Όχι.Kauldron έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:04Το ψήφισες αργότερα με τον Τσιμπήτη?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεωργιάδης:Καμία μείωση φόρου στα καύσιμα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Γεωργιάδης:Καμία μείωση φόρου στα καύσιμα
-
Εμπεδοκλής
Ξέρουμε το χρέος τη Πολωνίας το 2004;πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:01 Η βασική διαφορά με την Πολωνία είναι ότι εκεί το χρέος/ΑΕΠ είναι στο 57%,δηλαδή εκεί που ήταν εδώ το 1983.Ξέρετε τι γινόταν εδώ το 1983;
-
πατησιωτης
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:07Ξέρουμε το χρέος τη Πολωνίας το 2004;πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:01 Η βασική διαφορά με την Πολωνία είναι ότι εκεί το χρέος/ΑΕΠ είναι στο 57%,δηλαδή εκεί που ήταν εδώ το 1983.Ξέρετε τι γινόταν εδώ το 1983;
Πρέπει να γκουγκλάρεις και θα το βρεις.
Αγαπητέ Πατησιώτη, για μένα οτιδήποτε παραπάνω από 5% αθροιστικά που να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΧΑ και λοιπές ψεκιές, μου μοιάζει αδιανόητα ντροπιαστικό ποσοστόπατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:57Αυτό θα το δεις από τα ποσοστά του σύριζα που μένουν ακίνητα.Διότι δεν φθάνει να φθαρεί ο Μητσοτάκης,πρέπει να πιστέψουν κάποιοι στον συριζα,ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πιο κάτω και από το ποσοστό που είχε πιάσει το 2019.georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:49 Αυτός όμως ο ''συναισθηματισμός'' σε πολλούς πιάνει και παραπιάνει....
Και το λέω εγώ που οι άνθρωποι μου, στην προ 2015 εποχή
μάλλον για μετριοπαθή αριστερό με θεωρούσαν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
O Πατησιωτης από αυτογκολ σε αυτογκολ.Kauldron έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:02Ψήφιζες πασοκ.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:01 Η βασική διαφορά με την Πολωνία είναι ότι εκεί το χρέος/ΑΕΠ είναι στο 57%,δηλαδή εκεί που ήταν εδώ το 1983.Ξέρετε τι γινόταν εδώ το 1983;
Για την ιστορία επί ΠΑΣΟΚ η Ελλάς είχε τον χαμηλότερο ειδικό φόρο κατανάλωσης στην Ευρώπη!
Ο Ανδριανόπουλος που ψήφισε ο Πατησιωτης με την απελευθέρωση της αγοράς αυτής, η αύξηση στην τιμή ήταν 8 δραχμές το λίτρο και ο φιλελεύθερος επίσης Μάνος που ψήφισε έβαλε τις γνωστές 50 δραχμές το λίτρο.
Τότε ήταν επίσης που επιβλήθηκε ή αυξήθηκε ο ΦΠΑ σε ένα σωρό αγαθά.
Επίσης η κυβέρνηση που ψηφισε ο Πατησιωτης καθιέρωσε για πρώτη φορα προκαταβολή φόρου, τότε στο 25% και αρχικά είχε βάλει προσωποκράτηση για χρέη 300 χιλιάδων δραχμών που μετά από διαμαρτυρίες έγιναν τρία εκατομμύρια δραχμές.
Κοινώς και τότε πλειοδότησαν έναντι του ΠΑΣΟΚ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
πατησιωτης
-
πατησιωτης
Το αυτογκόλ δεν βλέπω.Ούτε για φόρους έγραψα ούτε τι έκανε ο ένας ή ο άλλος.Είπα απλώς ότι ΣΗΜΕΡΑ το χρέος/ΑΕΠ της Ελλάδος είναι 200% ενώ της Πολωνίας 57%,όσο ήταν της Ελλάδος πριν 40 χρόνια.Αρχέλαος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:10O Πατησιωτης από αυτογκολ σε αυτογκολ.Kauldron έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:02Ψήφιζες πασοκ.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:01 Η βασική διαφορά με την Πολωνία είναι ότι εκεί το χρέος/ΑΕΠ είναι στο 57%,δηλαδή εκεί που ήταν εδώ το 1983.Ξέρετε τι γινόταν εδώ το 1983;
Για την ιστορία επί ΠΑΣΟΚ η Ελλάς είχε τον χαμηλότερο ειδικό φόρο κατανάλωσης στην Ευρώπη!
