οκ δεν είναι εύκολο να εκπαιδεύσεις ένα μοντέλο να ξεχωρίζει τις τσόντες αλλά το να κόβει γενικώς τις τσόντες είναι εύκολο. Επίσης δεν μιλάμε για σύστημα που θα το κάνει καθολικά. Βασικά αν είχα παιδί αυτή τη στιγμή θα είχα ένα rasberry pi για gateway στο σπίτι να κάνει αυτή τη δουλειάGeorge_V έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:16Eπι πρωθυπουργίας Κάμερον στην Αγγλια πριν μερικα χρόνια ειχαν βγάλει ενα λογισμικο για να μπλοκάρουν παιδικη πορνογραφία και αλλα παρανομα πορνογραφικα στο ιντερνετ αλλα το λογισμικο εκτος απο παιδικη πορνογραφια εκοβε παντελως την προσβαση και στην κανονικη πορνογραφια.Δημοκράτης έγραψε: 10 Φεβ 2022, 12:12 ο μόνος τρόπος να περιοριστεί η πρόσβαση στις τσόντες από ανήλικα είναι να τρέχει στον router λογισμικό proxy που φιλτράρει περιεχόμενο και να επιτρέπει στις σελίδες που έχουν τσόντες μόνο με κάποιο κωδικό που θα ρυθμίσει προφανώς κάποιος από τους γονείς ή αν θέλουν θα τις μπλοκάρουν όλες. Το να βγάλεις νόμο που θα απαιτείς από όλους τους παραγωγούς ρούτερ που πουλάνε στην ευρώπη να έχουν τέτοιο λογισμικό γίνεται και δεν θα κοστισει και πολύ. Αυτά τα λογισμικά σήμερα δεν είναι ακριβά ώστε να πεις θα αυξήσει πολύ τις τιμές των ρούτερ. Τα περί νόμων που θα ζητούν από όλες τις τσοντοσελίδες να επιβεβαιώνουν ηλικία και μάλιστα να δίνουν όλοι πιστωτική είναι μαλακίες. Προφανώς όταν σε όλα τα κράτη στην βουλή το 90% είναι τεχνολογικά αναλφαβητοι (θυμίζω δήλωση Κούλη ότι έμαθε πως το νετφλιξ παίζει και στο κινητό πριν καμιά 3ετία) δεν περιμένεις κάτι καλύτερο. Οι περισσότεροι βουλευτές είναι κάτι δικηγόροι που το μόνο που ξέρουν είναι να παράγουν γραφειοκρατία λες και υπάρχει έστω και ένα πρόβλημα που το έλυσε η γραφειοκρατία
Μεχρι και διαδηλώσεις ειχαν γινει να καταργηθει το λογισμικο και αναγκάστηκε η κυβέρνηση να το αποσυρει περιπου 1 μηνα μετα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτέλους!! Τα πορνογραφικά σάιτ θα ζητούν πιστωτική κάρτα ή ταυτότητα για επιβεβαιώση ηλικίας (στη Βρετανία....)
-
Δημοκράτης
Re: Επιτέλους!! Τα πορνογραφικά σάιτ θα ζητούν πιστωτική κάρτα ή ταυτότητα για επιβεβαιώση ηλικίας (στη Βρετανία....)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Επιτέλους!! Τα πορνογραφικά σάιτ θα ζητούν πιστωτική κάρτα ή ταυτότητα για επιβεβαιώση ηλικίας (στη Βρετανία....)
Πράγματι, παρέλειψα να την αναφέρω αυτή την αθλιότητα!panos291 έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:32 Μιλαμε τωρα οτι το καθε 15χρονο ειχε προσβαση στο bestgore χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλα αν δει κανενα γαμησι θα τραυματιστει η παιδικη ψυχη του. Ρε αστοδιάολο.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Φαντάσου να υπάρχει το Υπουργείο μαλακίας που παίρνει δείγματα από τα δεδομένα και το σπέρμα σου κάθε μήνα και εξετάζει το κατά πόσο η μαλακία που παίζεις εναρμονίζεται με το σύστημα η το υπονομεύει.George_V έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:33Λες να κρατάει το κράτος στατιστικα με το τι τσοντες βλεπεις καθε μερα και να σου κανει φάκελο?έργο_μακέτο έγραψε: 10 Φεβ 2022, 14:25 Σαν να λέμε ήρθε το τέλος στην ελεύθερη κατανάλωση τσόντας.
Όλα ελεγχόμενα πια.
Η να σου προτεινει (να αγοράσεις με νομιμο τροπο) τις νεες τσοντες που θα βγουν με βαση τα στατιστικα που εχουν?![]()
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Dwarven Blacksmith
- Let's take back control!
- Yay!!
- Now let's use the control we took!
- Uhhm...yay?
- Yay!!
- Now let's use the control we took!
- Uhhm...yay?
Απολυταρχισμός- παγκοσμιοποίηση- ισοπέδωση

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Καταργήστε τις τσόντες.
Γεμίσαμε μαλάκες ηδονοβλεψίες αυνανιζόμενους!
Το πορνό μολύνει τις ψυχές των μικρών παιδιών που θα βρουν τρόπο να το παρακολουθήσουν.
Το πορνό σκοτώνει και τον έρωτα καθώς επηρεάζει με τέτοιο τρόπο τον ψυχισμό ειδικά του άντρα που τελικά καταντά να βλέπει το άλλο φύλο μόνο σαν αντικείμενο σεξουαλικής ικανοποίησης.
Το πορνό μολύνει τις ψυχές των μικρών παιδιών που θα βρουν τρόπο να το παρακολουθήσουν.
Το πορνό σκοτώνει και τον έρωτα καθώς επηρεάζει με τέτοιο τρόπο τον ψυχισμό ειδικά του άντρα που τελικά καταντά να βλέπει το άλλο φύλο μόνο σαν αντικείμενο σεξουαλικής ικανοποίησης.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- wooded glade
Μα αν δεν βλέπεις τον άλλον σαν αντικείμενο/υποκείμενο σεξουαλικιάς ικανοποίησης πως θα get it up ;lonelyrider έγραψε: 10 Φεβ 2022, 15:09 Καταργήστε τις τσόντες.
Δεν το έχω δει να γίνεται εν πάσει περιπτώσει.
Φταίνε βέβαια οι producers και ο Σειρηνάκης διότι η πχιότητα είναι αβυσμαλέα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
memberlist.php?mode=viewprofile&u=67
Υπάρχει το νήμα μου και η αρχική μου (και μόνη ) ανάρτηση μου έχει διαγράφει;
Παρέβηκα κάποιον κανόνα;
Θεωρήθηκε η ανάρτηση πορνογραφική;
Υπάρχει το νήμα μου και η αρχική μου (και μόνη ) ανάρτηση μου έχει διαγράφει;
Παρέβηκα κάποιον κανόνα;
Θεωρήθηκε η ανάρτηση πορνογραφική;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν το κανουν για να σωσουν ευαισθητες παιδικες ψυχες αλλα για να εχουν τα προσωπικα στοιχεια των ενηλικων.
.
.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2022, 16:42 Δεν το κανουν για να σωσουν ευαισθητες παιδικες ψυχες αλλα για να εχουν τα προσωπικα στοιχεια των ενηλικων.
.
.
Εδώ και μήνες έρχετε και επανέρχετε μύνημα της Γκούγκλ να συμπληρώσω λέει την ημερομηνία γέννησής μου
για να είμαι σύμφωνος με την νομοθεσία της ΕΕ.....
Μιας και δεν ξέρω πολλά για τα ηλεκτρονικά δεν εκανα τίποτα.....
Καλά κάνω ή θα μου κόψουν το Γκούγκλ καμμιά μέρα ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Καντο, αθωο δεν ειναι, αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να σου ζητανε στοιχεια ταυτοτητας.
.
.
Τίποτα προτοτυπο απλά θα βγουν τσοντοσαιτ που θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση χωρίς να σου ζητούν ταυτότητα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μάλλον θέλουν να φακελώσουν ποιοι είναι αυτοί που ασπάζονται τον τσοντισμό για μελλοντικά πρόστιμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το πολύ πολύ να παίρνουμε ξανά περιοδικά με τσοντες και ταινίες πορνό εκτός ίντερνετ
- taxalata xalasa
και τα νουμερα των πιστωτικων καρτων για χρεωση.... ενα click δρομος....Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2022, 16:42 Δεν το κανουν για να σωσουν ευαισθητες παιδικες ψυχες αλλα για να εχουν τα προσωπικα στοιχεια των ενηλικων.
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.