Η adsense.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:34Ποιος μίλησε για δύο ευρώ ;wooded glade έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:14Ωραία, τα βασικά αγαθά δεν κάνουν 72 ευρώ την εβδομάδα και 1.5 ο καφές 73.5 ; Τα 2 πως προκύπτουν ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:11 Από φαγητό ο μέσος Έλληνας δεν έχει πρόβλημα , αλλά είναι αναγκασμένος να εργάζεται για τα βασικά αγαθά και για έναν καφέ . Ελάχιστοι έχουν πλέον χρήμα για ανώτερη μόρφωση συχνά ταξίδια και πολυτέλεια .
Ή τα έχω τα 73.5. Με τα 75.5 που θα πάω ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Ελληνικός λαός πεινάει
- wooded glade
Re: Ο Ελληνικός λαός πεινάει
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Σιγά που πεινάει ο ελληνικός λαός.
Ο νεο-ΕΛΛ έχει φράγκα.
Τα περί φτώχειας και πείνας είναι παραμύθια της Χαλιμάς για να κοροϊδεύει τους ξένους και να τους τρώει τα λεφτά.
Όπως ακριβώς γινόταν την προηγούμενη δεκαετία.
Ο νεο-ΕΛΛ έχει φράγκα.
Τα περί φτώχειας και πείνας είναι παραμύθια της Χαλιμάς για να κοροϊδεύει τους ξένους και να τους τρώει τα λεφτά.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πάντως αυτή τη στιγμή που γράφω, όλη η Λάρισα είναι στα καφε μπαρ, εστιατόρια και τρώει πίνει δίχως αύριο. Την είδε στον ύπνο του την πείνα ο νηματοθέτης.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- wooded glade
runner έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:17 Σιγά που πεινάει ο ελληνικός λαός.
Ο νεο-ΕΛΛ έχει φράγκα.
Ναι αλλά και όχι.lonelyrider έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:18 Πάντως αυτή τη στιγμή που γράφω, όλη η Λάρισα είναι στα καφε μπαρ, εστιατόρια και τρώει πίνει δίχως αύριο. Την είδε στον ύπνο του την πείνα ο νηματοθέτης.
Εδώ υπήρχε χρήμα κάποτε που δεν υπάρχει τώρα.
Παίζει ο άλλος ένα 500άρι σύνθετο ένα άλογο του Βασίλη του Μπαϊράμογλου και του λέω εγώ "μπα, δύσκολο αυτό" και λέει "μουτόπε ο Βασίλης". Γίνεται η κούρσα, προσπάθησε είναι γεγονός το άλογο αλλά τερμάτισε τρίτο, του λέω εγώ "ρε μεγάλε κρίμα, στο είπα, δεν έπρεπε να βασιστείς" και μου λέει αυτός "σώπα ρε, σιγά το ποσόν ένα πεντακοσάρι". Τώρα που να παιχτεί πεντακοσάρι ; Ο θάνατος της μπαλωμένης κάλτσας έχουμε γίνει.
Αλλά το θέμα μας είναι άλλο. Μου έδιναν εξακοσάρια παλιά αλλά έστω να μου έλεγαν τώρα "όχι ρε μάγκα, δε μας κάνεις, δεν σε θέλουμε πιά". Νο πρόμπλεμ χουατσοέβερ. Αλλά ούτε καν τους πλησίασα εγώ ! Αυτοί μου έγραψαν και μου λένε για 2 ευρώ το χρόνο !
Πως το σουκουμάρετε ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 04 Φεβ 2022, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τιποτα δεν γινεται. Ξαφνικα σου φαινονται πολλα τα 2 και λες καλα που δεν μου δινουν μονο 1.wooded glade έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:03Έχεις ρε άνθρωπε λαίμαι ή και δεν έχεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:57Σημασία έχει ΕΓΩ να έχω να τρωγω και να περνάω καλάwooded glade έγραψε: 04 Φεβ 2022, 20:56
Άλλο δεν πεινάς επειδή έφαγες μία πατσά μόλις τώρα και άλλο πεινάς.
Πεινάς υποτίθεται, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο άλλος.
