ακομη και στις εταιρειες που ιδιοκτητες και ceo ειναι γυναικες;Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 02:58Το γεγονός ότι σε κάθε θέση παίρνουν λιγότερα λεφτά δείχνει ότι οι εταιρίες τους απλά τις υπολογίζουν λιγότερο.Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:39Δε σου προτείνουν συνήθως μια ωραία πρωία να γίνεις διευθυντικό στέλεχος.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:03 Συγνώμη, προσπαθείτε να με πείσετε ότι οι γυναίκες δεν παίρνουν υψηλότερες θέσεις και περισσότερα λεφτά γιατί τους τα πρότειναν και είπαν όχι;
Καλή τύχη.
Θέλει να το κυνηγήσεις. Ε, οι γυναίκες το κυνηγάνε λιγότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δες το κι ως φυσική άμυνα.Fixer66 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:50 Εγώ πιστεύω οι γυναίκες είναι κατά μέσο όρο κάπως πιο συναισθηματικές από τους άντρες. Ισως είναι από την φύση τους...
Σεξουαλική συνεύρεση σημαίνει και πιθανή εγκυμοσύνη.
Υποσυνείδητα, η γυναίκα είναι πιο αμυντική στο ζήτημα της εγκυμοσύνης κι επομένως και της πράξης που είναι πιθανό να οδηγήσει σε εκείνη.
Φυσικά, σε κάθε κανόνα υπάρχουν κι εξαιρέσεις.
Σωστός. Απ' την άλλη είναι και η μητρότητα που πρέπει να είναι ισχυρότερη απ' την πατρότητα. Ως συναίσθημα. Δεν έχω νιώσει τη πρώτη, απ' οτι ακούω. Ισως τελικά είναι μεγαλύτερη τύχη αν είσαι κοινός θνητός, να γεννηθείς γυναίκα.
Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Επίσης στην εταιρεία αυτή είχα κάνει πολλές υπερωρίες απλήρωτες, όταν κάναν οι γυναίκες υπερωρίες τις πληρώνονταν.
Επίσης στην εταιρεία αυτή είχα κάνει πολλές υπερωρίες απλήρωτες, όταν κάναν οι γυναίκες υπερωρίες τις πληρώνονταν.
Τα λέω ότι στα τεχνικά επαγγέλματα τo να είσαι γυναίκα είναι μεγαλύτερο πλεονέκτημά από το να έχεις βιογραφικό.Ίακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 08 Φεβ 2022, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η δήλωση σου ότι οι πάντες θέλουν να γίνουν διευθυντικά στελέχη τί επιστημονική βάση έχει;Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 02:59Kαμμία επιστημονική βάση.Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 15:59Γιατί είναι πιο λογικές.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:03Για πες 5-6 απ'τους χίλους δυό λόγους για τους οποίους οι γυναίκες σαν μέσος όρος δεν το'χουν για διευθυντικές θέσεις σε σύγκριση με τους άντρες;
Νon4me έγραψε: 05 Φεβ 2022, 10:44λύσσα κακιά λυσσάρα .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:38 Πιστεύω ότι σήμερα είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες να βγάλουν λεφτά.
Λίγο κώλο και βυζί να δείξουν και όλα έρχονται αυτόματα.
Ζηλεύω τις γυναίκες που μπορούν να γίνουν πορνσταρ, βιζιτούδες ή και απλές πουτάνες και να βγάλουν τρελό χρήμα.
Αλλά ακόμα και για τις πιο πουριτανές, μπορούν να βρουν έναν γαμπρό με λεφτά και να κερδίσουν έναν ισόβιο μισθό.
Οι γυναίκες κάνουν ό,τι λογαριασμό θέλουν, και δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα γιατί θα κάνουν ένα τσιμπουκάκι και ξεμπερδεύουν.
Ο άντρας πρέπει παντού να είναι τίμιος, να μοχθεί, να κοπιάζει και να τα βγάζει όλα με τον ιδρώτα του.
Είμαστε, εμείς οι άνδρες, μηχανές που δουλεύουν, κουραζόμαστε για ένα πιάτο μουνί.
Δεν ξέρω, νομίζω ότι παραληρώ, αλλά κάπως έτσι πρέπει να είναι.
Μακάρι να ήμουνα γυναίκα, να γλύψω τα παπάρια ενός καθηγητή να με περάσει στο μάθημά του, και μετά το αφεντικό μου να πάρω προαγωγή.
Ο κόσμος είναι άδικος.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα ότι όσο το θέλουν οι άντρες τόσο το θέλουν κι οι γυναίκες.Theseus έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:46Η δήλωση σου ότι οι πάντες θέλουν να γίνουν διευθυντικά στελέχη τί επιστημονική βάση έχει;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
κι εμένα ο παππούς μου κάπνιζε μέχρι τα 90 και δεν έπαθε καρκίνοΊακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
- Chilloutbuddy
Άσε με ρε μλκ κι εσύ σιχτήρΑσέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:04ακομη και στις εταιρειες που ιδιοκτητες και ceo ειναι γυναικες;Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 02:58Το γεγονός ότι σε κάθε θέση παίρνουν λιγότερα λεφτά δείχνει ότι οι εταιρίες τους απλά τις υπολογίζουν λιγότερο.Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:39
Δε σου προτείνουν συνήθως μια ωραία πρωία να γίνεις διευθυντικό στέλεχος.
Θέλει να το κυνηγήσεις. Ε, οι γυναίκες το κυνηγάνε λιγότερο.
Δεν πιστεύεις αυτά που γράφω?Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:46κι εμένα ο παππούς μου κάπνιζε μέχρι τα 90 και δεν έπαθε καρκίνοΊακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Αυτά συμβαίνουν όταν τα μεγάλα έργα τα παίρνουν οι ημέτεροι και κάνουν τεχνικές εταιρείες χωρίς να έχουν την απαραίτητη παιδεία και επιστημονική γνώση. Kαλοπιάναν τις γκόμενες, ενώ εμένα με είχαν σα δούλο. Ετσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. αν δεν τα έχεις ζήσει δεν το καταλαβαίνεις.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το ενα απο αυτα που περιγραφεις ειναι αλλο πραγμα - οτι ο ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα δουλευει αβερτα μεταξυ συγγενων και φιλωνΊακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:54Δεν πιστεύεις αυτά που γράφω?Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:46κι εμένα ο παππούς μου κάπνιζε μέχρι τα 90 και δεν έπαθε καρκίνοΊακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Αυτά συμβαίνουν όταν τα μεγάλα έργα τα παίρνουν οι ημέτεροι και κάνουν τεχνικές εταιρείες χωρίς να έχουν την απαραίτητη παιδεία και επιστημονική γνώση. Kαλοπιάναν τις γκόμενες, ενώ εμένα με είχαν σα δούλο. Ετσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. αν δεν τα έχεις ζήσει δεν το καταλαβαίνεις.
το αλλο ζητημα με τις υπερωριες εχει να κανει με διαφορα πραγματα - αρχαιοτητα στην εταιρεια, αν ειχες ζητησει να τις πληρωνεσαι κλπ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Chilloutbuddy
Σε πιστεύω ρε φίλε... απλά προσπαθώ να εξηγήσω ότι η περιπτωσιολογία έχει δευτερεύουσα σημασία απ'τη στιγμή που υπάρχουν στατιστικά για το σύνολο.Ίακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:54Δεν πιστεύεις αυτά που γράφω?Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:46κι εμένα ο παππούς μου κάπνιζε μέχρι τα 90 και δεν έπαθε καρκίνοΊακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Απλά δεν είναι περιπτωσιολογία το συγκεκριμένο. Είναι γενικά ο κανόνας.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:16Σε πιστεύω ρε φίλε... απλά προσπαθώ να εξηγήσω ότι η περιπτωσιολογία έχει δευτερεύουσα σημασία απ'τη στιγμή που υπάρχουν στατιστικά για το σύνολο.Ίακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:54Δεν πιστεύεις αυτά που γράφω?Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:46
κι εμένα ο παππούς μου κάπνιζε μέχρι τα 90 και δεν έπαθε καρκίνο
Κι αυτό που το βασίζεις;Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:45Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα ότι όσο το θέλουν οι άντρες τόσο το θέλουν κι οι γυναίκες.Theseus έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:46Η δήλωση σου ότι οι πάντες θέλουν να γίνουν διευθυντικά στελέχη τί επιστημονική βάση έχει;
Στα STEM επαγγέλματα οι γυναίκες είναι μειοψηφία.
Οι σχολές STEM είναι ανδροκρατούμενες.
Δεν είναι ότι δεν επιτρέπονται οι γυναίκες: απλώς αυτές δε θέλουν.
Δε μπορεί να συμβαίνει το ίδιο για τις διευθυντικές θέσεις;
Γιατί σώνει και καλά μια γυναίκα να θέλει να προσάρμοσει όλη τη ζωή της έτσι, ώστε σε 20 χρόνια να πάρει διευθυντική θέση; Επειδή το κάνουν κι άντρες; Ε, οι άντρες σπουδάζουν και STEM, αυτό δεν τις επηρρεάσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-
- 129 Απαντήσεις