!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΈΝΟΣ..
Re: ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΈΝΟΣ..
Ε σηκωθείτε και βγείτε έξω από το σπίτι, όχι όλη μέρα στο πισι στο φόρουμ.
Ένα γυμναστήριο και βάρη, όχι τίποτα τρελό, έστω και 2 φορές τη βδομάδα θα βοηθήσει απίστευτα το σώμα σας.
Ένα γυμναστήριο και βάρη, όχι τίποτα τρελό, έστω και 2 φορές τη βδομάδα θα βοηθήσει απίστευτα το σώμα σας.
Δεν πάρθηκε η απόφαση για λόγους υγείας. 
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
περαστική
Τι εννοείς 3 χρόνια; Έχεις κόψει την ζάχαρη εδώ και 3 χρόνια;
Εγώ πάντως όχι, είμαι υγιέστατη (χτύπα ξύλο). Απλά το παράκανα με γλυκά τον τελευταίο μήνα και θέλω να βάλω φρένο.
Εννοώ όπου είναι φανερό ότι υπάρχει. Δεν τρώω γλυκά (με μέλι ή ζάχαρη ή στέβιες κλπ). Τώρα εάν έχω ξεχαστεί ή δεν έχω προλάβει να φτιάξω ψωμί μόνος, ε την προσλαμβάνω από τις έτοιμες ζύμες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
περαστική
Δεν τρώει γλυκά λέει και φτιάχνει ψωμί μόνος.Bazoomba έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:38Εννοώ όπου είναι φανερό ότι υπάρχει. Δεν τρώω γλυκά (με μέλι ή ζάχαρη ή στέβιες κλπ). Τώρα εάν έχω ξεχαστεί ή δεν έχω προλάβει να φτιάξω ψωμί μόνος, ε την προσλαμβάνω από τις έτοιμες ζύμες.
Oh god. Υποκλίνομαι. Αλλά δεν θα μπορούσα και δεν θα ήθελα να το κάνω
- Οργισμένος
ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
nyxtovios έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:23 Ε σηκωθείτε και βγείτε έξω από το σπίτι, όχι όλη μέρα στο πισι στο φόρουμ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παντρέψου τον.περαστική έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:40Δεν τρώει γλυκά λέει και φτιάχνει ψωμί μόνος.Bazoomba έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:38Εννοώ όπου είναι φανερό ότι υπάρχει. Δεν τρώω γλυκά (με μέλι ή ζάχαρη ή στέβιες κλπ). Τώρα εάν έχω ξεχαστεί ή δεν έχω προλάβει να φτιάξω ψωμί μόνος, ε την προσλαμβάνω από τις έτοιμες ζύμες.
Oh god. Υποκλίνομαι. Αλλά δεν θα μπορούσα και δεν θα ήθελα να το κάνω![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι κάνει το οινόπνευμα.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 12:25 Πώς το αντέχετε αυτό το δηλητήριο ρε μαλάκες, σκέτη αηδία! Το γλυκό ή το ωραίο κρέας ξέρω 'γω τουλάχιστον νιώθεις μια ευφορία/ευχαρίστηση οταν τα γεύεσαι. Το να πινεις ενα οινόπνευμα και να καίγονται τα σώψυχά σου, πώς την παλεύετε?
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Δεν υπολογίζουν τις συνέπειες των στερήσεων στην ψυχική υγεία
- EKPLIKTIKOS
Ναι αλλά υπολογιζουν τις συνέπειες του καρκίνου του ηπατος, του καρκίνου του παγκρέατος, της κιρρωσης, της παγκρεατιτιδας κτλindependent44 έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:24 Δεν υπολογίζουν τις συνέπειες των στερήσεων στην ψυχική υγεία
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
λεπτομέρειες...και η στενοχώρια είναι καρκινογόνοςEKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:27Ναι αλλά υπολογιζουν τις συνέπειες του καρκίνου του ηπατος, του καρκίνου του παγκρέατος, της κιρρωσης, της παγκρεατιτιδας κτλindependent44 έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:24 Δεν υπολογίζουν τις συνέπειες των στερήσεων στην ψυχική υγεία
-
περαστική
Για να' παιρνα το ψωμί που έφτιαχνε και να πρόσθετα πάνω νουτέλα; Μπα, άστο καλύτεραGherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:02Παντρέψου τον.περαστική έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:40Δεν τρώει γλυκά λέει και φτιάχνει ψωμί μόνος.Bazoomba έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:38
Εννοώ όπου είναι φανερό ότι υπάρχει. Δεν τρώω γλυκά (με μέλι ή ζάχαρη ή στέβιες κλπ). Τώρα εάν έχω ξεχαστεί ή δεν έχω προλάβει να φτιάξω ψωμί μόνος, ε την προσλαμβάνω από τις έτοιμες ζύμες.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Α γεια σου...Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:02Παντρέψου τον.περαστική έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:40Δεν τρώει γλυκά λέει και φτιάχνει ψωμί μόνος.Bazoomba έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:38
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 150 Απαντήσεις
- 4810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-