Ο Ανδριανόπουλος που ψήφισε ο Πατησιωτης με την απελευθέρωση της αγοράς αυτής, η αύξηση στην τιμή ήταν 8 δραχμές το λίτρο και ο φιλελεύθερος επίσης Μάνος που ψήφισε έβαλε τις γνωστές 50 δραχμές το λίτρο.
Τότε ήταν επίσης που επιβλήθηκε ή αυξήθηκε ο ΦΠΑ σε ένα σωρό αγαθά.
Επίσης η κυβέρνηση που ψηφισε ο Πατησιωτης καθιέρωσε για πρώτη φορα προκαταβολή φόρου, τότε στο 25% και αρχικά είχε βάλει προσωποκράτηση για χρέη 300 χιλιάδων δραχμών που μετά από διαμαρτυρίες έγιναν τρία εκατομμύρια δραχμές.
Κοινώς και τότε πλειοδότησαν έναντι του ΠΑΣΟΚ.
Aποδείξαμε ότι δεν είναι θέμα δημοσίου χρέους.
Και επίσης ότι δήθεν φιλελεδες έβαζαν φόρους μεγάλους.
Ωστόσο είναι και θέμα νοικοκυριού.
Η Νέα Δημοκρατία είναι πρωταθλήτρια στα χρέη σε όλα τα πανευρωπαϊκά κόμματα.
Ένα κόμμα που δεν έχει σε τάξη τα οικονομικά του, πως θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά της χώρας;
Δεν θα το κάνει.

Κουνάνε το δάκτυλο στους άλλους, όταν οι ίδιοι πλειοδοτούν στις σπατάλες που κάνουν οι άλλοι.
Σαν να εγκαλώ έναν που πίνει μισό μπουκάλι ουισκι πως είναι αλκοολικός, όταν εγώ πίνω ένα μπουκάλι ουισκι.
Και επίσης ότι δήθεν φιλελεδες έβαζαν φόρους μεγάλους.
Ωστόσο είναι και θέμα νοικοκυριού.
Η Νέα Δημοκρατία είναι πρωταθλήτρια στα χρέη σε όλα τα πανευρωπαϊκά κόμματα.
Ένα κόμμα που δεν έχει σε τάξη τα οικονομικά του, πως θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά της χώρας;
Δεν θα το κάνει.

Κουνάνε το δάκτυλο στους άλλους, όταν οι ίδιοι πλειοδοτούν στις σπατάλες που κάνουν οι άλλοι.
Σαν να εγκαλώ έναν που πίνει μισό μπουκάλι ουισκι πως είναι αλκοολικός, όταν εγώ πίνω ένα μπουκάλι ουισκι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μία χώρα χρεωκόπησαν δεν έκαναν δα και κάτι τρομερό.georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:10Αγαπητέ Πατησιώτη, για μένα οτιδήποτε παραπάνω από 5% αθροιστικά που να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΧΑ και λοιπές ψεκιές, μου μοιάζει αδιανόητα ντροπιαστικό ποσοστόπατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:57Αυτό θα το δεις από τα ποσοστά του σύριζα που μένουν ακίνητα.Διότι δεν φθάνει να φθαρεί ο Μητσοτάκης,πρέπει να πιστέψουν κάποιοι στον συριζα,ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πιο κάτω και από το ποσοστό που είχε πιάσει το 2019.georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:49 Αυτός όμως ο ''συναισθηματισμός'' σε πολλούς πιάνει και παραπιάνει....
