Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45
Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Εχεις άλλα συμπτώματα;
Δύο ημέρες πυρετό μεταξύ 37 και 38. Πονόλαιμος με χλεμπόνες και μια γενική κακουχία. Την τρίτη μέρα (σήμερα δλδ) έπεσε ο πυρετός αλλά με πρίζωσε μια συνάδελφος να πάρω οξύμετρο
Από κοντά τον γιατρό και τις οδηγίες του..,
Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Εχεις άλλα συμπτώματα;
Δύο ημέρες πυρετό μεταξύ 37 και 38. Πονόλαιμος με χλεμπόνες και μια γενική κακουχία. Την τρίτη μέρα (σήμερα δλδ) έπεσε ο πυρετός αλλά με πρίζωσε μια συνάδελφος να πάρω οξύμετρο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ έχω 95 χωρίς κανένα κόβιντ. Σοβαρέψου. Χαμηλό είναι 90 και κάτω.
Αν έχεις 95 χωρίς κοβιντ να πας να ψαχτείς και να αφήσεις τις συμβουλές.
Ποντικε περαστικά!
Καλά θα πεθάνω σε λίγο. Ρε και χαρά είναι το 96 και για χαρά είναι ο σε. Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο με βλακείες. κρύο να είναι το δάχτυλο σου, δείχνει χαμηλοτερες τιμές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μη το λες έτσι ελαφρά. Δικό μου άτομο μετράμε οξυγόνο 91 ξαναμετράμε μετά απο λίγο 86. Μέχρι να έρθει ασθενοφόρο είχε ανέβει 90-92. Φτάνουμε νοσοκομείο με 90. Πήγαμε με υποξυγοναιμία του είπε ο γιατρός. Που φυσικά ήταν η αρχή του εφιάλτη.
Ε άλλο να μιλάμε για 91. Καμία σχέση με το 96.
Μη το λες έτσι ελαφρά. Δικό μου άτομο μετράμε οξυγόνο 91 ξαναμετράμε μετά απο λίγο 86. Μέχρι να έρθει ασθενοφόρο είχε ανέβει 90-92. Φτάνουμε νοσοκομείο με 90. Πήγαμε με υποξυγοναιμία του είπε ο γιατρός. Που φυσικά ήταν η αρχή του εφιάλτη.
Δεν λέω ότι το 96 είναι χαμηλό. Λέω ότι δεν πρέπει να το αγνοήσει.
Αν πάει 93 ας το κοιτάξει.
Αν πάει 93 ας το κοιτάξει.
Γιατί αν το κοιτάξει από τώρα τι θα πάθει;
Γιατί τσάμπα θα χαλάσει τα λεφτά του και τον χρόνο του.
Ενώ αν το κοιτάξει αν πάει στο 93 που μπορεί ήδη να έχει πάρει "καθοδική" πορεία ο οργανισμός θα κρατήσει τα λεφτά του και τον χρόνο του.
Μια χαρά ειναι, εμβολιασμένος και κόλλησε όμικρον. Δυο μέρες είχε πυρετό τελείωσε. Ο επόμενος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:21
Ενώ αν το κοιτάξει αν πάει στο 93 που μπορεί ήδη να έχει πάρει "καθοδική" πορεία ο οργανισμός θα κρατήσει τα λεφτά του και τον χρόνο του.
Μια χαρά ειναι, εμβολιασμένος και κόλλησε όμικρον. Δυο μέρες είχε πυρετό τελείωσε. Ο επόμενος.
Δεν το ξέρεις ο κάθε οργανισμός πως λειτουργεί ακόμα και εμβολιασμένος. Και εγώ θεωρώ ότι δεν θα πάθει κάτι αλλά καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να τρέχεις μετά.