!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 02:58
Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:39
Chilloutbuddy έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:03 Συγνώμη, προσπαθείτε να με πείσετε ότι οι γυναίκες δεν παίρνουν υψηλότερες θέσεις και περισσότερα λεφτά γιατί τους τα πρότειναν και είπαν όχι;
Καλή τύχη.
Δε σου προτείνουν συνήθως μια ωραία πρωία να γίνεις διευθυντικό στέλεχος.
Θέλει να το κυνηγήσεις. Ε, οι γυναίκες το κυνηγάνε λιγότερο.
Το γεγονός ότι σε κάθε θέση παίρνουν λιγότερα λεφτά δείχνει ότι οι εταιρίες τους απλά τις υπολογίζουν λιγότερο.
ακομη και στις εταιρειες που ιδιοκτητες και ceo ειναι γυναικες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Fixer66 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:50 Εγώ πιστεύω οι γυναίκες είναι κατά μέσο όρο κάπως πιο συναισθηματικές από τους άντρες. Ισως είναι από την φύση τους...

Δες το κι ως φυσική άμυνα.
Σεξουαλική συνεύρεση σημαίνει και πιθανή εγκυμοσύνη.
Υποσυνείδητα, η γυναίκα είναι πιο αμυντική στο ζήτημα της εγκυμοσύνης κι επομένως και της πράξης που είναι πιθανό να οδηγήσει σε εκείνη.
Φυσικά, σε κάθε κανόνα υπάρχουν κι εξαιρέσεις.
Fixer66

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fixer66 »

Σωστός. Απ' την άλλη είναι και η μητρότητα που πρέπει να είναι ισχυρότερη απ' την πατρότητα. Ως συναίσθημα. Δεν έχω νιώσει τη πρώτη, απ' οτι ακούω. Ισως τελικά είναι μεγαλύτερη τύχη αν είσαι κοινός θνητός, να γεννηθείς γυναίκα.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Επίσης στην εταιρεία αυτή είχα κάνει πολλές υπερωρίες απλήρωτες, όταν κάναν οι γυναίκες υπερωρίες τις πληρώνονταν.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ίακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
Επίσης στην εταιρεία αυτή είχα κάνει πολλές υπερωρίες απλήρωτες, όταν κάναν οι γυναίκες υπερωρίες τις πληρώνονταν.
Τα λέω ότι στα τεχνικά επαγγέλματα τo να είσαι γυναίκα είναι μεγαλύτερο πλεονέκτημά από το να έχεις βιογραφικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 08 Φεβ 2022, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Theseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 02:59
Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 15:59
Chilloutbuddy έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:03Για πες 5-6 απ'τους χίλους δυό λόγους για τους οποίους οι γυναίκες σαν μέσος όρος δεν το'χουν για διευθυντικές θέσεις σε σύγκριση με τους άντρες;
Γιατί είναι πιο λογικές.
Kαμμία επιστημονική βάση.
Η δήλωση σου ότι οι πάντες θέλουν να γίνουν διευθυντικά στελέχη τί επιστημονική βάση έχει;
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Νon4me έγραψε: 05 Φεβ 2022, 10:44
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:38 Πιστεύω ότι σήμερα είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες να βγάλουν λεφτά.

Λίγο κώλο και βυζί να δείξουν και όλα έρχονται αυτόματα.
Ζηλεύω τις γυναίκες που μπορούν να γίνουν πορνσταρ, βιζιτούδες ή και απλές πουτάνες και να βγάλουν τρελό χρήμα.
Αλλά ακόμα και για τις πιο πουριτανές, μπορούν να βρουν έναν γαμπρό με λεφτά και να κερδίσουν έναν ισόβιο μισθό.
Οι γυναίκες κάνουν ό,τι λογαριασμό θέλουν, και δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα γιατί θα κάνουν ένα τσιμπουκάκι και ξεμπερδεύουν.
Ο άντρας πρέπει παντού να είναι τίμιος, να μοχθεί, να κοπιάζει και να τα βγάζει όλα με τον ιδρώτα του.
Είμαστε, εμείς οι άνδρες, μηχανές που δουλεύουν, κουραζόμαστε για ένα πιάτο μουνί.
Δεν ξέρω, νομίζω ότι παραληρώ, αλλά κάπως έτσι πρέπει να είναι.
Μακάρι να ήμουνα γυναίκα, να γλύψω τα παπάρια ενός καθηγητή να με περάσει στο μάθημά του, και μετά το αφεντικό μου να πάρω προαγωγή.
Ο κόσμος είναι άδικος.
λύσσα κακιά λυσσάρα .
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Theseus έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:46
Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 15:59

Γιατί είναι πιο λογικές.
Η δήλωση σου ότι οι πάντες θέλουν να γίνουν διευθυντικά στελέχη τί επιστημονική βάση έχει;
Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα ότι όσο το θέλουν οι άντρες τόσο το θέλουν κι οι γυναίκες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ίακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:28 Δούλευα σε μια τεχνική εταιρεία και με διώξανε για να προσλάβουν στη θέση μου τον αδελφό της γραμματέας...
κι εμένα ο παππούς μου κάπνιζε μέχρι τα 90 και δεν έπαθε καρκίνο
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:04
Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 02:58
Theseus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:39

Δε σου προτείνουν συνήθως μια ωραία πρωία να γίνεις διευθυντικό στέλεχος.
Θέλει να το κυνηγήσεις. Ε, οι γυναίκες το κυνηγάνε λιγότερο.
Το γεγονός ότι σε κάθε θέση παίρνουν λιγότερα λεφτά δείχνει ότι οι εταιρίες τους απλά τις υπολογίζουν λιγότερο.
ακομη και στις εταιρειες που ιδιοκτητες και ceo ειναι γυναικες;
Άσε με ρε μλκ κι εσύ σιχτήρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:46
Δεν πιστεύεις αυτά που γράφω?
Αυτά συμβαίνουν όταν τα μεγάλα έργα τα παίρνουν οι ημέτεροι και κάνουν τεχνικές εταιρείες χωρίς να έχουν την απαραίτητη παιδεία και επιστημονική γνώση. Kαλοπιάναν τις γκόμενες, ενώ εμένα με είχαν σα δούλο. Ετσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. αν δεν τα έχεις ζήσει δεν το καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ίακχος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:54
Αυτά συμβαίνουν όταν τα μεγάλα έργα τα παίρνουν οι ημέτεροι και κάνουν τεχνικές εταιρείες χωρίς να έχουν την απαραίτητη παιδεία και επιστημονική γνώση. Kαλοπιάναν τις γκόμενες, ενώ εμένα με είχαν σα δούλο. Ετσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. αν δεν τα έχεις ζήσει δεν το καταλαβαίνεις.
το ενα απο αυτα που περιγραφεις ειναι αλλο πραγμα - οτι ο ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα δουλευει αβερτα μεταξυ συγγενων και φιλων

το αλλο ζητημα με τις υπερωριες εχει να κανει με διαφορα πραγματα - αρχαιοτητα στην εταιρεια, αν ειχες ζητησει να τις πληρωνεσαι κλπ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Σε πιστεύω ρε φίλε... απλά προσπαθώ να εξηγήσω ότι η περιπτωσιολογία έχει δευτερεύουσα σημασία απ'τη στιγμή που υπάρχουν στατιστικά για το σύνολο.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 13:16

Σε πιστεύω ρε φίλε... απλά προσπαθώ να εξηγήσω ότι η περιπτωσιολογία έχει δευτερεύουσα σημασία απ'τη στιγμή που υπάρχουν στατιστικά για το σύνολο.
Απλά δεν είναι περιπτωσιολογία το συγκεκριμένο. Είναι γενικά ο κανόνας.
Theseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2022, 12:45
Theseus έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:46
Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα ότι όσο το θέλουν οι άντρες τόσο το θέλουν κι οι γυναίκες.
Κι αυτό που το βασίζεις;

Στα STEM επαγγέλματα οι γυναίκες είναι μειοψηφία.
Οι σχολές STEM είναι ανδροκρατούμενες.
Δεν είναι ότι δεν επιτρέπονται οι γυναίκες: απλώς αυτές δε θέλουν.

Δε μπορεί να συμβαίνει το ίδιο για τις διευθυντικές θέσεις;
Γιατί σώνει και καλά μια γυναίκα να θέλει να προσάρμοσει όλη τη ζωή της έτσι, ώστε σε 20 χρόνια να πάρει διευθυντική θέση; Επειδή το κάνουν κι άντρες; Ε, οι άντρες σπουδάζουν και STEM, αυτό δεν τις επηρρεάσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”