Τα ξαναειπαμε. 10 εκατομμύρια πολίτες + 10 εκατομμύρια μπάτσοι. Μονο έτσι.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:31 Για να πικάρω λίγο.
Αν ήθελε να μη παρκάρουν στην πιλοτή του ας έβαζε μπάρες. Ας έβαζε καρφιά. Ας καλούσε την αστυνομία.
Σιγά μη πρέπει να ψάξει ο άλλος μισή ώρα για 7 λεπτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Peak Greek
Re: Peak Greek
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Σιγά μην παίξουμε και man to man. 200 χρειάζεται μόνο ο πρωθυπουργός. Επίσης, ως γνωστόν οι μπάτσοι στην καθημερινότητα τους δεν κάνουν παρανομίες. Είναι γνωστά αυτά. Μόνο δίνουν πληροφορίες σε κάτι μουσικά που έδειραν κάποιον στο μετρό. Στρίβουν παράνομα έξω από τη Βουλή και όποιον πάρει ο χάρος ή κάνουν σουζες στο πάρκινγκ του υπουργείου δημοσίας τάξεως...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:33Τα ξαναειπαμε. 10 εκατομμύρια πολίτες + 10 εκατομμύρια μπάτσοι. Μονο έτσι.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:31 Για να πικάρω λίγο.
Αν ήθελε να μη παρκάρουν στην πιλοτή του ας έβαζε μπάρες. Ας έβαζε καρφιά. Ας καλούσε την αστυνομία.
Α είσαι και εσύ του σκεπτικού "Ναι άλλα δε λέτε για τους άλλους...". Ισαποστακιας και καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:39Σιγά μην παίξουμε και man to man. 200 χρειάζεται μόνο ο πρωθυπουργός. Επίσης, ως γνωστόν οι μπάτσοι στην καθημερινότητα τους δεν κάνουν παρανομίες. Είναι γνωστά αυτά. Μόνο δίνουν πληροφορίες σε κάτι μουσικά που έδειραν κάποιον στο μετρό. Στρίβουν παράνομα έξω από τη Βουλή και όποιον πάρει ο χάρος ή κάνουν σουζες στο πάρκινγκ του υπουργείου δημοσίας τάξεως...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:33Τα ξαναειπαμε. 10 εκατομμύρια πολίτες + 10 εκατομμύρια μπάτσοι. Μονο έτσι.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:31 Για να πικάρω λίγο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Πριν δυο μήνες ήρθε μια οικογένεια στο AirBnB(πατέρας-μάνα 2 παιδιά γύρω στα 15-20), είδε ανοιχτή την πόρτα στο γκαράζ που ο άλλος είχε πεταχτεί δέκα λεπτά πάει την κόρη του γυμναστική τι σκατά πάει, μπήκαν μέσα και πάρκαραν στη θέση του. Αυτός γύρισε και φυσικά τους την έκλεισε και πάρκαρε απέξω (για να μην κλείσει εμένα). Πρεπει να διευκρινίσω ότι κυριολεκτικά πάνω από τις μισές θέσεις πάρκινγκ (στο δρόμο) είναι ελεύθερες οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, δηλαδή οι ίδιοι ας πούμε το προηγούμενο βράδυ που είχαν έρθει είχαν παρκαρει ακριβώς απέξω που και πάλι ήταν διαθέσιμη η θέση, απλώς τους άρεσε πιο πολύ να μπούνε μέσα.
Βγαίνουν λοιπόν ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ και αρχίζουν μάνα και κόρη να βαράνε τα κουδούνια όλης της πολυκατοικίας να τους ανοίξουμε ενω πατέρας και γιος μέσα στο αυτοκίνητο ζέσταιναν τη μηχανή.
Πάω εγώ λοιπόν τους ανοίγω και τους λέω "ξέρετε αυτή η θέση που παρκάρατε ανήκει σε άλλον, δεν είναι του BnB" μου απαντάει η μάνα "το ξέρουμε, το ξέρουμε απλά για δυο ωρίτσες παρκάραμε"

τα επομενα τρία βράδια παρκάρανε δυο στενά πιο πέρα από φόβο μην τους το κάψω.
Βγαίνουν λοιπόν ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ και αρχίζουν μάνα και κόρη να βαράνε τα κουδούνια όλης της πολυκατοικίας να τους ανοίξουμε ενω πατέρας και γιος μέσα στο αυτοκίνητο ζέσταιναν τη μηχανή.
Πάω εγώ λοιπόν τους ανοίγω και τους λέω "ξέρετε αυτή η θέση που παρκάρατε ανήκει σε άλλον, δεν είναι του BnB" μου απαντάει η μάνα "το ξέρουμε, το ξέρουμε απλά για δυο ωρίτσες παρκάραμε"

τα επομενα τρία βράδια παρκάρανε δυο στενά πιο πέρα από φόβο μην τους το κάψω.
