!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι εποχές της αφθονίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Οι εποχές της αφθονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Σεπ 2018, 06:49 Το 2007 η αγορα ηταν ηδη σε κριση και οι ακαλυπτες επιταγες ειχαν χτυπησει κοκκινο
Αυτό. Τα πρώτα δείγματα στην Ελλάδα φάνηκαν τέλη του 2006 αρχές του 2007.
Η Δεκαετία 1999-2009 ήταν η εποχή της αφθονίας του απατεώνα. Εκείνη την περίοδο ήμουν οικονομικά σκατά μαύρα γιαυτό το λόγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

zteo έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:37
Η πολιτιστικη αναβαθμιση εκεινης της περιοδου ηταν οτι λογω κερδοφοριας να ακουλουθειτε το Κωστοπουλειο lifestyle.Κοινως Μυκονος-Αραχωβα ακριβα αυτοκινητα,σκυλαδικα,αχρηστα γκατζετακια.Μαλιστα ειχε επιβληθει ενας τετοιος φασισμος οπου οποιος δεν ακολουθουσε αυτον τον τροπο ζωης τον στελναν στο περιθωριο.Κοινως Πασοκικη υποκουλτουρα με ολιγη κοκα. :8)
Για όλους είχε ο θεός τότε. Την είχες δει πανηδονιστής; Έτρεχες στις μυκόνους και τα σκυλάδικα (που μερικά λειτουργούσαν και πρωινή βάρδια τις καθημερινές ένα φεγγάρι για τους δυ). Την είχες δει γουόουκ; Έβαζες ένα στόχο στο πέτο και έτρεχες πίσω από την κανέλη και τον χριστόδουλα. Όλα αυτά αβίαστα, αβάδιστα και χωρίς άμεσο κόστος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:16 Τελικά είναι ποτέ ευχαριστημένος ο κόσμος;
οχι, ποτε.

χαρακτηριστικο της ανθρωπινης φυσης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τελικά ήταν ένα κλικ, πολλά κλικ, καλά ήταν τότε, πάντα θα είναι κακά μέχρι να εδραιωθεί η παγκόσμια κομμουνιστική επανάσταση, τι ακριβώς;
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

με την εισοδο στο ευρω αρχισαν τα δυσκολα για τους απλους πολιτες

για αρκετους αλλους παλι ηταν η εποχη των παχχιων αγελαδων με δανεισμο όμως

δεν αφηναν οι τράπεζες ησυχο τον κοσμο

κυριε ταδε υπαρχει μια καρτουλα για σας ένα δανειακι για σας...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

κι στην εποχη καραμανλη η ελλαδα ειχε στερηθεί την παραγωγη που ειχε μεταφερθεί από εποχη σιμιτις κυριως βουργαρια αλβανια σκοπια ρουμανια κτλ

ειχαν απομεινει τα στατζ στο δημοσιο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:37
talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:16 Τελικά είναι ποτέ ευχαριστημένος ο κόσμος;
'93-'04 μέχρι το τέλος των ολυμπιακών και το γιούρο. Αυτός ήταν ο πραγματικός χρυσός αιώνας της νεότερης ελλάδας
αληθες.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:44
οχι, ποτε.

Από ότι φαίνεται κάπως έτσι.
Νομίζω ότι ο κόσμος δεν κοιτάει το επίπεδο διαβίωσης του αλλά την μεταβολή του επιπέδου διαβίωσης του στη μονάδα του χρόνου
Δε ξερω
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:06 Από ότι φαίνεται κάπως έτσι.
Νομίζω ότι ο κόσμος δεν κοιτάει το επίπεδο διαβίωσης του αλλά την μεταβολή του επιπέδου διαβίωσης του στη μονάδα του χρόνου
Δε ξερω
Αυτο που παιζει ρολο δεν ειναι η πραγματικοτητα αλλα η αντιληψη που διαμορφωνει ο λαος η οποια συνηθως ειναι και στρεβλη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

run έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:48 κι στην εποχη καραμανλη η ελλαδα ειχε στερηθεί την παραγωγη που ειχε μεταφερθεί από εποχη σιμιτις κυριως βουργαρια αλβανια σκοπια ρουμανια κτλ

Μιλας για μια περιοδο που η δεξια(ειτε πρασινη,ειτε γαλαζια) εφαρμοζε στην οικονομια το νεοφιλελευθερο μοντελο να κρατηθουμε απο την παροχη υπηρεσιων καταστρεφοντας πρωτογεννη και δευτερογεννη τομεα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:06
Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:44
οχι, ποτε.

Από ότι φαίνεται κάπως έτσι.
Δε ξερω
εχω την αισθηση οτι λιγο πολυ αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο, οχι ελληνικο.

οι μονοι που κοβουν την μιρλα, ειναι οσοι τυχει να συναντησουν πραγματικη καταστροφη, και μπαινουν σε mindset "καλα ειμαι κι ετσι, υπαρχουν και χειροτερα"

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

η ζωη καποιου αν πεσει απο τα 950€ στα 750€ δεν αλλαζει ριζικα, ομως απο τα 4.500+ στα 2.500+ πιστεψε με αλλαζει..

ΥΓ. μεσα σε ολες τις καταστροφες ξεχασες να αναφερεις ποιοι και ποτε εφεραν τη χωρα σε αυτη τη δεινη θεση :)
Ο πρώτος θα μείνει άστεγος ή χωρίς φαϊ, ο δεύτερος θα κόψει τις σπατάλες. Στο κάτω κάτω αν έπαιρνε 4500 καθαρά σημαίνει ότι έχει καλή θέση σαν manager ή είναι γιατρός, καθηγητής πανεπιστημίου, άτομο με υψηλή ειδίκευση, που μπορεί να βρει εργασία παντού στον κόσμο με περισσότερα από 4500.
Εκτός και αν εννοείς τίποτα λαμόγια που τα έπαιρναν το δημόσιο και μας ζητάς να σεβαστούμε το δράμα τους.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

paul25 έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:21
talaipwros έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:16 Και εδώ και αλλού έχω διαβάσει να χαρακτηρίζουν την περίοδο 2004-2007 ( στο περίπου ) ως περίοδο της αφθονίας.
Τότε όμως θυμάμαι ότι ο κόσμος μίλαγε για την γενιά των 700 ευρώ και ότι δεν πάει παρακάτω η εξαθλίωση. (Δυστυχώς σβήστηκαν τα αρχεία του phorum για του λόγου το αληθές αλλά φαντάζομαι θυμάστε)
Τελικά είναι ποτέ ευχαριστημένος ο κόσμος;
Ναι ηταν! Οι δημοσιες δαπανες σε παροχες εκεινη τη περιοδο αυξηθηκαν παρα πολυ, κυριως επι Κωνσταντινου Καραμανλη, αυτος ειναι ο λογος που ο κυριος αυτος ειναι στο απυροβλητο, τοσο απο δεξιους οσο και απο αριστερους.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν πέθανε το 1998; :smt017
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    run

zteo έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:12
    run έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:48 κι στην εποχη καραμανλη η ελλαδα ειχε στερηθεί την παραγωγη που ειχε μεταφερθεί από εποχη σιμιτις κυριως βουργαρια αλβανια σκοπια ρουμανια κτλ

Μιλας για μια περιοδο που η δεξια(ειτε πρασινη,ειτε γαλαζια) εφαρμοζε στην οικονομια το νεοφιλελευθερο μοντελο να κρατηθουμε απο την παροχη υπηρεσιων καταστρεφοντας πρωτογεννη και δευτερογεννη τομεα.
    η δεκσια είναι ταυτισμενη με το Εθνος κρατος,οχι ομω ς ο νεοφιλελεφτερισμος που προωθει την αποεθνοποιηση μαζι με την αριστερα ως συμμαχο
    zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

run έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:49
    zteo έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:12

η δεκσια είναι ταυτισμενη με το Εθνος κρατος,οχι ομω ς ο νεοφιλελεφτερισμος που προωθει την αποεθνοποιηση μαζι με την αριστερα ως συμμαχο
    Τι σχεση εχει το εθνος κρατος με οικονομικα μοντελα.Απο το 90 λεγατε το ιδεολογημα περι της κοινωνιας της πληροφοριας και την ((αναπτυξη)) της παροχης υπηρεσιων.Τοτε τι ειχες πολυεθνικο κρατος?
    Κουλης για Τέμπη
    Και εγω υπάλληλος ειμαι
    Απάντηση
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”