!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Τι σήμαινε είδωλο ...
Πολύ παλιά λοιπόν υπήρχε η Λατρεία των Ψυχών...
Τωρα υπάρχει η φθαρμένη έκδοση της...
Πολύ παλιά λοιπόν υπήρχε η Λατρεία των Ψυχών...
Τωρα υπάρχει η φθαρμένη έκδοση της...
Παρατηρητής...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Έτσι δολοφόνησαν την ειδωλολατρεία.
Ποιο είναι το πρόβλημα; Ζήτησε από τους δικούς σου πολιτική κηδεία ή αποτέφρωση.Antares έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:17 Έχω μια τέτοια απέχθεια προς τις αβρααμικές θρησκείες (τις θεωρώ καταστροφή της ανθρωπότητας) που έτσι και πει ο παπάς "Αβραάμ και Ισαάκ" ή τίποτε άλλο στην κηδεία μου, θα σηκωθώ και θα ξεράσω. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα ταφώ.
Στην Ελλάδα συνάντησαν το διαμάντι της ανθρωπότητας, γι' αυτό δεν τα κατάφεραν τελείως στο έργο της καταστροφής, αλλά υιοθέτησαν φιλοσοφικές αρχές.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αποτέφρωση δεν θέλω. Έχουμε νεκροταφείο στο χωριό, εκεί που γεννήθηκα κοντά στο νεκρομαντείο και την Αχερουσία λίμνη. Πολιτική κηδεία ίσως. Αλλά πάλι να με ψάλει κανένα λαμόγιο; Θα το αφήσω στον θεό, όπως μου βρήκε άγιο χειρουργό θα μου βρει και άγιο παπά.Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:47 Ποιο είναι το πρόβλημα; Ζήτησε από τους δικούς σου πολιτική κηδεία ή αποτέφρωση.![]()
.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πιστεύεις ότι αυτά που ψάλλει θα επηρεάσουν το ταξίδι σου;Antares έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:52Αποτέφρωση δεν θέλω. Έχουμε νεκροταφείο στο χωριό, εκεί που γεννήθηκα κοντά στο νεκρομαντείο και την Αχερουσία λίμνη. Πολιτική κηδεία ίσως. Αλλά πάλι να με ψάλει κανένα λαμόγιο; Θα το αφήσω στον θεό, όπως μου βρήκε άγιο χειρουργό θα μου βρει και άγιο παπά.Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:47 Ποιο είναι το πρόβλημα; Ζήτησε από τους δικούς σου πολιτική κηδεία ή αποτέφρωση.![]()
.![]()
Παρατηρητής...
Και καλά κάνεις. Έχεις δει πως γίνεται η αποτέφρωση;Antares έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:52Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:47 Ποιο είναι το πρόβλημα; Ζήτησε από τους δικούς σου πολιτική κηδεία ή αποτέφρωση.![]()
.
Αποτέφρωση δεν θέλω. Έχουμε νεκροταφείο στο χωριό, εκεί που γεννήθηκα κοντά στο νεκρομαντείο και την Αχερουσία λίμνη. Πολιτική κηδεία ίσως. Αλλά πάλι να με ψάλει κανένα λαμόγιο; Θα το αφήσω στον θεό, όπως μου βρήκε άγιο χειρουργό θα μου βρει και άγιο παπά.![]()
Άσε αυτούς που έχουν φαντασιώσεις με βάρκες που χάνονται σιγά σιγά στο πέλαγος ενώ οι τοξοβόλοι ρίχνουν πύρινα βέλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι. Απλά βομβαρδίστηκα από χριστιανικά τσιτάτα την προηγούμενη εβδομάδα με τίποτε το ελληνικό μέσα και άρχισα να βγάζω καπνούς.
Δεν τους αρέσει η ελληνική φιλοσοφία, θεωρούν τους αρχαίους Έλληνες διεστραμμένους (και τους νέους θα έλεγα, ακόμη και εμένα την ερημήτισσα) και πάνε να διαλογισθούν και να ηρεμήσουν σε εκκλησία που χτίστηκε πάνω σε κατεστραμμένο αρχαιοελληνικό ναό σίγουρα, επειδή τους έθιξα. Εγώ που να πάω να διαλογισθώ; Μαζί με αυτούς δεν θα το ήθελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 05 Φεβ 2022, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχω δει, αλλά φαντάζομαι. Έχουμε ακόμη χώρο για ταφή και για να μας ανάβουν ένα καντήλι, όπως κάνουμε και εμείς σε αγαπημένα πρόσωπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:04
Και καλά κάνεις. Έχεις δει πως γίνεται η αποτέφρωση;
Άσε αυτούς που έχουν φαντασιώσεις με βάρκες που χάνονται σιγά σιγά στο πέλαγος ενώ οι τοξοβόλοι ρίχνουν πύρινα βέλη.![]()
- Nandros
Μάλλον αγνοείς τί είναι το υπογραμμισμένο.Antares έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:52Αποτέφρωση δεν θέλω. Έχουμε νεκροταφείο στο χωριό, εκεί που γεννήθηκα κοντά στο νεκρομαντείο και την Αχερουσία λίμνη. Πολιτική κηδεία ίσως. Αλλά πάλι να με ψάλει κανένα λαμόγιο; Θα το αφήσω στον θεό, όπως μου βρήκε άγιο χειρουργό θα μου βρει και άγιο παπά.Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:47 Ποιο είναι το πρόβλημα; Ζήτησε από τους δικούς σου πολιτική κηδεία ή αποτέφρωση.![]()
.![]()
Και σύμφωνα με τα υπόλοιπα που γράφεις είσαι χριστιανή, αλλά αρνείσαι τοις παπάδες. Μάλλον μπλεγμένη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Re: Έτσι δολοφονήσαμε την ειδωλολατρεία.
Κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι να μας φωτίσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:04Και καλά κάνεις. Έχεις δει πως γίνεται η αποτέφρωση;Antares έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:52Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:47 Ποιο είναι το πρόβλημα; Ζήτησε από τους δικούς σου πολιτική κηδεία ή αποτέφρωση.![]()
.
Αποτέφρωση δεν θέλω. Έχουμε νεκροταφείο στο χωριό, εκεί που γεννήθηκα κοντά στο νεκρομαντείο και την Αχερουσία λίμνη. Πολιτική κηδεία ίσως. Αλλά πάλι να με ψάλει κανένα λαμόγιο; Θα το αφήσω στον θεό, όπως μου βρήκε άγιο χειρουργό θα μου βρει και άγιο παπά.![]()
Άσε αυτούς που έχουν φαντασιώσεις με βάρκες που χάνονται σιγά σιγά στο πέλαγος ενώ οι τοξοβόλοι ρίχνουν πύρινα βέλη.![]()
.
Ξέρω εγώ; Είναι το χώμα που πατώ. Το σέβομαι. Με κάνει Ελληνίδα. Οι χριστιανοί (οι σκληροπυρηνικοί όχι οι light) δεν σέβονται τον ελληνισμό. Δεν ξέρω από που προέρχονται τα γονίδια μου, αλλά αισθάνομαι Ελληνίδα πρώτα.Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:24 Μάλλον αγνοείς τί είναι το υπογραμμισμένο.
Και σύμφωνα με τα υπόλοιπα που γράφεις είσαι χριστιανή, αλλά αρνείσαι τοις παπάδες. Μάλλον μπλεγμένη.
Nandros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:27Κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι να μας φωτίσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:04Και καλά κάνεις. Έχεις δει πως γίνεται η αποτέφρωση;Antares έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:52
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το πέτυχε ο Σατανάς να λιώνει και να καίει τα σώματα μας μετά θάνατον. Τόσο πολύ, ο αρχαίος όφις, μισεί τον Άνθρωπο.. 
- tanipteros
ο όφις ή δράκος είναι σύμβολο αθανασίας επειδή αναγεννά το δέρμα του και συνεχώς νεανίζει.... όσοι έχουν μίσος για την αθανασία μισούν τον αρχαίο όφι. Ο Όφις λατρεύτηκε ως σύμβολο αθανασίας από αρχαίους λαούς...όπως οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι...οι εχθροί αυτών των λαών μισούν και τον πολιτισμό αυτών των λαών... καμία έκπληξη ... είναι υβριστές από αρχαία χρόνια... ΥΒΡΕΟΙ...ΕΒΡΑΙΟΙ...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Καλά , ο Απόλλωνας δεν σότωσε έναν δράκοντα ; Ο Ηρακλής δεν σκότωσε τα φίδια που έστειλε η Ήρα ;tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:04 ο όφις ή δράκος είναι σύμβολο αθανασίας επειδή αναγεννά το δέρμα του και συνεχώς νεανίζει.... όσοι έχουν μίσος για την αθανασία μισούν τον αρχαίο όφι. Ο Όφις λατρεύτηκε ως σύμβολο αθανασίας από αρχαίους λαούς...όπως οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι...οι εχθροί αυτών των λαών μισούν και τον πολιτισμό αυτών των λαών... καμία έκπληξη ... είναι υβριστές από αρχαία χρόνια... ΥΒΡΕΟΙ...ΕΒΡΑΙΟΙ...
Όσο δέρμα κι αν πετάξεις
φίδι είσαι δεν θα αλλάξεις
όσα δάκρυα κι αν χάσεις
το φαρμάκι σου θα στάξεις
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Nandros
Και λοιπόν; Τα σκουλήκια είναι προτιμότερα;
.