Με ποιό nick το ανέβασες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Άντε να δούμε πότε θα έρθει η σειρά μας
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Menios_mikroulis
με το προχθεσινό
Μην το έχεις και σίγουρο. Μπορεί να το έχετε περάσει ασυμπτωματικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Τίποτα τύψεις παίζουν;Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:38 Εμένα δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε κοβιντ, είχαμε έρθει σε επαφή με μάσκα στο αυτοκίνητο όταν εγώ
τελείωνα με τον κοβιντ και ήμουν ελαφρως θετική.
Μπορεί να έχουν πιό ελεύθερη σχέση και να μην ενοχλείταιThe Age of Aquarius έγραψε: 08 Φεβ 2022, 22:38Τίποτα τύψεις παίζουν;Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:38 Εμένα δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε κοβιντ, είχαμε έρθει σε επαφή με μάσκα στο αυτοκίνητο όταν εγώ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεν είμαι και τόσο πεπεισμένη ότι τον κόλλησα εγώ. Εγώ ήμουν ημιθετική δηλαδή σχετικά μικρό φορτίο και φορούσαμε μάσκα. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να νιώσω τύψεις.The Age of Aquarius έγραψε: 08 Φεβ 2022, 22:38Τίποτα τύψεις παίζουν;Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:38 Εμένα δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε κοβιντ, είχαμε έρθει σε επαφή με μάσκα στο αυτοκίνητο όταν εγώ
vatraxos έγραψε: 08 Φεβ 2022, 22:44Μπορεί να έχουν πιό ελεύθερη σχέση και να μην ενοχλείταιThe Age of Aquarius έγραψε: 08 Φεβ 2022, 22:38Τίποτα τύψεις παίζουν;Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:38 Εμένα δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε κοβιντ, είχαμε έρθει σε επαφή με μάσκα στο αυτοκίνητο όταν εγώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Δεν με πολυενθουσιαζει οπως εξελισσεται, δλδ οι δυσπνοιες ειναι δυσκολες, με δυσκολια μετα απο πολυ ωρα κοιμηθηκα χθες,παροτι το οξυγονο δειχνει 96-97 και χωρις πυρετο, ειχα και εναν ψιλοπονο χαμηλα στο πνευμονι οπως μετα απο εντονο τρεξιμο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- EKPLIKTIKOS
Περαστικά παιχταρά μου. Κάνε λίγο υπομονή, θα περάσει. Αλλά συμπτώματα;Sid Vicious έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:25 Δεν με πολυενθουσιαζει οπως εξελισσεται, δλδ οι δυσπνοιες ειναι δυσκολες, με δυσκολια μετα απο πολυ ωρα κοιμηθηκα χθες,παροτι το οξυγονο δειχνει 96-97 και χωρις πυρετο, ειχα και εναν ψιλοπονο χαμηλα στο πνευμονι οπως μετα απο εντονο τρεξιμο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Περαστικά σε όλους. Ακούω πολλά κορμιά να πέφτουνε τριγύρω μου, οχι μόνο εντός πχορουμ. Απορώ εγώ πως τη σκαπουλαρα τα Χριστουγεννα, όντας μονο διπλοεμβολιασμένος απο 6,5 μήνες πριν, και μπηκα στο αμάξι του ψέκα γνωστού μου, πιάνοντας τις πόρτες του, τα πόμολα, τα καθισματα κτλ. Ενα 2ημερο μετά βγηκε θετικός ο ψέκας, και ενα 3ημερο μετά ο άλλος φιλος μου που ηταν στο αμαξι. Εγώ κατάφερα και κράτησα τη σημαία του κτηνιάτρου ψηλά, σαν την Ιβο Τζιμα!
Γιατί δεν παίρνεις την γνώμη κάποιου γιατρού;Sid Vicious έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:25 Δεν με πολυενθουσιαζει οπως εξελισσεται, δλδ οι δυσπνοιες ειναι δυσκολες, με δυσκολια μετα απο πολυ ωρα κοιμηθηκα χθες,παροτι το οξυγονο δειχνει 96-97 και χωρις πυρετο, ειχα και εναν ψιλοπονο χαμηλα στο πνευμονι οπως μετα απο εντονο τρεξιμο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό δεν μοιάζει με Όμικρον.Sid Vicious έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:25 Δεν με πολυενθουσιαζει οπως εξελισσεται, δλδ οι δυσπνοιες ειναι δυσκολες, με δυσκολια μετα απο πολυ ωρα κοιμηθηκα χθες,παροτι το οξυγονο δειχνει 96-97 και χωρις πυρετο, ειχα και εναν ψιλοπονο χαμηλα στο πνευμονι οπως μετα απο εντονο τρεξιμο
- Sid Vicious
Ε μπορει να ειναι και Δελτα τοτε, παντως πυρετους τετοια δεν εχω κανει, ουτε κουραση
Πότε βγήκες θετικός; γιατί δεν μιλάς με έναν γιατρό εφόσον έχεις δυσπνοια; μην τ αφήνετε ρε παιδιά.Sid Vicious έγραψε: 09 Φεβ 2022, 20:06 Ε μπορει να ειναι και Δελτα τοτε, παντως πυρετους τετοια δεν εχω κανει, ουτε κουραση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Δευτερα ειχα βγει θετικος, νομιζα στην αρχη απο το χανγκοβερ θα ναι αλλα με διεψευσε το τεστ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις