vatraxos έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:28
Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:20
Σαν τα αυτοκόλλητα που κολλάνε οι παρκαδόροι των ναυτιλιακών ή οι κλειδαράδες. Ουάου...
Ο φίλος vatraxos από πάνω με κράζει που αξιολογώ τη βολή μου περισσότερο από τη βολή του άλλου. Αλλά για κάποιο λόγο αυτοί που το κράζουν αυτό υπονοούν ότι αξιολογούν τον ξυλοδαρμό, την εξύβριση και τη φθορά περιουσίας ως λιγότερο επώδυνο από από την στάθμευση στην πιλοτή της πολυκατοικία τους.
Μάλιστα. Τα δικαστήρια όμως έχουν άλλη γνώμη. Ας το επιχειρήσουν και μετά από ένα δικαστήριο θα κλαίνε και θα ζητάνε συγνώμες για να μην τους πάρουν ολοσκερώς το πάρκινγκ από τις αγωγές...
Δεν είναι ανάγκη να προχωρήσει κάποιος σε πράξεις αντιδικίας. Μπορεί απλώς να καλέσει τη δημοτική αστυνομία να κόψει μία κλήση.
Αυτό έκανα εγώ πριν μερικές ημέρες σε ένα τύπο που επέλεγε να παρκάρει τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο, κλείνοντας σχεδόν την είσοδο ενός κτιρίου γραφείων. Σε διαμαρτυρίες ενοίκων έλεγε "δεν το απαγορεύει ο νόμος". Κάλεσα τη δημοτική αστυνομία, πήρε κλήση και έκτοτε δεν είδαμε ξανά τη μηχανή του.
Απλά, διακριτικά, δημοκρατικά, νόμιμα.
Αγγούρια θα πω. Έτυχε θα πω. Η δημοτική αστυνομία προφανώς δεν ήρθε με τα πόδια θα πω. Που πάρκαρε μέχρι να επιδόσει την κλήση θα ρωτήσω. Ποια η σήμανση που ισχύει στο σημείο που σταμάτησε θα ρωτήσω.
Και για να στο εξηγήσω πιο καλά. Ρε, το καταλαβαίνεις ότι στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το προεδρικό μέγαρο παρκάρουν όχι μόνο μηχανάκια και αυτοκίνητα της φρουράς αλλά ολόκληρα λεωφορεία-κλούβες; Όποιος θέλει ας πάει να κάνει μαγκιές εκεί.
Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο καθένας ιεραρχεί τα πράγματα σύμφωνα με τη θέση του, την αναγκαιότητα και τη δεδομένη χρονική στιγμή...
Μην το παίζετε παρθένες μέσα σε μπουρδέλο. Ούτε ιεροκήρυκες σε φυλακή. Μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σπουδαίοι αλλά δεν είστε. Ο πελάτης και πάλι θα προτιμήσει αυτή με τα μεγάλα βυζιά... Αν καταλαβαίνεις το point μου...
Δεν το γυρνάω στο πολιτικό αλλά κάτι τελευταίο. Ο δήμος Πατρέων κατήργησε τη δημοτική αστυνομία, φθήνυνε το παρκάρισμα εκ περιτροπής και αύξησε τους χώρους στάθμευσης. Αν θέλεις να μάθεις το αποτέλεσμα ρώτα τον Ασέβαστος.