αλλο ενα κοινο που εχετε με τους αδελφους σας χρυσαυγουλους ναζιαρηδες ειναι η λατρεια σας για την ορθογραφια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μάχη του Σταλινγκραντ - Νίκη του κόκκινου στρατού - Νίκη της ανθρωπότητας
Re: Μάχη του Σταλινγκραντ - Νίκη του κόκκινου στρατού - Νίκη της ανθρωπότητας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνιαGewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:22Για ποια Δύση λέμε; Την Γαλλία πχ;Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:16 η μαλακια της δυσης ειναι που δεν τους αφησε να αλληλοσφαζονται για καμια δεκαετια ακομα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Και γιατί λέτε "η Δύση" τότε; Οι νάζουλες δεν ήταν Δύση;Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνιαGewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:22Για ποια Δύση λέμε; Την Γαλλία πχ;Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:16 η μαλακια της δυσης ειναι που δεν τους αφησε να αλληλοσφαζονται για καμια δεκαετια ακομα![]()
Ο Μαρξ δεν ήταν Δυτικός; Ο Μουσολίνι δεν ήταν Δυτικός;
αλλος ενας αθωοςDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:28Και γιατί λέτε "η Δύση" τότε; Οι νάζουλες δεν ήταν Δύση;Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνια
Ο Μαρξ δεν ήταν Δυτικός; Ο Μουσολίνι δεν ήταν Δυτικός;
επομενοςςςςςς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Αμ δεν είμαι εγώ αθώος, εσύ είσαι πονηρός και νομίζεις ότι θα μπαλώσεις την Ιστορία στα μέτρα σου προβάλλοντας στο παρελθόν σχηματισμούς του παρόντος.Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:30αλλος ενας αθωοςDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:28Και γιατί λέτε "η Δύση" τότε; Οι νάζουλες δεν ήταν Δύση;Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25
για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνια
Ο Μαρξ δεν ήταν Δυτικός; Ο Μουσολίνι δεν ήταν Δυτικός;![]()
επομενοςςςςςς
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνιαGewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:22Για ποια Δύση λέμε; Την Γαλλία πχ;Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:16 η μαλακια της δυσης ειναι που δεν τους αφησε να αλληλοσφαζονται για καμια δεκαετια ακομα![]()
Η μόνη που είχε επιλογη ήταν η Αμερικη και η οποία είχε άμεσο συμφέρον να εμπλακεί. Οπότε καλή η εξυπνάδα σου αλλά δεν στεκει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

επικόν
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
η μονη ;Gewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:35Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνια
Η μόνη που είχε επιλογη ήταν η Αμερικη και η οποία είχε άμεσο συμφέρον να εμπλακεί. Οπότε καλή η εξυπνάδα σου αλλά δεν στεκει
σας εφτυσαν κ οι κατακτημενες περιοχες ειτε απο ναζι ειτε απο κομθουνια αργα η γρηγορα
δεν γουσταρουμε απανθρωπους ολοκληρωτισμους κοκκινους η μαυρους κ μποτα στο σβερκο μας
τα ιδια σκουπιδια εισαστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ σύντροφε γιορτάζω τότε.
Γλυτώσαμε τότε από το ένα παρατράγουδο της ιστορίας.
Πρέπει μια αντίστοιχη μέρα να καθιερωθεί και για το δεύτερο που γλυτώσαμε εκεί γύρω στο 90.
Ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός, μόνο δημοκρατία!!!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αλλά οι Δυτικοί δεν του έδιναν την μισή Πολωνία, τις Βαλτικές χώρες κι ένα φιλέτο από Φιλανδία, οπότε ναι, για τον Στάλιν ήταν πολύ λογική.Gewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:20Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Φεβ 2022, 18:40Συμμαχια ειναι μεγαλε οταν εισβαλλεις στη Πολωνια απο ανατολικα και κανεις κοινη παρελαση νικης.Citroenakias έγραψε: 02 Φεβ 2022, 18:30
Δεν συμμαχησαμε, σύμφωνο μη επίθεσης συναψαμε κι αυτό γιατί τα σκατωσατε εσείς
Παίζει να είναι η πιο λογική συμμαχία που έχει υπάρξει. Εκτός και αν αμφισβητούμε ότι πριν το συμφωνο, οι σοβιετικοί είχαν απευθυνθεί στους δυτικους
Και αναμενόμενη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Gewponos90
Chainis έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:54Αλλά οι Δυτικοί δεν του έδιναν την μισή Πολωνία, τις Βαλτικές χώρες κι ένα φιλέτο από Φιλανδία, οπότε ναι, για τον Στάλιν ήταν πολύ λογική.Gewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:20Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Φεβ 2022, 18:40
Συμμαχια ειναι μεγαλε οταν εισβαλλεις στη Πολωνια απο ανατολικα και κανεις κοινη παρελαση νικης.
Παίζει να είναι η πιο λογική συμμαχία που έχει υπάρξει. Εκτός και αν αμφισβητούμε ότι πριν το συμφωνο, οι σοβιετικοί είχαν απευθυνθεί στους δυτικους
Και αναμενόμενη.![]()
Του τις έδωσαν όμως τελικά
-
Gewponos90
Chainis έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:49Εγώ σύντροφε γιορτάζω τότε.
Γλυτώσαμε τότε από το ένα παρατράγουδο της ιστορίας.
Πρέπει μια αντίστοιχη μέρα να καθιερωθεί και για το δεύτερο που γλυτώσαμε εκεί γύρω στο 90.
Ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός, μόνο δημοκρατία!!!
Σιγά μην σκίσεις κανά καλσόν. Εδώ μέσα έχεις μποτάκια της ΝΔ που λένε ότι την επταετία θα την κρίνει η ιστορία ( σου θυμίζει κάτι;)
Και η Αγγλία δεν είχε κανένα λόγο να εμπλακεί. Το πιθανότερο είναι ότι αν δεχόταν τις προτάσεις του Χίτλερ, θα έβγαινε πολύ ισχυρότερη.Gewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:35Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνια
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Gewponos90
Scouser έγραψε: 05 Φεβ 2022, 00:32Και η Αγγλία δεν είχε κανένα λόγο να εμπλακεί. Το πιθανότερο είναι ότι αν δεχόταν τις προτάσεις του Χίτλερ, θα έβγαινε πολύ ισχυρότερη.Gewponos90 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:35Αγις έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:25
για τον Ελευθερο Κοσμο - αθωε μου - αυτον που πηγε πιπα κωλο ναζουλες κ κομθουνια
Η Αγγλία είχε εμπλακεί από την αρχή. Και δεν γινόταν διαφορετικά, μιας και ήθελε να το παίξει ηγέτης στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-