μήνα, και λαχάνιαζα.
Ordem e Progresso.
ΙσχύειMenios_mikroulis έγραψε: 11 Φεβ 2022, 17:04Naida έγραψε: 08 Φεβ 2022, 22:52Δεν είμαι και τόσο πεπεισμένη ότι τον κόλλησα εγώ. Εγώ ήμουν ημιθετική
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-