-
Εμπεδοκλής
Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:41Α είσαι και εσύ του σκεπτικού "Ναι άλλα δε λέτε για τους άλλους...". Ισαποστακιας και καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:39Σιγά μην παίξουμε και man to man. 200 χρειάζεται μόνο ο πρωθυπουργός. Επίσης, ως γνωστόν οι μπάτσοι στην καθημερινότητα τους δεν κάνουν παρανομίες. Είναι γνωστά αυτά. Μόνο δίνουν πληροφορίες σε κάτι μουσικά που έδειραν κάποιον στο μετρό. Στρίβουν παράνομα έξω από τη Βουλή και όποιον πάρει ο χάρος ή κάνουν σουζες στο πάρκινγκ του υπουργείου δημοσίας τάξεως...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:33
Τα ξαναειπαμε. 10 εκατομμύρια πολίτες + 10 εκατομμύρια μπάτσοι. Μονο έτσι.![]()
![]()
![]()
Έτσι. Αυτό ακριβώς. Αυτοί είστεΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:41Α είσαι και εσύ του σκεπτικού "Ναι άλλα δε λέτε για τους άλλους...". Ισαποστακιας και καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:39
Σιγά μην παίξουμε και man to man. 200 χρειάζεται μόνο ο πρωθυπουργός. Επίσης, ως γνωστόν οι μπάτσοι στην καθημερινότητα τους δεν κάνουν παρανομίες. Είναι γνωστά αυτά. Μόνο δίνουν πληροφορίες σε κάτι μουσικά που έδειραν κάποιον στο μετρό. Στρίβουν παράνομα έξω από τη Βουλή και όποιον πάρει ο χάρος ή κάνουν σουζες στο πάρκινγκ του υπουργείου δημοσίας τάξεως...![]()
![]()
![]()
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Εμείς είμαστε όλος ο κόσμος, εσείς οι άλλοι ποιοι είστε; Αυτοί που δεν έχετε αυτοκίνητο; Να μιλήσουμε και για εσάς τότε...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:55Έτσι. Αυτό ακριβώς. Αυτοί είστεΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:41
Α είσαι και εσύ του σκεπτικού "Ναι άλλα δε λέτε για τους άλλους...". Ισαποστακιας και καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Cecily Anne
Δύο πράγματα με εκνευρίζουν. Να μας κλείνουν το γκαράζ και να αφήνουν τα σκατά του σκύλου τότε μπροστά στην πόρτα. Μια φορά είπα σε μια ότι ξέρω που μένει κ θα πάω να της αφήσω τα δικά μου σκατά μπροστά στην πόρτα της νεξτ ταιμ. Δεν την ξαναείδα!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μεγαλη αληθεια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:29 man mu όπου βλέπεις ζουμάρισμα σε μέρος του προσώπου με μάτια, φρύδια κλπ να υπολoγίζεις BMI κοντά στο 30+
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι Τόμσεν και Σόιμπλε που σας βάζουν σε τάξη όταν το παρατραβήξετε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:56 Εμείς είμαστε όλος ο κόσμος, εσείς οι άλλοι ποιοι είστε; Αυτοί που δεν έχετε αυτοκίνητο; Να μιλήσουμε και για εσάς τότε...
Μιλας τωρα με τυπο που εχει ισχυριστει οτι βγαινει τα βραδια και σπαει καθρεφτες αυτοκινητων.Καταλαβαινεις...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:55Έτσι. Αυτό ακριβώς. Αυτοί είστεΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:41
Α είσαι και εσύ του σκεπτικού "Ναι άλλα δε λέτε για τους άλλους...". Ισαποστακιας και καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Εμπεδοκλής
Πίστεψε με, η φρουρά του Τόμσεν έξω από μεγάλο ξενοδοχείο πάνω στο πεζοδρόμιο και σε εισόδους πιλοτών ήταν σταθμευμένη.πατησιωτης έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:19Οι Τόμσεν και Σόιμπλε που σας βάζουν σε τάξη όταν το παρατραβήξετε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:56 Εμείς είμαστε όλος ο κόσμος, εσείς οι άλλοι ποιοι είστε; Αυτοί που δεν έχετε αυτοκίνητο; Να μιλήσουμε και για εσάς τότε...![]()
ηθικό πλεονέκτημα?under έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:22Μιλας τωρα με τυπο που εχει ισχυριστει οτι βγαινει τα βραδια και σπαει καθρεφτες αυτοκινητων.Καταλαβαινεις...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:55Έτσι. Αυτό ακριβώς. Αυτοί είστεΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52
Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.![]()
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Εμπεδοκλής
Ώρες, ώρες έχω την αίσθηση ότι συνομιλώ με τύπους που δε βγαίνουν από το σπίτι τους και δεν μετακινούνται, ούτε για δουλειά, ούτε για διασκέδαση, ούτε για βόλτα. Low life, το ξέρω.
Κακώς ο γέρος έκανε διάλογο μαζί της. Έπρεπε να φωνάξει αστυνομία.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-