Αχ αυτή η νεολαία.Beria έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:42Αφού ρε συ θα πέρασε όλο το βράδυ ανταλλάσσοντας συμβουλές για ξύρισμα παπαριων.Naida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:36Όχι ρε πστ μουMenios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33
στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιο![]()
Τι περίμενες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
Re: Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
-
Menios_mikroulis
Re: Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
τύπε εσύ θα δειπνήσεις με κεριά και την εντούρο απέναντι;
Τόσο που έχω μάθει να μην ρωτάω τον άλλον αν έχει σχέση σε τσαταρισμα. Βγες πρώτα, περάστε καλά και αστην εκείνη να αναρωτηθεί αν είσαι ελεύθερος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
μερικοί ανώμαλοι δεν θέλουν να βγαίνουν με άτομα που πηδάνε άλλες και ζητάνε δανεικά για να τις βγάλουν έξωNaida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:04
Τόσο που έχω μάθει να μην ρωτάω τον άλλον αν έχει σχέση σε τσαταρισμα. Βγες πρώτα, περάστε καλά και αστην εκείνη να αναρωτηθεί αν είσαι ελεύθερος![]()
αποδέξου το
-
Menios_mikroulis
βέβαια σε μία μειοψηφία γυναικώνε θα θεωρηθεί ύποπτη ερώτηση γιατί θα πιστεύουν ότι το ρωτάς σαν κάτι φυσιολογικό να έχει θετική απάντηση
μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά σε αυτήν την ζωή
μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά σε αυτήν την ζωή
-
Menios_mikroulis
εννοείται ότι σε δύο άτομα που αλλεπιδρούνεNaida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:04Τόσο που έχω μάθει να μην ρωτάω τον άλλον αν έχει σχέση σε τσαταρισμα. Βγες πρώτα, περάστε καλά και αστην εκείνη να αναρωτηθεί αν είσαι ελεύθερος![]()
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ006
έχει σημασία και τι ερωτήσεις δέχεσαι, στο τι θα ρωτήσεις
ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ να μαθει πολλα προσωπικα σου....ζητήματα με ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...επόμενο θεωρώ να ρωτάς και εσύ
-
Menios_mikroulis
έχει λογκάρει ο nowhere πάω να κρυφτώ
Όχι, όταν η άλλη θέλει να μάθει πολλά προσωπικά σου ζητήματα με το καλημέρα όντας άγνωστη, ελίσσεσαι και της κόβεις την φόρα. Το ότι σε ρωτάει δεν σημαίνει ότι διατίθεται να απαντήσει και στις δικές σου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:08εννοείται ότι σε δύο άτομα που αλλεπιδρούνεNaida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:04Τόσο που έχω μάθει να μην ρωτάω τον άλλον αν έχει σχέση σε τσαταρισμα. Βγες πρώτα, περάστε καλά και αστην εκείνη να αναρωτηθεί αν είσαι ελεύθερος![]()
ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ να μαθει πολλα προσωπικα σου....ζητήματα με ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...επόμενο θεωρώ να ρωτάς και εσύ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για πες ένα προσωπικό σου ζήτημα που σε ρωτάνε και είναι red flag γιια εσένα.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:08εννοείται ότι σε δύο άτομα που αλλεπιδρούνεNaida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:04Τόσο που έχω μάθει να μην ρωτάω τον άλλον αν έχει σχέση σε τσαταρισμα. Βγες πρώτα, περάστε καλά και αστην εκείνη να αναρωτηθεί αν είσαι ελεύθερος![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Menios_mikroulis
Naida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:12Όχι, όταν η άλλη θέλει να μάθει πολλά προσωπικά σου ζητήματα με το καλημέρα όντας άγνωστη, ελίσσεσαι και της κόβεις την φόρα. Το ότι σε ρωτάει δεν σημαίνει ότι διατίθεται να απαντήσει και στις δικές σου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:08εννοείται ότι σε δύο άτομα που αλλεπιδρούνεNaida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:04
Τόσο που έχω μάθει να μην ρωτάω τον άλλον αν έχει σχέση σε τσαταρισμα. Βγες πρώτα, περάστε καλά και αστην εκείνη να αναρωτηθεί αν είσαι ελεύθερος![]()
θα σου έβαζα Πάγκαλο αλλά θα απαντήσω σοβαρά, στοκούλη
η λέξη "διατίθεται" είναι λανθασμένη, ξεκόλλα από την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ δεν κολλάει σε αυτό το νήμα, δεν λέμε τι είναι υποχρεωμένος να κάνει ο άλλος, τίποτα προφανώς, λέμε εσύ τι ψάχνεις
αν δεν διατίθεται ενώ αυτή ρωτούσε, τότε ξεκόβεις, αν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά δηλαδή
το να της κόψεις την φόρα δεν εξαρτάται από το τι ρωτάει, αλλά από τι θέλεις να απαντήσεις
μπορεί να υπάρχει αμοιβαία διάθεση εξομολόγησης
τώρα επειδή συνήθως μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις, οι τιντερούδες την σήμερον ημέρα αν δεν απαντήσεις σε βασικά (αλλά συχνά προσωπικά ζητήματα) έχουν ήδη εξαφανιστεί
αρχής γενομένης, από το να έχεις 10 φώτο ο άλλος, όχι 2-3
για τους πιο πονηρούς ως τους πιο αμυντικούς λόγους
εσύ μπορεί να έχεις μείνει στην εποχή 2010 που ο χαβαλές και η σπιρτάδα στον διάλογο ήταν αρκετή απαρχή για γνωριμία
αντίθετα, μπορεί μια κοπέλα να μην ξέρει χριστό για σένα και αν βγεις σε παρέα φίλων, μόνο και μόνο επειδή φίλος σου τα έχει με φίλη της, έχεις Free pass στα 10 πρώτα τεστ
κράτα σημειώσεις να μαθαίνεις γιατί είσαι μικρό και άμαθο
-
Menios_mikroulis
δεν πιστεύω στα red flag δικέ μουklg έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:16
Για πες ένα προσωπικό σου ζήτημα που σε ρωτάνε και είναι red flag γιια εσένα.
πιστεύω στην προσφορά και στην ζήτηση
ο έχων (αυτο)προσφορά θα έχει πάντα λίγα red flags και η έχουσα ζήτηση περισσότερα
τα φύλα τυχαία ε
σημασία έχει να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις
αυτό πια έχει εκλείψει
μια φορά κάνω ματς με μία τύπισσα με 10 φεμινιστικές αναφορές στις εικόνες/κείμενο προφίλ της
περιμένω 1-2 μέρες χωρίς να μιλήσω
της μιλάω και απαντάει καπάκι σε νανοδευτερόλεπτα, δεν ήταν ότι είχε δουλειά δηλαδή
οπότε την ρωτάω, πολύ ωραία η ισότητα των φύλων αλλά γιατί περιμένεις τότε να μιλήσει ο άνΔρας πρώτα
έβγαλε καπνούς από τα αυτιά απαντώντας κάτι του στυλ και εσείς οι άντρες κάνετε αυτό+αυτό+αυτό
της λέω εγώ δεν είπα τι κάνουν οι γυναίκες γενικά, εσύ τι έκανες μόλις

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, τύπε.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:03τύπε εσύ θα δειπνήσεις με κεριά και την εντούρο απέναντι;![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε, όποιος/α είναι μόνος/η και το χρησιμοποιεί, θα προσπαθήσει έστω και τώρα.
Εικάζω πως οι πιθανότητες για κάτι σοβαρό στο άρπα-κόλλα δεν είναι καλές, άρα μην επενδύεις. Άσε που μπορεί να αισθανθεί άβολα.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:00
2.εικάζεις και συ ότι θα εξαφανιστεί στα μισά του ραντεβού![]()
Ναι, λάθος λέξη. Βλέπεις και συ θρίλερ, ε;Feindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:10Αυτό δεν είναι αγχωτικό ρε δικιά μου, αυτό είναι αυτοκτονικό.Juno έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:57Μην ανησυχείς. Θα πάρει φωτιά το tinder αυτές τις μέρες.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33
στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιο
Να πάτε έξω, αλλά όχι κάπου πανάκριβα.
Πιο αγχωτικό θεωρώ να περάσεις τη μέρα στο σπίτι μαζί με κάποια που θα έχεις γνωρίσει 2-3 μέρες πριν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- EKPLIKTIKOS
Δικέ μου, τραβα τουλάχιστον καμία σούζα με το εντουρο να ξεχαστειςFeindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 23:06Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, τύπε.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 22:03τύπε εσύ θα δειπνήσεις με κεριά και την εντούρο απέναντι;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 3 Απαντήσεις