πφάιζερΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:18Με ποιο ακατονόμαστο έκανες την τρίτη δόση, λατρεία;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:09 Πού είναι ο βέρντι, κύριε μπουρλά; Πού είναι ο πουτσίνι κύριοι κύριοι της οξφόρδης και της ζενέκα;![]()
Ή σε πέτυχε της απονιάς το βόλι, όσο πετούσες στον αέρα ελεύθερος και δυνατός;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Είμαι θετικός
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τις ακολούθησα αν τις θυμάμαι καλά. Ήρεμος, καθιστός με το χέρι κάτω και καλή εφαρμογή στο δάκτυλο. Αλλά πάλι παίζει. Φτηνιάρικο φαίνεται. Τις μέρες που το πήρα όλα τα καλά και εκείνο που είχες προτείνει ήταν εξαφανισμένα. Ρώτησα σε 4-5 online καταστήματα. Οπότε μετράω 2-3 φορές και την μία τουλάχιστον δίνει πάνω από 97.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2022, 08:56 Γι'αυτό έγραψα ξεκάθαρα τις οδηγίες του πως να μετράμε το οξυγόνο.
Αρίστος likes this post.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:20
πφάιζερεγείρονται αμείλικτες ερωτήσεις για τον κύριο μπουρλά
Είσαι καλύτερα;
Οtto, επειδή έχασα το χαρτί με τις οδηγίες, το ΡΙ% τί δείχνει;Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2022, 08:56
Γι'αυτό έγραψα ξεκάθαρα τις οδηγίες του πως να μετράμε το οξυγόνο.
Έχω το ΒΜC-M130.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όταν είμαι αραχτός δεν καταλαβαίνω ότι έχω κάτι. Όταν αρχινήσω έστω και ελάχιστη σωματική δρατηριότητα νοίωθω κούραση. Όχι σε σημείο εξαντλήσως, κάνω αυτό θέλω να κάνω, αλλά αρκετή για να την καταλαβαίνω. Γόνο στο 96 σταθερά, σύμφωνα με τα όττεια πρωτόκολλα.ST48410 έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:23Αρίστος likes this post.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:20
Είσαι καλύτερα;
Περαστικά ΣΕ!
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ποντικαρά ,ποντικαράΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:20
μάζεψε λίγο την ουρά
γιατί σηκώνει σκόνη
και τον Μπουρλά λερώνει.
Εντάξει ρε συ, νωρίς είναι ακόμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:29Όταν είμαι αραχτός δεν καταλαβαίνω ότι έχω κάτι. Όταν αρχινήσω έστω και ελάχιστη σωματική δρατηριότητα νοίωθω κούραση. Όχι σε σημείο εξαντλήσως, κάνω αυτό θέλω να κάνω, αλλά αρκετή για να την καταλαβαίνω. Γόνο στο 96 σταθερά, σύμφωνα με τα όττεια πρωτόκολλα.ST48410 έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:23Αρίστος likes this post.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:20
Είσαι καλύτερα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περαστικά και να μην ξαναπεράσεις ουτε απέξω από τα ζαχαροπλαστεία.
-
Menios_mikroulis
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:28Οtto, επειδή έχασα το χαρτί με τις οδηγίες, το ΡΙ% τί δείχνει;Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2022, 08:56
Γι'αυτό έγραψα ξεκάθαρα τις οδηγίες του πως να μετράμε το οξυγόνο.
Έχω το ΒΜC-M130.
Perfusion Index (PI) derived from pulse oximetry represents a measure of peripheral perfusion that can be measured continuously and noninvasively. PI is the ratio of pulsatile blood flow to non-pulsatile static blood flow in a patient's peripheral tissue. ... PI's values range from 0.02% (weak pulse) to 20% (strong pulse).
Ο Δείκτης Διάχυσης εξυπηρετεί καθώς μέσω αυτού θα γίνει η επιλογή του σωστού σημείου μέτρησης.
τώρα για επιβεβαίωση και περαιτέρω διαδικαστικά, περίμενε τον όττο, φιλενάδασχετική εκτίμηση ποιότητας σφυγμού στον αισθητήρα μέτρησης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ενώ είχε κορωνοιο πήγε να κουβαλησει ξύλα και του φταίει η μπουρλας . Έλεος. Σπιτάκι την βγάζει μια χαρά κύριος, ενώ άλλοι λιώνουν στις μεθ.Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:37Ποντικαρά ,ποντικαράΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:20
μάζεψε λίγο την ουρά
γιατί σηκώνει σκόνη
και τον Μπουρλά λερώνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Περαστικά σου ρε Πόντικα. Πρόσεχε ρε 'συ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:51Δύο ημέρες πυρετό μεταξύ 37 και 38. Πονόλαιμος με χλεμπόνες και μια γενική κακουχία. Την τρίτη μέρα (σήμερα δλδ) έπεσε ο πυρετός αλλά με πρίζωσε μια συνάδελφος να πάρω οξύμετροNaida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:48Εχεις άλλα συμπτώματα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ευχαριστώ, Χελώνε!Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:13Περαστικά σου ρε Πόντικα. Πρόσεχε ρε 'συ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:51Δύο ημέρες πυρετό μεταξύ 37 και 38. Πονόλαιμος με χλεμπόνες και μια γενική κακουχία. Την τρίτη μέρα (σήμερα δλδ) έπεσε ο πυρετός αλλά με πρίζωσε μια συνάδελφος να πάρω οξύμετρο
Ευχοσασταν και πριν 3 χρόνια περαστικά σε όποιον είχε τον ιό του κοινού κρυολογήματος?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις