Νon4me έγραψε: 08 Φεβ 2022, 18:48
δικε μου οταν ξαναβγεί ο συριζα κυβέρνηση θα εχουμε αποικήσει την ανδρομεδα .
Μπορεί να βγει σε κυβέρνηση συνεργασίας
Αυτό θα ήταν λουκούμι να συμβεί. Πρώτη η ΝΔ και λόγω εκλογικού νόμου να μην βγάζει αυτοδυναμία, και να ενωθούν άπαντες οι άλλοι με αρχηγούς το5ς ζαίους να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας.
Μετά από αυτό η ΝΔ θα παίρνει 60% χαλαρά ακόμα και αν ο Πρόεδρος της μπουκάρει στα σπίτια και χέζει μέσα στις κατσαρόλες σας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό θα ήταν λουκούμι να συμβεί. Πρώτη η ΝΔ και λόγω εκλογικού νόμου να μην βγάζει αυτοδυναμία, και να ενωθούν άπαντες οι άλλοι με αρχηγούς το5ς ζαίους να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας.
Μετά από αυτό η ΝΔ θα παίρνει 60% χαλαρά ακόμα και αν ο Πρόεδρος της μπουκάρει στα σπίτια και χέζει μέσα στις κατσαρόλες σας.
τέλεια, ψήφισε Συριζα στις επόμενες τότε για να βγαίνει η ΝΔ με 60% και να χεζει στις κατσαρόλες μας
Εχω άκρες και στην Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και σε άλλα πολιτικά κόμματα..
Ρουσφέτια ΔΕΝ σου κάνει κάποιος πολιτικός ΜΌΝΟ εάν σε έχει ψηφοφόρο αλλά και εάν περιμένει να κερδίσει σε ατομικό επίπεδο και άλλα πράγματα ..
Parrot έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:18
Αλήθεια τώρα, πιστεύετε ότι θα ξαναβγεί ο σύριζα κυβέρνηση..
η βοθροφυλλαδα που έδινε στη νδουλα 45% τώρα της δίνει 31 με το ζορι
Ο μεγάλος όμως εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΚΙΝΑΛ .
το κιναλ ξεκίνησε ως πρότζεκτ της νδ με την ελπίδα να ροκανίσει ψηφοφόρους από τον συριζα αλλά της βγήκε μπούμερανγκ γιατί ο συριζα φαίνεται ότι χάνει ελάχιστα έως καθόλου ενώ ταυτόχρονα το κιναλ ξεφεύγει από τον έλεγχο της ΝΔ και με τη δημοσιότητα που απέκτησε παίρνει εκνευρισμένους από τη νδ ψηφοφόρους και διάφορους απολιτικ που δεν τη συμπαθούν
κι εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ πλέον μετά το δημοψήφισμα αλλά ΚΚΕ παρόλαυτα με έχει αηδιασει και εκνευρίσει τόσο ο μητσοτακης που πολύ θα χαρώ να φάει τα μούτρα του
Καλά προφανώς μιλάμε για λουκούμι με γεύση σκατου.
Αλλά ισχύει αυτό που λέω. Φαντάσου την ΝΔ με 39% να μην παίρνει αυτοδυναμία και να κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ, το Μερα25 και πλάτη του ΚΚΕ (λέμε τώρα). Ή καναν Βελοπουλο ως άλλος Καμμένος.
Απλά δεν ξέρω αν αξίζει η καταστροφή για να δω αυτό το 60%
Let them make the first mistake. We make the last move.