Προσπερνάς αριθμούς που ισοδυναμουν με ΑΠΟΔΕΙΞΗ απλά για να πεις ενα καρο παπαριες ! ΠΟΙΑ ειναι η εξηγηση για το γεγονος πως ΝΟΕ και ΔΕΚ ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως 3πλασιασμος ? ΚΑΝΕΝΑΣ 3πλασιασμος στο 2μηνο με τη μεγαλυτερη εξαρση σε ολο το ετος !Αρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:42
Τα lockdowns αποδεικνυονται διεθνως οτι ειναι της πλακας (εκατο φορες εχω δειξει αποτελεσματα συγκρισης αναμεσα σε χωρες με εξυπνα μετρα και σε χωρες που πηγαν σε τυφλα συλλογικα lockdowns) και σε καποιες περιπτωσεις φερνουν και αρνητικο αποτελεσμα, πιχι οι νεοι μενοντας περισσοτερες ωρες στο σπιτι κολλανε τους γερους. Ειδαμε επιπλεον τι πετυχε η Σουηδια σε συγκριση με τις περισσοτερες πλεον ευρωπαικες χωρες ΧΩΡΙΣ lockdown.
Aλλα εστω ως υποθεση εργασιας οτι σου δινω οτι το lockdown του 2020 βοηθησε περισσοτερο απο αυτο του 2021.
Ναι αλλα το 2021 φιλε ειχαμε:
α) και εμβολια
β) και περισσοτερα τεστ
γ) και περισσοτερες γνωσεις στην κλινικη αντιμετωπιση
δ) και ενα μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου που ανεπτυξε αντισωματα μετα απο νοσηση.
Με λιγα λογια το οποιο πλεονεκτημα του σοβαροτερου lockdown του 2020 αντισταθμιζεται και λογικα θα επρεπε να υπερκαλυπτεται με τους 4 παραγοντες που σου υπεδειξα.
Συνεπως η 3πλασια θνησιμοτητα ειναι εντελως αδικαιολογητη και προφανεστατα θαβει την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων.
Λέω παπαριές !![]()
.
Ποια ? Εχεις εξηγηση ? ΔΕΝ εχεις εξηγηση !
Ε αφου δεν εχεις εξηγηση απεναντι στους αριθμους των μηνων με την μεγαλυτερη εξαρση σε ολο το ετος, νομιζεις πως θα κατσω να ασχοληθω με τον συρφετο απο παπαριες που μου αραδιάζεις και δεν θα τραβηξω απλα strike χωρις ΚΑΝ να τον διαβασω τις πιπες που γραφεις ?
Παροτι ΔΕΝ εχεις εξηγηση, την 3πλασια θνησιμοτητα την θεωρεις δεδομενη στο τελος, πολυ απλα γιατί έχεις θρησκευτικού τυπου πιστη !
Δε σε ενδιαφερουν ουτε οι αριθμοι, ουτε και η αληθεια, αν σε ενδιεφεραν οι αριθμοι θα προσπαθούσες να τους καταλαβεις !
Οποτε συνεχισε να πιπιλας παπαριες νομιζοντας πως διαφερεις από κλόουν της αλλης μεριας τυπου αντερ, οργιλου, φοσι κλπ οποτε και εγω θα συνεχισω απλα να σε κραζω οπου σε πετυχαινω !