Λεγεών έγραψε: 03 Φεβ 2022, 07:29
Η Ruth στο Όζαρκ έχει από τις πιο τραγικές ιστορίες χαρακτήρα που θυμάμαι να έχω δει. Ελπίζω να βγει ζωντανή από όλο αυτό.
Το μονο ερωτημα με την Ρουθ ειναι αν Spoiler
θα τη γαμησει τελικα ο πιτσιρικας ή οχι
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Λεγεών έγραψε: 03 Φεβ 2022, 07:29
Η Ruth στο Όζαρκ έχει από τις πιο τραγικές ιστορίες χαρακτήρα που θυμάμαι να έχω δει. Ελπίζω να βγει ζωντανή από όλο αυτό.
Μου εβγαλε χθες να δω το TOP GUN.
(φατσα καρτα μου το πεταξε στην κεντρικη σελιδα στην μεγαλη οθονη)
Λεω, δε βαριεσαι, εχω να το δω 20-30 χρονια.
Τι εργαρα!!!
Τι υπερμουρη ο Τομ Κρουζ! (και ο Iceman εξαιρετικος)
Θυμηθηκα οταν το ειχα πρωτοδει, πιτσιρικας, σε θερινο σινεμα στα Πατησια και ο κοσμος ηταν κρεμασμενος στους διαδρομους λες και ηταν τελικος κυπελου πρωταθλητριων! (ηταν καλοκαιρι θυμαμαι)
Ηταν πολυ μπροστα - ποιοτικα - αυτο το εργο για την εποχη του.
Αν τυχον εβγαινε σημερα και εσκαγε μυτη ο Τομ, θα ειχε κανα τρισεκατομμυριο ακολουθους στα ινσταγκραμ, πως τα λετε εσεις οι νεοι αυτα τα ημι-πορνο-σαιτ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Είχα πρωτοδεί το τοπ γκαν σε θερινό. Την επόμενη βραδυά ξαναπήγα μόνος με το μπιεμέξ να το ξαναδώ. Δεν πήγα τρίτη καπάκι γιατί δεν είχα άλλο χρήμα και ντρεπόμουνα να ζητήσω
Daje έγραψε: 03 Φεβ 2022, 16:37
Εμενα με ικανοποιησε η 4η σειρα του ΟΖΑΡΚ.
Δικαιωσε τις προσδοκιες μου.
Το μονο που με χαλασε ειναι το γεγονος οτι Spoiler
πεθανε πολυ απλα και διχως να υποφερει η σκατογρια...
Εγώ πιο πολύ χάρηκα που Spoiler
λήξανε τον σιχαμένο πιτσιρικά που την καργάριζε. Τί αηδία ήταν αυτή, ήμαρτον!
Τέλειωσα χτες το Midnight Mass, σε γενικές γραμμές καλό μου φανηκε, αν καταφέρεις και κρατηθείς στο πρώτο επεισόδιο που ήταν ύπνος, μετά σε κρατάει συνέχεια.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2022, 13:24
Είχα πρωτοδεί το τοπ γκαν σε θερινό. Την επόμενη βραδυά ξαναπήγα μόνος με το μπιεμέξ να το ξαναδώ. Δεν πήγα τρίτη καπάκι γιατί δεν είχα άλλο χρήμα και ντρεπόμουνα να ζητήσω
με αυτη την αφισα?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.