Ο Στύγιος ,εκτός κι αν πάθει Αλτσχάιμερ , δουλεύει με 16πύρηνο προσέσσορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:06 Πάντα ένα βήμα μπροστά ο Στύγιος.
Βρε μήπως τσίμπησες την Ο2;![]()
Από σένα όλα τα περιμένω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
- Dwarven Blacksmith
Είχες 85 corona resistance. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.
Επίσης όπως είχα υποσχεθεί:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Ιαν 2022, 14:55 85
Δείχνω τριπλό πιστοποιητικό με ημερομηνία Δεκ '21 στο αππ του περρακάκη
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:13Αν καταφέρετε να κολλήσετε σας επιτρέπω να προσθέσετε (d8 - d4) res από thoughts and prayers πχορουμιτών.GoBack έγραψε: 02 Ιαν 2022, 17:24 Εντελως της πλακας οι ποντοι,για να το αποδειξω προκαλω τον Σατανικο να παμε να περασουμε ενα βραδυ αμασκωτοι σε μια μεθ της αρεσκειας του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 04 Φεβ 2022, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ έχω 95 χωρίς κανένα κόβιντ. Σοβαρέψου. Χαμηλό είναι 90 και κάτω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Τελικά ανεμβολίαστος μεσήλικας πως περνάει την όμικρον?
Ασυμπτωματικά, ελαφριά ή και βαριά? Συμπτώματα?
Ασυμπτωματικά, ελαφριά ή και βαριά? Συμπτώματα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Έτσι και το πάρουν χαμπάρι οι ιλλουμινάτι, θα γίνει το αίμα σου εμβόλιο βρε.
Kαι θα' χει και πιασάρικο όνομα. Styx.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ήρθε η ώρα να πουλήσω εαυτόν ακριβά και πνευματικά δικαιώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:22Έτσι και το πάρουν χαμπάρι οι ιλλουμινάτι, θα γίνει το αίμα σου εμβόλιο βρε.![]()
Kαι θα' χει και πιασάρικο όνομα. Styx.
Δεν έχουν μυαλό βρε. Με κάτι μπακογιαννιές από τους μεν και κάτι παπαδημουλιές από τους δεν, απλώς χάνουμε χρόνο και χρήμα.
Εδώ μιλάμε για το απόλυτο επιστημονικό και πολιτιστικό σταφ, λέμε.
Θα με δώκεις το μάρκετινγκ πλαν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΦυσικάΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:45Δεν έχουν μυαλό βρε. Με κάτι μπακογιαννιές από τους μεν και κάτι παπαδημουλιές από τους δεν, απλώς χάνουμε χρόνο και χρήμα.
Εδώ μιλάμε για το απόλυτο επιστημονικό και πολιτιστικό σταφ, λέμε.
Θα με δώκεις το μάρκετινγκ πλαν;![]()
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:12Εγώ έχω 95 χωρίς κανένα κόβιντ. Σοβαρέψου. Χαμηλό είναι 90 και κάτω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Μη το λες έτσι ελαφρά. Δικό μου άτομο μετράμε οξυγόνο 91 ξαναμετράμε μετά απο λίγο 86. Μέχρι να έρθει ασθενοφόρο είχε ανέβει 90-92. Φτάνουμε νοσοκομείο με 90. Πήγαμε με υποξυγοναιμία του είπε ο γιατρός. Που φυσικά ήταν η αρχή του εφιάλτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
περαστικα ρε συ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μετά τί έγινε;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:56Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:12Εγώ έχω 95 χωρίς κανένα κόβιντ. Σοβαρέψου. Χαμηλό είναι 90 και κάτω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Μη το λες έτσι ελαφρά. Δικό μου άτομο μετράμε οξυγόνο 91 ξαναμετράμε μετά απο λίγο 86. Μέχρι να έρθει ασθενοφόρο είχε ανέβει 90-92. Φτάνουμε νοσοκομείο με 90. Πήγαμε με υποξυγοναιμία του είπε ο γιατρός. Που φυσικά ήταν η αρχή του εφιάλτη.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ευχαριστώ!Sid Vicious έγραψε: 04 Φεβ 2022, 23:08περαστικα ρε συ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και από μένα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 23:20Ευχαριστώ!Sid Vicious έγραψε: 04 Φεβ 2022, 23:08περαστικα ρε συ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:45 Κοβιντιάστικα γμ τα ξύλα μου και έχω και χαμηλό γόνο σύμφωνα με τα όττεια σπεκς (96)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περαστικα φιλε !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις