!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχουν religious gay ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- wooded glade
Υπάρχουν religious gay ;
Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
Ενρίκο Μπερλινγκουέρ, Ράϊσα Γκορμπατσώφ, Λιάνα Κανέλλη που είναι και του σκληρού είναι μερικά παραδείγματα.
Υπάρχει όμως κάποιος γνωστός εκπρόσωπος του αδελφάτου των ιπποτών που να είναι religious.
Ενρίκο Μπερλινγκουέρ, Ράϊσα Γκορμπατσώφ, Λιάνα Κανέλλη που είναι και του σκληρού είναι μερικά παραδείγματα.
Υπάρχει όμως κάποιος γνωστός εκπρόσωπος του αδελφάτου των ιπποτών που να είναι religious.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Υπάρχουν religious gay ;
Της ακολασίας γίνεται.
Η μισή ορθόδοξη εκκλησία τον φυσάει το λουκουμά. Και η μισή καθολική εκκλησία φυσάει το λουκουμάκι.
Η μισή ορθόδοξη εκκλησία τον φυσάει το λουκουμά. Και η μισή καθολική εκκλησία φυσάει το λουκουμάκι.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Dwarven Blacksmith
Ε, η Κανέλλη που είπες ήδη.wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:46 Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
- wooded glade
Άλλο ο τζιβιτζισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:58Ε, η Κανέλλη που είπες ήδη.wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:46 Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
Υπάρχει όμως κάποιος γνωστός εκπρόσωπος του αδελφάτου των ιπποτών που να είναι religious.![]()
- wooded glade
Η φρεγάτα του Αιγαίου δεν δήλωνε φρεγάτα του Αιγαίου.έργο_μακέτο έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:55 Της ακολασίας γίνεται.
Άρα δεν υπάρχει ούτε ένας ;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο πάπας βγήκε και είπε να στηρίξουν οι γονείς τα gay παιδιά τους.
Ο πάπας είναι ΚΚΕ.
Ο πάπας είναι ΚΚΕ.
- wooded glade
Ναι, μελωδίες του Μπροντγουέϊ ακούγονται από πλευράς church.taliban έγραψε: 27 Ιαν 2022, 22:07 Ο πάπας βγήκε και είπε να στηρίξουν οι γονείς τα gay παιδιά τους.
Ο πάπας είναι ΚΚΕ.
Και ο Κανταβρυγίας έχει πει κάτι παρόμοια.
Αλλά επώνυμος gay-religious ;
Κάνε μια ξήγα το παιδί τι εστί τζιβιτζισμός ρε Γουντ, μη το αφήνεις στα σκοτάδια.wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 22:03Άλλο ο τζιβιτζισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:58Ε, η Κανέλλη που είπες ήδη.wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:46 Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
Υπάρχει όμως κάποιος γνωστός εκπρόσωπος του αδελφάτου των ιπποτών που να είναι religious.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτή την αγωγή έχεις πάρει απ' το σπίτι σου;wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:46 Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και αρχιεπίσκοποι gay υπάρχουν στον προτεσταντικό κόσμο.Επίσημα δηλαδή εννοώ και όχι κρυφοί.Εσύ που ασχολείσαι με τα της Αγγλίας θα έπρεπε να το ψάξεις.Πολλές διασπάσεις προτεσταντικών εκκλησιών έχουν γίνει για το αν θα έχουν ιερωμένους και γκαίυ και τρανσεξουαλ,για γυναίκες δεν συζητάμε.
- wooded glade
Το ξέρω ότι ακούγονται διάφορες "μελωδίες του Μπροντγουέϊ" τώρα τελευταία.πατησιωτης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 11:35 Και αρχιεπίσκοποι gay υπάρχουν στον προτεσταντικό κόσμο.Επίσημα δηλαδή εννοώ και όχι κρυφοί.Εσύ που ασχολείσαι με τα της Αγγλίας θα έπρεπε να το ψάξεις.Πολλές διασπάσεις προτεσταντικών εκκλησιών έχουν γίνει για το αν θα έχουν ιερωμένους και γκαίυ και τρανσεξουαλ,για γυναίκες δεν συζητάμε.
Το κομματίδιο σου η Νου Δου Φου Κου πρώτη και καλύτερη
Λαίμαι τώρα χωρίς να εμπλέκεται το θέμα "πριμ Χαρίλαου" τι γίνεται.
- wooded glade
Μιά φορά κι ένα καιρό, πολύ σπόρος, είχα πάθει το εξής:Fixer66 έγραψε: 02 Φεβ 2022, 11:24Αυτή την αγωγή έχεις πάρει απ' το σπίτι σου;wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:46 Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
Δίνω 30 δρχ σε ένα φίλο να μου αγοράσει ένα δίσκο 45 rpm από το Music Box των Εβραίων της πλατείας Συντάγματος. Ήταν το It's all over now με τους Kinks αν θυμάμαι καλά.
Αυτός στο δρόμο της επιστροφής από το σχολείο για το σπίτι του πέρναγε απ' έξω από το Jewish κατάστημα, ενώ εγώ πήγαινα από την άλλη και θα λοξοδρομούσα πολύ. Θα μου έφερνε το δίσκο την άλλη μέρα βέβαια.
Στο λρωφορείο τώρα που μπαίνω, μπαίνει μαζί και ένα καρφί της μάνας μου και του λέω "ρε συ δάνεισε ένα πενηνταράκι για το εισιτήριο". Λέει αυτός λοιπόν "γιατί ; δεν έχεις ; αφού έχεις". Λέω εγώ χωρίς σκέψη "χα', μου τα πήρε ο τάδε" - αναφερόμενος στο 30δραχμο που έδωσα στον άλλον, αλλά δεν πήρε συνέχεια η κουβέντα για να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις.
Πάει λοιπόν το καρφί και λέει "αυτός έδωσε λεφτά στον τάδε".
Νομίζανε λοιπόν ότι τα έδωσα για gay services στον άλλον. Για τι άλλο ; Είναι το ρήμα "έδωσα" που σημαίνει έδωσα, δεν είναι το "δάνεισα".
Ήμουνα δευτέρα γυμνασίου και μέχρι που πήγαμε έκτη παρέμεινε ζωντανός αυτός ο μύθος.
Τιμωρήθηκε όμως το καρφί γιατί αργότερα τον πάτησε ένα λεωφορείο.
wooded glade έγραψε: 02 Φεβ 2022, 12:16Μιά φορά κι ένα καιρό, πολύ σπόρος, είχα πάθει το εξής:Fixer66 έγραψε: 02 Φεβ 2022, 11:24Αυτή την αγωγή έχεις πάρει απ' το σπίτι σου;wooded glade έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:46 Religious κουμούνια ως γνωστόν υπάρχουν:
Δίνω 30 δρχ σε ένα φίλο να μου αγοράσει ένα δίσκο 45 rpm από το Music Box των Εβραίων της πλατείας Συντάγματος. Ήταν το It's all over now με τους Kinks αν θυμάμαι καλά.
Αυτός στο δρόμο της επιστροφής από το σχολείο για το σπίτι του πέρναγε απ' έξω από το Jewish κατάστημα, ενώ εγώ πήγαινα από την άλλη και θα λοξοδρομούσα πολύ. Θα μου έφερνε το δίσκο την άλλη μέρα βέβαια.
Στο λρωφορείο τώρα που μπαίνω, μπαίνει μαζί και ένα καρφί της μάνας μου και του λέω "ρε συ δάνεισε ένα πενηνταράκι για το εισιτήριο". Λέει αυτός λοιπόν "γιατί ; δεν έχεις ; αφού έχεις". Λέω εγώ χωρίς σκέψη "χα', μου τα πήρε ο τάδε" - αναφερόμενος στο 30δραχμο που έδωσα στον άλλον, αλλά δεν πήρε συνέχεια η κουβέντα για να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις.
Πάει λοιπόν το καρφί και λέει "αυτός έδωσε λεφτά στον τάδε".
Νομίζανε λοιπόν ότι τα έδωσα για gay services στον άλλον. Για τι άλλο ; Είναι το ρήμα "έδωσα" που σημαίνει έδωσα, δεν είναι το "δάνεισα".
Ήμουνα δευτέρα γυμνασίου και μέχρι που πήγαμε έκτη παρέμεινε ζωντανός αυτός ο μύθος.
Τιμωρήθηκε όμως το καρφί γιατί αργότερα τον πάτησε ένα λεωφορείο.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Σίγουρα υπάρχουν αφού η θρησκεία είναι σαν το λάστιχο. Ο καθένας την φέρνει στα δικά του standards μέχρι το σημείο πνευματικής και ψυχολογικής κάλυψης. Ναι, ακόμα κι αν η Αγία Γραφή και άλλες θρησκείες (π.χ. το Ισλάμ) καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 0 Απαντήσεις