+1.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:37 Μπορεί να είχε φοβερό πονοκέφαλο απ το ποτό, ημικρανια κ τα σχετικά κ να μην άντεχε να κάνει μισή ώρα δρόμο, να περιμένει ένα ταξί κτλ. Κανένας που παίρνει 700 δε θα έδινε 100 γενικά και αόριστα, αλλά σε ειδικές συνθήκες όλα παίζουν. Μη βιάζεστε να κρίνετε γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε πετάξει λεφτά σε χειρότερες μαλακιες από αυτό. Πολλοί από εσάς τουλάχιστον. Όπως και να χει κ μαλακωδως να τα πέταξε είναι δικαίωμα της, δεν απαγορεύεται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ναι, κι εγώ χαίρομαι.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:40Χαίρομαι που λες "σε ειδικές συνθήκες" και όχι "η συνηθισμένη λύση", διότι από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:37 Μπορεί να είχε φοβερό πονοκέφαλο απ το ποτό, ημικρανια κ τα σχετικά κ να μην άντεχε να κάνει μισή ώρα δρόμο, να περιμένει ένα ταξί κτλ. Κανένας που παίρνει 700 δε θα έδινε 100 γενικά και αόριστα, αλλά σε ειδικές συνθήκες όλα παίζουν. Μη βιάζεστε να κρίνετε γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε πετάξει λεφτά σε χειρότερες μαλακιες από αυτό. Πολλοί από εσάς τουλάχιστον. Όπως και να χει κ μαλακωδως να τα πέταξε είναι δικαίωμα της, δεν απαγορεύεται
Σες, μην το παίρνεις προσωπικά αλλά παίρνω σαν αφορμή αυτό το ποστ σου γιατί απλά ταιριάζει στα παρακάτω.
Γενικότερα έχετε την τάση να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, η φασούλα ξεφεύγει σε φάσεις σαν αυτήν όταν αυτός που κρίνει είναι εκτός των άλλων ΚΑΙ χαμουτζής
Ένας καλός δείκτης για να καταλάβει κάποιος την κατάντια ορισμένων από εσάς (Σες επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για εσένα προσωπικά) είναι ότι, τουλάχιστον, στο θέμα είναι βίζιτα! 11!ΕΝΑΕΝΑ (λες και θα είχε δα και καμμία τρομερή σημασία αυτό στην όλη φάση) μέχρι και η ναδάη σας ρίχνει στο κεφάλι.
Αυτά από εμένα, όβα εντ άουτ.
*EKPLIKTIKOS, σωραίος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δικαιωμα της ειναι και οχι δεν απαγορευεται ... οπως δικαιωμα μας ειναι να μην το πιστευουμεEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:37 Μπορεί να είχε φοβερό πονοκέφαλο απ το ποτό, ημικρανια κ τα σχετικά κ να μην άντεχε να κάνει μισή ώρα δρόμο, να περιμένει ένα ταξί κτλ. Κανένας που παίρνει 700 δε θα έδινε 100 γενικά και αόριστα, αλλά σε ειδικές συνθήκες όλα παίζουν. Μη βιάζεστε να κρίνετε γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε πετάξει λεφτά σε χειρότερες μαλακιες από αυτό. Πολλοί από εσάς τουλάχιστον. Όπως και να χει κ μαλακωδως να τα πέταξε είναι δικαίωμα της, δεν απαγορεύεται
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Θερμοπλόκ λαίμαι.nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:53δικαιωμα της ειναι και οχι δεν απαγορευεται ... οπως δικαιωμα μας ειναι να μην το πιστευουμεEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:37 Μπορεί να είχε φοβερό πονοκέφαλο απ το ποτό, ημικρανια κ τα σχετικά κ να μην άντεχε να κάνει μισή ώρα δρόμο, να περιμένει ένα ταξί κτλ. Κανένας που παίρνει 700 δε θα έδινε 100 γενικά και αόριστα, αλλά σε ειδικές συνθήκες όλα παίζουν. Μη βιάζεστε να κρίνετε γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε πετάξει λεφτά σε χειρότερες μαλακιες από αυτό. Πολλοί από εσάς τουλάχιστον. Όπως και να χει κ μαλακωδως να τα πέταξε είναι δικαίωμα της, δεν απαγορεύεται
.
