Ένα φίλτρο, ένα αυτοσχέδιο μικρόφωνο και υπερφίαλες απόψεις είναι όλα όσα χρειάζεστε για να υποδυθείτε έναν άντρα podcaster
ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 22 ΩΡΕΣ
800VIEWS 1COMMENT
ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΛΗΣ
Το podcasting — ένας είδος που τελειοποιήθηκε από γυναίκες και ομοφυλόφιλους άνδρες — είναι δυστυχώς κάτι που μπορεί να αποφασίσει να κάνει οποιοσδήποτε διαθέτει μικρόφωνο και γνώμη. Οι άντρες που λατρεύουν να αναφέρονται στις γυναίκες ως «θηλυκά», μπορούν εξίσου εύκολα να ξεκινήσουν ένα Patreon για τους δεκάδες ακροατές τους. Κάτι που σημαίνει επίσης ότι και οι δημιουργοί του TikTok έχουν την ίδια ελευθερία να κάνουν πλάκα μαζί τους, αναφέρει το Nylon.
Το meme γεννήθηκε από το φίλτρο «Bearded Cutie» της σχεδιάστριας Paige Piskin, το οποίο έχει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά με βάση το φύλο όπως γενειάδες, περιποιημένα φρύδια, ανδρικό μοντέλο με μπλε μάτια, piercing κ.ο.κ. και απευθυνόταν περιπαικτικά στις γυναίκες δημιουργούς που δεν τους άρεσε η εμφάνισή τους.
Πολλοί TikTokers άρχισαν να τρέχουν ειρωνικά βίντεο με το concept, χρησιμοποιώντας το φίλτρο και την αποψάρα τους σχετικά με το «τι δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες»: πώς να αποδέχονται τα ελαττώματα των συντρόφων τους, θέματα μητρότητας, σεβασμού, σωματικής αυτονομίας κ.λπ. με αποτέλεσμα όπου υπάρχει πλέον το φίλτρο, να υπάρχει και μια γυναίκα που κοροϊδεύει έναν άντρα podcaster.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναίκες που μιμούνται άντρες podcaster είναι το νέο αστείο meme του TikTok
-
Menios_mikroulis
Γυναίκες που μιμούνται άντρες podcaster είναι το νέο αστείο meme του TikTok
πηγή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Menios_mikroulis την 06 Φεβ 2022, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Menios_mikroulis
- Dwarven Blacksmith
Re: Γυναίκες που μιμούνται άντρες podcaster είναι το νέο αστείο meme του TikTok
Τι είναι αυτά, δεν μπορείς να λινκαρεις μερικά δείγματα, πεϊσταρεις ενα ξερό κείμενο και τη λες κιόλας στον Γιώρβη;
Πφφφ.....Τρίχες.....
Αυτό ειναι καλύτερο
Μου απαίτησε να του δίνω ενοίκιο για το σπίτι του
Πληρώνω ήδη τα μισά έξοδα στους λογαριασμούς
https://ampa.lifo.gr/featured/i-rena-ap ... spiti-toy/
Αγαπητό ampa συζω εδώ και 1χρονο, είμαι χωρισμένη με ένα παιδί. Mενουμε στο σπίτι του συντρόφου μου, πληρώνουμε όλα τα έξοδα από μισα. Είναι και αυτός χωρισμένος με 2 παιδιά, το ένα το μεγάλο εχει δική του δουλειά και το άλλο σπουδάζει. Πριν λίγες μέρες μου απαίτησε να του δίνω 250 ευρώ για το σπίτι, γιατί μου λέει αν νοικιάζαμε θα τα πληρώναμε από μισά .Γιατί τώρα δεν βγαίνει οικονομικά και θα πρέπει όλα τα έξοδα από το παιδί να τα πληρώνει αυτός. Τι να κάνω;
Πες του να γράψει το σπίτι σου και στο όνομά σου και θα του πληρώσεις το μισό με δόσεις. Να δεις που δε θα του αρέσει. Πρόσεχε, μπορεί σε λίγο να σου ζητήσει να του πληρώσεις και το μισό αυτοκίνητο. Τι; Τσοντάρεις στη βενζίνη; Ξέρεις πόσα λεφτά ήθελε για να αγοραστεί αυτό κυρία μου; Σοβαρά τώρα… Αν είναι να πληρώνεις ενοίκιο, πας και μένεις μόνη σου σε σπίτι της επιλογής σου και δεν τον έχεις και στο κεφάλι σου. Σε περίπτωση, σε περίπτωση λέμε τώρα, που θες να συνεχίσεις να έχεις σχέση μαζί του, τον βλέπεις για καφέ και φαγητό. Αποδεικνύεται ότι για παραπάνω δεν είναι.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Κι αυτό επίσης ειναι καλύτερο απ το δικό σου
Με πίεσε να κάνω κάτι που ήταν ενάντια στους ηθικούς μου φραγμούς
Με χειραγωγούσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
https://ampa.lifo.gr/i-istoria-soy/pros ... -fragmoys/
Όταν ήμουν, λοιπόν, σχεδόν ούτε 18 χρονών με είχε προσεγγίσει ένας σχετικά αρκετά μεγαλύτερός μου 27χρονος.Εγώ ήμουν τρελά “ερωτευμένη” και συνήθως κατέληγα να κάνω αυτά που ήθελε εκείνος ώστε να μην τον χάσω.
Μια φορά λοιπόν ήταν με έναν πολύ καλό του παιδικό φίλο και μου ζητούσαν επίμονα να κάνουμε κάτι και οι 3 μαζί. Εγώ δεν ήθελα σε καμία περίπτωση γιατί ήταν ενάντια στους ηθικούς μου φραγμούς και στις αρχές μου. Είχα αρνηθεί πολλές φορές και δεν έλεγε να το καταλάβει.
Εν τέλει, μετά από πολλά ΟΧΙ με έπεισε ότι δεν ήταν κάτι κακό αυτό που πρόκειται να γινόταν, παρόλο που είχα πει όχι πάρα πολλές φορές, ωστόσο όντως και συνέβη. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε σιχαινόμουν και περισσότερο τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό γιατί ένιωθα απαίσια.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-