Εγω πιστευω οτι η συμφωνια εχει λογικη και δεν ειναι καθολου οπως την παρουσιαζετε.Scouser έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:05 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι με αυτή τη συμφωνία σε βάθος χρόνου θα μειωθεί ο αριθμός των Πακιστανών στη χώρα. ΟΚ, εγώ έχοντας συναίσθηση σε τι χώρα ζω προβλέπω ότι απλά σε όσους θα βρίσκονται ήδη εδώ ή θα προσπαθήσουν στο μέλλον να περάσουν τα σύνορα παράνομα, θα προστεθούν και αρκετοί οι οποίοι θα έρθουν νομιμότατα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια στην πλειοψηφία τους θα κατσικωθούν εδώ μόνιμα. Θα δείξει το μέλλον ποιος θα δικαιωθεί.Έχει απαντηθεί αυτό πολλάκις: κλειστά κέντρα κράτησης σε ακατοίκητα νησιά για όσους περνάνε τα σύνορα παράνομα, μέχρι να αποφασίσουν οι ίδιοι να επαναπατριστούν εθελοντικά. Τους λόγους που δεν συμβαίνει αυτό τους ξέρει καλά η Βίβιαν, για αυτό είναι τόσο φανατική οπαδός της ΝΔ. Σε αντίθεση με αυτόν, που δεν τον θέλατε στη ΝΔ:under έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:03προφανως αντι να εχουμε μια τετοια συμφωνια,θα ηταν καλυτερο να τους διωξουμε ολους και να τους στειλουμε πισω. Πως γινεται αυτο οταν το πακισταν δεν δεχεται τις απελασεις και η ΕΕ κανει πολυ λιγα ως προς αυτο ;
![]()
Μεχρι τωρα επαναλαμβανω οι παρανομοι πακιστανοι δεν μπορουσαν να απελαθουν ουσιαστικα γιατι η χωρα τους δεν τους αφηνε να κατεβουν απο το αεροπλανο για να το πω οσο πιο απλα γινεται.
Κι εγω συμφωνω με τις φυλακες στα ακατοικητα νησια αλλα μιλαμε για δομες δεκαδων χιλιαδων ατομων που αν δεν τους δεχεται πισω η χωρα τους θα μενουν εκει για καποια χρονια ελπιζοντας οτι αυριο εσυ θα ψηφισεις Τζημερο αλλα στην ουσια θα βγαλεις τον Τσιπρα για να τους απελευθερωσει και να τους δωσει πισω οσα κατηργησε η κακια ΝΔ.
Τωρα,εκ των πραγματων,εχουμε μια πιο ρεαλιστικη προσεγγιση εφοσον το αλλο μερος υποχρεωνεται να δεχεται τις απελασεις.
Σημειωσε δε οτι σε πολλες περιοχες της χωρας τετοιοι τυποι ηδη δουλευουν σε χωραφια.Αρα μιλαμε για μια υπαρκτη αναγκη για εργατικα χερια που τωρα θα γινουν εποχικα (μεχρι τωρα εμεναν για παντα εδω επειδη δεν θα μπορουσαν να ξαναγυρισουν ενω τωρα θα πρεπει 3 μηνες να ξεκουμπιζονται).