.
sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:55Θερμοπλόκ λαίμαι.nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:53δικαιωμα της ειναι και οχι δεν απαγορευεται ... οπως δικαιωμα μας ειναι να μην το πιστευουμεEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:37 Μπορεί να είχε φοβερό πονοκέφαλο απ το ποτό, ημικρανια κ τα σχετικά κ να μην άντεχε να κάνει μισή ώρα δρόμο, να περιμένει ένα ταξί κτλ. Κανένας που παίρνει 700 δε θα έδινε 100 γενικά και αόριστα, αλλά σε ειδικές συνθήκες όλα παίζουν. Μη βιάζεστε να κρίνετε γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε πετάξει λεφτά σε χειρότερες μαλακιες από αυτό. Πολλοί από εσάς τουλάχιστον. Όπως και να χει κ μαλακωδως να τα πέταξε είναι δικαίωμα της, δεν απαγορεύεται
![]()
για την ακριβεια 130 ευρω η κοπελα αυτης της ηλικιας δεν δινει ουτε για να κερασει την παρεα στα γενεθλια της ποσο μαλλον για δωματιο σε ξενοδοχειο οταν ειχε αλλες εναλλακτικες ...
Άρα δεν το έκλεισε και λέει ψέμματα το ξενοδοχείο; (αν είναι αληθής το ρεπορτάζ)nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:57
για την ακριβεια 130 ευρω η κοπελα αυτης της ηλικιας δεν δινει ουτε για να κερασει την παρεα στα γενεθλια της ποσο μαλλον για δωματιο σε ξενοδοχειο οταν ειχε αλλες εναλλακτικες ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Αποφασίστε ποιά μπάρκα βοηθάει το ότι πλήρωσε δωμάτιο. Γενικα μην το πάρεις προσωπικά, αλλά είναι αστείο να αυτοαναιρείστε. Μέχρι τώρα το επιχείρημα είναι "πλήρωσε δωμάτιο, άρα δεν είναι βίζιτα".sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:52Ναι, κι εγώ χαίρομαι.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:40Χαίρομαι που λες "σε ειδικές συνθήκες" και όχι "η συνηθισμένη λύση", διότι από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:37 Μπορεί να είχε φοβερό πονοκέφαλο απ το ποτό, ημικρανια κ τα σχετικά κ να μην άντεχε να κάνει μισή ώρα δρόμο, να περιμένει ένα ταξί κτλ. Κανένας που παίρνει 700 δε θα έδινε 100 γενικά και αόριστα, αλλά σε ειδικές συνθήκες όλα παίζουν. Μη βιάζεστε να κρίνετε γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε πετάξει λεφτά σε χειρότερες μαλακιες από αυτό. Πολλοί από εσάς τουλάχιστον. Όπως και να χει κ μαλακωδως να τα πέταξε είναι δικαίωμα της, δεν απαγορεύεται
Σες, μην το παίρνεις προσωπικά αλλά παίρνω σαν αφορμή αυτό το ποστ σου γιατί απλά ταιριάζει στα παρακάτω.
Γενικότερα έχετε την τάση να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, η φασούλα ξεφεύγει σε φάσεις σαν αυτήν όταν αυτός που κρίνει είναι εκτός των άλλων ΚΑΙ χαμουτζής, πλήρωσε 100 ευρώ δωμάτιο άρα βίζιτα, πήγε σε πάρτι άρα βίζιτα, είναι όμορφη και δεν την γαμάω εγώ άρα βίζιτα κτλ κτλ
.
Ένας καλός δείκτης για να καταλάβει κάποιος την κατάντια ορισμένων από εσάς (Σες επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για εσένα προσωπικά) είναι ότι, τουλάχιστον, στο θέμα είναι βίζιτα! 11!ΕΝΑΕΝΑ (λες και θα είχε δα και καμμία τρομερή σημασία αυτό στην όλη φάση) μέχρι και η ναδάη σας ρίχνει στο κεφάλι.