Για τους άλλους ...δεν μπορώ να κάνω τίποτε ..
Αλλά η ταρίφα΄σου η παλιά, προεπαναστατικώς, ήταν 600 ευρώ - για να βάψεις τον φράχτη της θείας Πέγκυ ξέρω γω.
Και τώρα σου λένε 2 ευρώ και ρωτάω γίνεται ;
Η επανασταση γινεται οταν απο τα 600 σε πανε στα 250.
Απο τα 600 στα 2 ολα εινα οκ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ακόμα στ άλογα είσαι? Ξες πόσα τζογάρει η νεολαία από τα σμαρτφον, και οι πιο ηλικιωμένοι στον ΟΠΑΠ? Τους τρώνε τα λεφτά οι αλγόριθμοι και οι Τσέχοι. Και δεν είναι λίγα αυτά τα λεφτά. Ο Έλληνας δεν πεινά. Το κράτος είναι φτωχό.wooded glade έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:27runner έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:17 Σιγά που πεινάει ο ελληνικός λαός.
Ο νεο-ΕΛΛ έχει φράγκα.
Όπως ακριβώς γινόταν την προηγούμενη δεκαετία.Ναι αλλά και όχι.lonelyrider έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:18 Πάντως αυτή τη στιγμή που γράφω, όλη η Λάρισα είναι στα καφε μπαρ, εστιατόρια και τρώει πίνει δίχως αύριο. Την είδε στον ύπνο του την πείνα ο νηματοθέτης.
Παίζει ο άλλος ένα 500άρι σύνθετο ένα άλογο του Βασίλη του Μπαϊράμογλου και του λέω εγώ "μπα, δύσκολο αυτό" και λέει "μουτόπε ο Βασίλης". Γίνεται η κούρσα, προσπάθησε είναι γεγονός το άλογο αλλά τερμάτισε τρίτο, του λέω εγώ "ρε μεγάλε κρίμα, στο είπα, δεν έπρεπε να βασιστείς" και μου λέει αυτός "σώπα ρε, σιγά το ποσόν ένα πεντακοσάρι". Τώρα που να παιχτεί πεντακοσάρι ; Ο θάνατος της μπαλωμένης κάλτσας έχουμε γίνει.
Αλλά το θέμα μας είναι άλλο. Μου έδιναν εξακοσάρια παλιά αλλά έστω να μου έλεγαν τώρα "όχι ρε μάγκα, δε μας κάνεις, δεν σε θέλουμε πιά". Νο πρόμπλεμ χουατσοέβερ. Αλλά ούτε καν τους πλησίασα εγώ ! Αυτοί μου έγραψαν και μου λένε για 2 ευρώ το χρόνο !
Πως το σουκουμάρετε ;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- wooded glade
Ώχουουουου. Ξέρω ότι δεν τζογάρει. Έλα μπάρμπα να μου δείξεις τ' αμπέλια σου.lonelyrider έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:33Ακόμα στ άλογα είσαι? Ξες πόσα τζογάρει η νεολαία από τα σμαρτφον, και οι πιο ηλικιωμένοι στον ΟΠΑΠ? Τους τρώνε τα λεφτά οι αλγόριθμοι και οι Τσέχοι. Και δεν είναι λίγα αυτά τα λεφτά. Ο Έλληνας δεν πεινά. Το κράτος είναι φτωχό.wooded glade έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:27runner έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:17 Σιγά που πεινάει ο ελληνικός λαός.
Ο νεο-ΕΛΛ έχει φράγκα.
Όπως ακριβώς γινόταν την προηγούμενη δεκαετία.Ναι αλλά και όχι.lonelyrider έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:18 Πάντως αυτή τη στιγμή που γράφω, όλη η Λάρισα είναι στα καφε μπαρ, εστιατόρια και τρώει πίνει δίχως αύριο. Την είδε στον ύπνο του την πείνα ο νηματοθέτης.
Πως το σουκουμάρετε ;
Αλλά πες και ότι τζογάρει αν νομίζεις.
Πάλι οι άλλοι μου λένε τρέλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 250 Προβολές