Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα και σκέψεις στον καθένα.
Ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία να γιορτάσουν άλλη μία ημέρα με το ταίρι τους, άλλοι σκέφτονται ότι κάποιες φορές χρειάζεται μια ρομαντζάδα παραπάνω, άλλοι θυμούνται ότι έχουν ταίρι και άλλοι απλά την βλέπουν σαν μια ακόμη ημέρα! Ως είθισται, την 14η Φεβρουαρίου πολλά εστιατόρια βγάζουν συγκεκριμένο μενού για την ημέρα με τον αριθμό «δύο» να κυριαρχεί.![]()
![]()
Τι γίνεται, όμως, εάν κάποιος δεν έχει μόνο έναν σύντροφο; (Και όχι δεν αναφερόμαστε σε μια παράνομη σχέση).
Αυτούς φαίνεται ότι σκέφτηκε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο, το οποίο ανοίγει τις πόρτες τους για «throuples», για ζευγάρια δηλαδή που αποτελούνται από τρία άτομα, και επιθυμούν να χαρούν την ημέρα.
Με οικοδεσπότη το LELO, brand σεξουαλικής ευεξίας, και με την εύστοχη ονομασία «THROUPLE», το εστιατόριο θα γιορτάσει την πολυσυντροφικότητα, επιθυμώντας να καταρρίψει τα ταμπού γύρω από τη μη μονογαμική αγάπη.![]()
Όλοι οι επισκέπτες στο THROUPLE θα απολαύσουν ένα δωρεάν ρομαντικό γεύμα τριών πιάτων και ποτά. Και παρόλοπου έχει σχεδιαστεί για throuples, αυτό το μοναδικό εστιατόριο καλωσορίζει όλους τους πολυγαμικούς ανθρώπους – είτε βρίσκονται σε μια σχέση τεσσάρων ή ακόμα και πέντε.
Το LELO ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ενστερνιστούν την ελευθερία να μπορούν να επιλέγουν ένα στυλ σχέσης που τους ταιριάζει και να μην αισθάνονται περιορισμένοι από τον κοινωνικό κανόνα της μονογαμίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
-
Menios_mikroulis
Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
πηγή
-
Menios_mikroulis
-
Menios_mikroulis
Re: Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
θεωρείτε υπερβολικό να καλεστεί σε εορταστική συνάντηση δεσποινίς που "γνωρίζετε" μόλις λίγες μέρες;
θεωρείτε υπερβολικό να καλεστεί σε εορταστική συνάντηση δεσποινίς που "γνωρίζετε" μόλις λίγες μέρες;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Εστιατόριο «ρίχνει πόρτα» στα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου -Ανοίγει για τριάδες
Αργία μήτηρ πάσης κακίας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Menios_mikroulis
αναφέρεστε στις 14 του μηνός ή στο άνοιγμα πληθωρικών νημάτων;
Τα εστιατόρια είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένη πελατεία
Χαλάρωσε ρε δικέ μου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:27 επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
Μια γνωριμία στο tinder έκανες, μην της κάνεις και πρόταση γάμου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Menios_mikroulis
στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιοFeindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32Χαλάρωσε ρε δικέ μου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:27 επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
Όχι ρε πστ μουMenios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιοFeindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32Χαλάρωσε ρε δικέ μου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:27 επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ωραίος ο τρόπος σκέψεώς σου, τύπε και γουστάρω, αλλά και πάλι, χαλάρωσε...Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιοFeindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32Χαλάρωσε ρε δικέ μου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:27 επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
Dein Herz, meine Gier
Μην ανησυχείς. Θα πάρει φωτιά το tinder αυτές τις μέρες.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιοFeindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32Χαλάρωσε ρε δικέ μου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:27 επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
Να πάτε έξω, αλλά όχι κάπου πανάκριβα.
Πιο αγχωτικό θεωρώ να περάσεις τη μέρα στο σπίτι μαζί με κάποια που θα έχεις γνωρίσει 2-3 μέρες πριν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Menios_mikroulis
1.πού το ξέρεις εσύ;
2.εικάζεις και συ ότι θα εξαφανιστεί στα μισά του ραντεβούΝα πάτε έξω, αλλά όχι κάπου πανάκριβα.
-
Menios_mikroulis
δικέ μου τύπε, έχω γεννηθεί στην τσίτα, δεν φταίει το διαπροσωπικοσεξουαλικό ζήτημα
είμαι πάντα σαν Νon4me μετά από δωράκι φίλου του στις τουαλέτες του κλαμπ
Τι έγινε, της είπες ότι μπαίνεις phorum;Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:33στην δυνητική επόμενη αναφέρομαι δικέ μου, με την χθεσινή πήραμε ήδη διαζύγιοFeindflug έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:32Χαλάρωσε ρε δικέ μου.Menios_mikroulis έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:27 επί τη ευκαιρία, αυτής της πολύ σημαντικής είδησης, εσείς πώς θα γιορτάσετε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Επειδή με έχουν "φτυσει" όλες οι φίλες της γυναίκας μου που είχα γκομενες
(βρήκαν άλλους ευκατάστατους άνδρες να τους πληρώνουν τα ψώνια και τους λογαριασμούς
) τελικά του Αγίου Βαλεντίνου θα το γιορτάσω μόνο με την γυναίκα μου
(μία γυναίκα ίσον καμία γυναίκα
)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-