*EKPLIKTIKOS, σωραίος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε είχα για πιο έξυπνη πάντως.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:00Αποφασίστε ποιά μπάρκα βοηθάει το ότι πλήρωσε δωμάτιο. Γενικα μην το πάρεις προσωπικά, αλλά είναι αστείο να αυτοαναιρείστε. Μέχρι τώρα το επιχείρημα είναι "πλήρωσε δωμάτιο, άρα δεν είναι βίζιτα".sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:52Ναι, κι εγώ χαίρομαι.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:40
Χαίρομαι που λες "σε ειδικές συνθήκες" και όχι "η συνηθισμένη λύση", διότι από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα.
Γενικότερα έχετε την τάση να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, η φασούλα ξεφεύγει σε φάσεις σαν αυτήν όταν αυτός που κρίνει είναι εκτός των άλλων ΚΑΙ χαμουτζής, πλήρωσε 100 ευρώ δωμάτιο άρα βίζιτα, πήγε σε πάρτι άρα βίζιτα, είναι όμορφη και δεν την γαμάω εγώ άρα βίζιτα κτλ κτλ
.
*EKPLIKTIKOS, σωραίος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 06 Φεβ 2022, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:57
βρε το εκλεισε σιγουρα ... αλλα οχι γιατι δεν μπορουσε να φυγει με αλλο τροπο και χαλαρα ...Naida έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:00Άρα δεν το έκλεισε και λέει ψέμματα το ξενοδοχείο; (αν είναι αληθής το ρεπορτάζ)
nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:02βρε το εκλεισε σιγουρα ... αλλα οχι γιατι δεν μπορουσε να φυγει με αλλο τροπο και χαλαρα ...Naida έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:00Άρα δεν το έκλεισε και λέει ψέμματα το ξενοδοχείο; (αν είναι αληθής το ρεπορτάζ)nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:57
.
.
- Cecily Anne
Δεν απαντάς ως συνήθως. Εγώ σε έχω μονίμως για βλήμα, αλλά κάνω ένα κόπο να σου εξηγώ.sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:01Σε είχα για πιο έξυπνη πάντως.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:00Αποφασίστε ποιά μπάρκα βοηθάει το ότι πλήρωσε δωμάτιο. Γενικα μην το πάρεις προσωπικά, αλλά είναι αστείο να αυτοαναιρείστε. Μέχρι τώρα το επιχείρημα είναι "πλήρωσε δωμάτιο, άρα δεν είναι βίζιτα".sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:52
Ναι, κι εγώ χαίρομαι.
.
*EKPLIKTIKOS, σωραίος.
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
προσπαθεις πολυ ... δεν χρειαζεται τοσο
Αλλά γιατί το έκλεισε;nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:02βρε το εκλεισε σιγουρα ... αλλα οχι γιατι δεν μπορουσε να φυγει με αλλο τροπο και χαλαρα ...Naida έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:00Άρα δεν το έκλεισε και λέει ψέμματα το ξενοδοχείο; (αν είναι αληθής το ρεπορτάζ)nostromos έγραψε: 06 Φεβ 2022, 22:57
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε τι να σου απαντήσω;Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:03Δεν απαντάς ως συνήθως. Εγώ σε έχω μονίμως για βλήμα, αλλά κάνω ένα κόπο να σου εξηγώ.sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:01Σε είχα για πιο έξυπνη πάντως.Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 23:00
Αποφασίστε ποιά μπάρκα βοηθάει το ότι πλήρωσε δωμάτιο. Γενικα μην το πάρεις προσωπικά, αλλά είναι αστείο να αυτοαναιρείστε. Μέχρι τώρα το επιχείρημα είναι "πλήρωσε δωμάτιο, άρα δεν είναι βίζιτα".
![]()
Ότι δεν έχω βγάλει verdict και ότι δεν συντάσσομαι με κάποια "ομάδα" που βγάζει αλάνθαστες ετυμηγορίες;
Τέσπα, τα λέμε και θα τα λέγαμε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές