!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Mel

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

AlienWay έγραψε: 08 Φεβ 2022, 17:57
Blackdog έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:25 Aνατροπη στις εξετασεις

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kologikes/
Νέα στοιχεία, που δείχνουν ικανά να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα και να επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης με τον φερόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, φέρνει στη δημοσιότητα ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλεντέρης τόνισε στο ThessToday.gr ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».
Ο τεχνικός σύμβουλος είναι με το μέρος του θύματος. Το βασικό πρόβλημα είναι η ευκολία με την οποία αποδεικνύονται και ξε-αποδεικνύονται δεδομένα σε αυτή την υπόθεση. Θυμίζει τα λοιμωξιολογικά δεδομένα και τις ερμηνείες τους στην πανδημία covid.
Δεν ειναι απλα με το μερος του θυματος.Τον πληρωνει το θυμα ή <<θύμα>> οτι προτιματε, για να πει αυτα που θελει το θυμα.Δεν ξερω κατα ποσο τους λαμβανουν πραγματικα υποψιν οι δικαστες.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Mel έγραψε: 08 Φεβ 2022, 18:02
AlienWay έγραψε: 08 Φεβ 2022, 17:57
Blackdog έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:25 Aνατροπη στις εξετασεις

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kologikes/
Νέα στοιχεία, που δείχνουν ικανά να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα και να επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης με τον φερόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, φέρνει στη δημοσιότητα ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλεντέρης τόνισε στο ThessToday.gr ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».
Ο τεχνικός σύμβουλος είναι με το μέρος του θύματος. Το βασικό πρόβλημα είναι η ευκολία με την οποία αποδεικνύονται και ξε-αποδεικνύονται δεδομένα σε αυτή την υπόθεση. Θυμίζει τα λοιμωξιολογικά δεδομένα και τις ερμηνείες τους στην πανδημία covid.
Δεν ειναι απλα με το μερος του θυματος.Τον πληρωνει το θυμα ή <<θύμα>> οτι προτιματε, για να πει αυτα που θελει το θυμα.Δεν ξερω κατα ποσο τους λαμβανουν πραγματικα υποψιν οι δικαστες.
Ναι, αυτό εννοώ. Θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση από ανεξάρτητη και αξιόπιστη πηγη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 17:44
Naida έγραψε: 08 Φεβ 2022, 17:28 Το 0.8 αλκοόλ που λένε οτι βρήκαν είναι πολύ; λίγο; να μας διαφωτίσει κάποιος που ξέρει.
:goodpost:

σεσι; μια μεταφρασουλα σε "ποτηρακια"
Το 0.8 είναι τί; Τιμή στα ούρα; Μη συγκρίνετε με το δείγμα ανάσας του αλκοτέστ, δεν είναι συγκρίσιμες μέθοδοι. Σε γενικές γραμμές το αλκοόλ στα ούρα είναι 1.3 φορές μεγαλύτερο από αυτό στο αίμα, γιατί αποβάλλεται πιο αργά. Οπότε αν το 0.8 ήταν στα ούρα, στο αίμα είναι 0.8/1.3=0.60κάτι (υπολογίζεις το ισοδύναμο αίματος), ενώ αν η τιμή 0.8 είναι του αίματος, τότε απευθείας υπολογίζεις πόσα ήπιε.

Οπότε δείξτε μου τί ακριβώς λέει η φράση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Tο να με αμφισβητείτε ειναι ένας δεύτερος βιασμός.... :cry

Για να δούμε ποιοι αμφισβήτησαν τη Γιωργια από δω μέσα. Εικόνα

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/33 ... y-odyniros
Εικόνα

Η ανάρτηση της Γεωργίας:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται... Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

memberlist.php?mode=viewprofile&u=1329Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 08 Φεβ 2022, 19:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:05 Tο να με αμφισβητείτε ειναι ένας δεύτερος βιασμός.... :cry

Για να δούμε ποιοι αμφισβήτησαν τη Γιωργια από δω μέσα. :smt047

Εικόνα

Η ανάρτηση της Γεωργίας:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται... Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».
λυπαμαι γεωργια, η μαλλον, ηλιθιε δικηγορε/συμβουλατορα της γεωργιας που τη βαζεις να γραφει τετοια αλλα σε αμφισβητω. κι αν με νομιζεις δευτερο βιαστη σου, κανε μου μυνηση.αντε γιατι πολυ καραμελα καναμε τη λεξη βιασμος. κι αν προσπαθεις, τριβλακα δικηγορε, να παρομοιασεις την αμφισβητηση με βιασμο, αυτο που κανεις ειναι να ελαφραινεις την αληθινη εννοια της λεξης.

δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου γεωργια, τους παντες και τα παντα αμφισβητω. η αμφισβητηση ειναι ο τροπος που προοδευει η κοινωνια, ο τροπος που προοδευει η τεχνολογια, και ο τροπος που βγαινει η καθε αληθεια. οποιος δηλωνει οτι τα λεγομενα του δεν πρεπει να αμφισβητουνται, γιατι ετσι, χανει αξιοπιστια. να πεις του παπαρα που σε βαζει να γραφεις τετοια, οτι ειναι ηλιθιος, και σου κανει κακο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:21
georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:05
Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

memberlist.php?mode=viewprofile&u=1329Εικόνα
Είναι η Γεωργία της κοιλάδας του Λαγκαδάν :D
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:26
Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/zXwTBDww/El-v ... .jpg[/img]
Όταν αποκαλείς όλους τους άνδρες συλλήβδην ως βιαστές,χανει ή λέξη βιαστης την αρχική έννοια βαρύτητα και σημασία της ..
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:28
Όταν αποκαλείς όλους τους άνδρες συλλήβδην ως βιαστές,χανει ή λέξη βιαστης την αρχική έννοια βαρύτητα και σημασία της ..
:smt018

Οχι όλους....

Αυτοί που την πίστεψαν χωρίς να τολμήσουν να την αμφισβητήσουν

σ αυτή και μόνο την περίπτωση

δεν τη βιάσανε :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Να της στείλουμε το λινκ του φόρουμ να αισθανθεί περίσσια την αγάπη και την στήριξη :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:32
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:28
:smt018

Οχι όλους....

Αυτοί που την πίστεψαν χωρίς να τολμήσουν να την αμφισβητήσουν

σ αυτή και μόνο την περίπτωση

δεν τη βιάσανε :102:
Μία λέξη όπως ή λέξη βιαστης όταν χρησιμοποιείται γενικά αόριστα και με ασαφή τρόπο χάνει την μεγάλη σημασία και βαρύτητα της ( όταν κατηγορείς για κάτι όλους ..στην πραγματικότητα δεν κατηγορείς κανέναν)

Το ίδιο και λέξεις όπως .."επικίνδυνος" , "απόρρητος" όταν χρησιμοποιούνται παντού και πάντα με μεγάλη συχνότητα χάνουν την ειδική βαρύτητα και σημασία τους ..
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:05 Tο να με αμφισβητείτε ειναι ένας δεύτερος βιασμός.... :cry

Εικόνα

Η ανάρτηση της Γεωργίας:

λυπαμαι γεωργια, η μαλλον, ηλιθιε δικηγορε/συμβουλατορα της γεωργιας που τη βαζεις να γραφει τετοια αλλα σε αμφισβητω. κι αν με νομιζεις δευτερο βιαστη σου, κανε μου μυνηση.αντε γιατι πολυ καραμελα καναμε τη λεξη βιασμος. κι αν προσπαθεις, τριβλακα δικηγορε, να παρομοιασεις την αμφισβητηση με βιασμο, αυτο που κανεις ειναι να ελαφραινεις την αληθινη εννοια της λεξης.

δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου γεωργια, τους παντες και τα παντα αμφισβητω. η αμφισβητηση ειναι ο τροπος που προοδευει η κοινωνια, ο τροπος που προοδευει η τεχνολογια, και ο τροπος που βγαινει η καθε αληθεια. οποιος δηλωνει οτι τα λεγομενα του δεν πρεπει να αμφισβητουνται, γιατι ετσι, χανει αξιοπιστια. να πεις του παπαρα που σε βαζει να γραφεις τετοια, οτι ειναι ηλιθιος, και σου κανει κακο.
Καλά ηρέμησε και μη γενικεύεις τόσο, γιατί και οι ψέκες αμφισβητίες είναι. :lol:
Αλλά θα συμφωνήσω, η αμφισβήτηση με λογικά επιχειρήματα, είναι η αρχή των πάντων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:53

Εικόνα

Η ανάρτηση της Γεωργίας:

Καλά ηρέμησε και μη γενικεύεις τόσο, γιατί και οι ψέκες αμφισβητίες είναι. :lol:
Αλλά θα συμφωνήσω, η αμφισβήτηση με λογικά επιχειρήματα, είναι η αρχή των πάντων.
Πάντως το ότι γράφει για αμφισβήτηση και όχι αμφιβολία λέει από μόνο του πολλά για το πως την βλέπει. Ευτυχώς που κατά τ άλλα λέει την πίστεψε :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 08 Φεβ 2022, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τί έχει καταγγείλει με σιγουριά μέχρι τώρα η ίδια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”