!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Juno έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:57
Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33
Feindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32 Χαλάρωσε ρε δικέ μου.

Μια γνωριμία στο tinder έκανες, μην της κάνεις και πρόταση γάμου.
στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιο
Μην ανησυχείς. Θα πάρει φωτιά το tinder αυτές τις μέρες.

Να πάτε έξω, αλλά όχι κάπου πανάκριβα.

Πιο αγχωτικό θεωρώ να περάσεις τη μέρα στο σπίτι μαζί με κάποια που θα έχεις γνωρίσει 2-3 μέρες πριν.
Αυτό δεν είναι αγχωτικό ρε δικιά μου, αυτό είναι αυτοκτονικό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Menios_mikroulis

Re: Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

klg έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:02
Τι έγινε, της είπες ότι μπαίνεις phorum;
όχι δεν φτάσαμε σε τέτοιες προχώ αποκαλύψεις :-?

απλώς επειδή οι 8/10 που έχω γνωρίσει στο τίντερ ή έχουν γκόμενο τελικά ή έχουνε ακόμα τον πρώην τους σε εικονοστάσι και ευελπιστούν σε επανασύνδεση ή έχουνε κλειδώσει τον επόμενο και όσο εκκρεμούν τα διαδικαστικά, χαβαλεδιάζουν με στρατό καληνυχτάκηδων :102:

πάντα ρωτάω αν έχει αγόρι η νέα γνωριμία
οι γυναίκες είναι ανώμαλα όντα, μπορεί να πούνε ένα σωρό παραμύθια ακόμα και για τους πιο ασήμαντους λόγους, μπορεί και οι ίδιες να πιστεύουν πολλά από αυτά, αλλά ενίοτε αν τους κάνεις την κατάλληλη ερώτηση την κατάλληλη στιγμή, είναι πιο ανοιχτά βιβλία και από μπούστο εμότικον νάιδας :102:

αυτή προσβλήθηκε μάλλον με την ερώτηση ή ήτανε απασχολημένη μιλώντας με άλλον :102:

φόρουμ δεν λέω σε κανέναν ότι μπαίνω και αν περιμένω σε στάση λεωφορείου ή μετρό, πλαγιάζω την οθόνη :102:
όταν έδωσα κινητό για επισκευή, ήταν η πρώτη μου έγνοια
Menios_mikroulis

Feindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:10
Juno έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:57 Πιο αγχωτικό θεωρώ να περάσεις τη μέρα στο σπίτι μαζί με κάποια που θα έχεις γνωρίσει 2-3 μέρες πριν.
Αυτό δεν είναι αγχωτικό ρε δικιά μου, αυτό είναι αυτοκτονικό.

έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία μας, άνθρωπο άγνωστο δεν βάζεις σπίτι για κανέναν λόγο, ούτε για να του δείξεις την νέα σου ξυριστική μηχανή, αυτό είναι δεδομένο :102:

παρ' όλα αυτά έχω περάσει τέλεια με γυναίκες που γνώρισα 3 μέρες πριν και σπανίως υπάρχει και μια ανέλπιστη οικειότητα, τρόπον τινά

το πρόβλημα με κάποιες εξ αυτών, είναι ότι ως γυναίκες θα συμπεριφερθούν με επίσημη ιεροτελεστία και τελετουργικό σοβαρότητος ακόμα και αν για άσχετους με εμένα λόγους (ή για σχετικούς με εμένα, που όμως τους ήξεραν εξαρχής) έχουν σκοπό να εξαφανιστούν σιγά-σιγά από την επόμενη :102:

δεν είναι θέμα άγχους δηλαδή να μην κάνεις πρόωρες γνωριμίες, είναι αναγκαίο να μαθαίνεις πόσο καλός θεατρίνος είναι
εκτός από μερικά ταλέντα, που εξαπατούν δεκαετίες ολόκληρες :102:
Menios_mikroulis

Eθνικοκοινωνιστης πες καμία γνώμη - εσύ έχεις κλείσει τραπέζι πουθενά; :102:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:12
klg έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:02
Τι έγινε, της είπες ότι μπαίνεις phorum;
όχι δεν φτάσαμε σε τέτοιες προχώ αποκαλύψεις :-?

απλώς επειδή οι 8/10 που έχω γνωρίσει στο τίντερ ή έχουν γκόμενο τελικά ή έχουνε ακόμα τον πρώην τους σε εικονοστάσι και ευελπιστούν σε επανασύνδεση ή έχουνε κλειδώσει τον επόμενο και όσο εκκρεμούν τα διαδικαστικά, χαβαλεδιάζουν με στρατό καληνυχτάκηδων :102:

πάντα ρωτάω αν έχει αγόρι η νέα γνωριμία
οι γυναίκες είναι ανώμαλα όντα, μπορεί να πούνε ένα σωρό παραμύθια ακόμα και για τους πιο ασήμαντους λόγους, μπορεί και οι ίδιες να πιστεύουν πολλά από αυτά, αλλά ενίοτε αν τους κάνεις την κατάλληλη ερώτηση την κατάλληλη στιγμή, είναι πιο ανοιχτά βιβλία και από μπούστο εμότικον νάιδας :102:

αυτή προσβλήθηκε μάλλον με την ερώτηση ή ήτανε απασχολημένη μιλώντας με άλλον :102:

φόρουμ δεν λέω σε κανέναν ότι μπαίνω και αν περιμένω σε στάση λεωφορείου ή μετρό, πλαγιάζω την οθόνη :102:
όταν έδωσα κινητό για επισκευή, ήταν η πρώτη μου έγνοια
Για να καταλάβω, αυτό το ρωτάς όταν τσατάρετε στο app και πριν βγείτε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Menios_mikroulis

klg έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:22

ε ναι ρε τύπε :102:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:24
klg έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:22

ε ναι ρε τύπε :102:
Based τύπε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:20 Eθνικοκοινωνιστης πες καμία γνώμη - εσύ έχεις κλείσει τραπέζι πουθενά; :102:
τι ακριβως γιορταζετε? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:36
Feindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32 Χαλάρωσε ρε δικέ μου.

Μια γνωριμία στο tinder έκανες, μην της κάνεις και πρόταση γάμου.
Όχι ρε πστ μου :011:
Αφού ρε συ θα πέρασε όλο το βράδυ ανταλλάσσοντας συμβουλές για ξύρισμα παπαριων.
Τι περίμενες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:25 georgebi -> Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Menios_mikroulis

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:29
Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:20 Eθνικοκοινωνιστης πες καμία γνώμη - εσύ έχεις κλείσει τραπέζι πουθενά; :102:
τι ακριβως γιορταζετε? :102:
δύο λέξεις, τέσσερα συνθετικά :8)
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

"ζευγάρια δηλαδή που αποτελούνται από τρία άτομα"

τις έχουμε ξεκωλιάσει τις λέξεις πλέον
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εμείς πάντως θα γιορτάσουμε σπίτι μας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Menios_mikroulis

Beria έγραψε: 09 Φεβ 2022, 21:42
Naida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:36

Όχι ρε πστ μου :011:
Αφού ρε συ θα πέρασε όλο το βράδυ ανταλλάσσοντας συμβουλές για ξύρισμα παπαριων.
Τι περίμενες;
θα μιλήσει για γυναικωτή συμπεριφορά ο τύπος που στα 60 ασχολείται με σωβρακοφανέλες, γήπεδα, οπαδικά και άλλα χαριτωμένα-κιτς

μάλιστα :lol:
Menios_mikroulis

έβλεπα ένα θέμα σε άλλο φόρουμ για κόστος φωτογράφισης σε γάμο
2-2,5 χιλιάρικα φιξ τιμή

και ένας πετάχτηκε να πει ότι αυτός έβαλε έναν φίλο του να βγάλει φωτογραφίες με μια καλή μηχανή, όλοι πέσαν να τον φάνε

και κάτι άλλοι λέγανε για να πέσει το κόστος, στην προετοιμασία μην έχεις γαμπρέ στο σπίτι σου φωτογράφο, να έχει μόνο η νύφη :giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Menios_mikroulis την 09 Φεβ 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”