μάλλον για μετριοπαθή αριστερό με θεωρούσαν![]()
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στο 4:00 του βίντεο o Γεωργιάδης λέει πως το 2007 ήταν νέο παιδί και έλεγε υπερβολές για να πάρει βουλευτική
έδρα
https://www.protagon.gr/epikairotita/ge ... 4342440010
έδρα
Αυτό το πασοκ, τελικά, κανείς δεν το ψήφιζε. Μόνο του έβγαινε.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:05Όχι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Φεβ 2022, 11:58Μου αρέσει που ειρωνευονται ενώ την πουτσα την τρώμε όλοι μαζί ανεξάρτητα από το τι ψηφίσαμε. Θέλει κάποιου είδους μαζοχισμοKauldron έγραψε: 08 Φεβ 2022, 11:54
Δε μας παρατάς κι εσύ ρε έμμισθο κομματόσκυλο.
Να που πηγαίνουν τα λεφτά μου.
Η ΝΔ εδώ και χρόνια είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και δεν το έκρυψε ποτέ.
Προπαγάνδιζε για το σαντουϊτσάκι του Φωτόπουλου και υπόσχονταν φθηνό ρεύμα λόγω ιδιωτικοποίησης. Και αντί να εξυγιάνει την ΔΕΗ την έκλεισε. Λες και ο Φωτόπουλος μόνος του νομοθέτησε να παίρνει το σαντουϊτσάκι του...
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι την πίστεψαν και η συνέχεια γνωστή...
Βαθιά λοιπόν το χέρι στην τσέπη και πληρώνουμε χαμογελαστά τις βίλες του Πούτιν και τα εξοπλιστικά του.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Αυτό βασικά πουλάει. Κάνει τον αρλεκίνο κατά περίπτωση και τον ψηφίζουν οι αντίστοιχοι σανοφάγοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:23 Στο 4:00 του βίντεο o Γεωργιάδης λέει πως το 2007 ήταν νέο παιδί και έλεγε υπερβολές για να πάρει βουλευτική
έδρα
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:22Μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μία χώρα χρεωκόπησαν δεν έκαναν δα και κάτι τρομερό.georgebi έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:10Αγαπητέ Πατησιώτη, για μένα οτιδήποτε παραπάνω από 5% αθροιστικά που να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΧΑ και λοιπές ψεκιές, μου μοιάζει αδιανόητα ντροπιαστικό ποσοστόπατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:57
Αυτό θα το δεις από τα ποσοστά του σύριζα που μένουν ακίνητα.Διότι δεν φθάνει να φθαρεί ο Μητσοτάκης,πρέπει να πιστέψουν κάποιοι στον συριζα,ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πιο κάτω και από το ποσοστό που είχε πιάσει το 2019.
μάλλον για μετριοπαθή αριστερό με θεωρούσαν![]()
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Το βαλα και δίπλα ....ειναι και ωραίο το τραγουδάκι....μπουμερικό....
https://www.dailymotion.com/video/xxj53m
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Όχι δα, ο Άδωνης είναι το μέτωπο της λογικής. Ας πούμε όταν μιλάει για τα καύσιμα θα πρέπει όλοι να δέχονται ό,τι λέειnyxtovios έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:26Αυτό βασικά πουλάει. Κάνει τον αρλεκίνο κατά περίπτωση και τον ψηφίζουν οι αντίστοιχοι σανοφάγοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Φεβ 2022, 14:23 Στο 4:00 του βίντεο o Γεωργιάδης λέει πως το 2007 ήταν νέο παιδί και έλεγε υπερβολές για να πάρει βουλευτική
έδρα
![]()
ακόμα και αν κατά δήλωση του έχει πει και κάποιες υπερβολές παλιότερα για να πάρει βουλευτική έδρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 414 Απαντήσεις