!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνει το πχόρουμ όταν βγει ο Σύριζα κυβέρνηση ;
- wooded glade
Τι θα κάνει το πχόρουμ όταν βγει ο Σύριζα κυβέρνηση ;
Εκτός από το γιορταστικό banter που θα μπει, θα έχουμε τίποτα υπουργοποιήσεις ; Κάνα χαρτοφυλάκιο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Τι θα κάνει το πχόρουμ όταν βγει ο Σύριζα κυβέρνηση ;
Εμένα στον ΑΙΝΕΙΑΝ ο γιατρός μου απαγόρεψε να πινω τσίπουρα , και οτιδήποτε άλλο αλκοόλ
Στο καφενείο μόνο καφέ ή μη αλκοολούχα..
δικε μου οταν ξαναβγεί ο συριζα κυβέρνηση θα εχουμε αποικήσει την ανδρομεδα .
Μπορεί να βγει σε κυβέρνηση συνεργασίαςΝon4me έγραψε: 08 Φεβ 2022, 18:48 δικε μου οταν ξαναβγεί ο συριζα κυβέρνηση θα εχουμε αποικήσει την ανδρομεδα .
να ανοίξουμε μια σαμπάνια με ο,τι λεφτα μας έχει αφήσει η λαίλαπα του άχρηστου Κούλη.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- SpAcE_PaNtHeR
λιχουδιές επιτρέπει?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 18:44 Εμένα στον ΑΙΝΕΙΑΝ ο γιατρός μου απαγόρεψε να πινω τσίπουρα , και οτιδήποτε άλλο αλκοόλ
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Διατηρούμε δημόσιες σχέσεις και πολιτικές επαφές / επικοινωνία και διατηρούμε φιλικές σχέσεις με άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους
Γιατί πρέπει να αναφερθείς δυο φορές στον εαυτό σου? Λες να μην ξέρουμε οτι είσαι εσύ?
- Cecily Anne
Ό,τι κάνουμε και τώρα και ό,τι κάναμε και με την πρώτη φορά αριστερά. Θα αναπολούμε το παλαιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί το περισσότερο φόρουμ σοσιαλδημοκράτες είναι ή φιλελεύθεροι; Οι περισσότεροι είναι ακραίοι γιατί αυτοί συνήθως νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους και να προσηλυτίσουν. Οι πιο πολλοί άνθρωποι θα πάνε για κανά καφέ για καμιά γκομενίτσα κανά φιλαράκι. Δε θα κάτσουν να αναλύσουν πόσα λεφτά έχασε φέτος η Λάρκο.wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 18:34 Εκτός από το γιορταστικό banter που θα μπει, θα έχουμε τίποτα υπουργοποιήσεις ; Κάνα χαρτοφυλάκιο ;
Δεν έχει μεγάλη διαφορά από τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της φραξιας Λαφαζάνη. Το συν του είναι ότι δεν κουβαλάει τα σκάνδαλα διαφθοράς, το πλην ότι δεν έχει τόσο ισχυρό κομματικό μηχανισμό.Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2022, 18:59 Ό,τι κάνουμε και τώρα και ό,τι κάναμε και με την πρώτη φορά αριστερά. Θα αναπολούμε το παλαιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ.
Δεν αποκλείω να συγκυβερνήσουν, γνωρίζοντας ότι μόνο συμπληρωματικά θα μπορέσουν να λειτουργήσουν.
Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus