!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
- Cecily Anne
Re: Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
Άσχετο, αλλά και τη Βάσσια Τριφύλλη που είχα πετύχει σε ταινία με τον Βουτσά, έκανα αμάν να την αναγνωρίσω. Πολύ καλή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φίλε μου ναι! Αυτή είχα κατα νου να βάλω σε λίγο.
Και από κάτι σήριαλ που την είδα στην τηλεόραση στα πρόσφατα χρόνια, ειχαμε συνηθίσει το Μάρθα Βούρτση=κλάψα Ελ κινηματογράφου αλλά είναι υπέροχη στις κωμωδίες!!!!

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Από τις σεμνές ομορφιές η Αιμιλία Υψηλάντη. Όχι γιά νο1. Αδικημένη από την κλάψα της η Μάρθα Βούρτση ήταν ένα γερό κορμί με ωραίες γραμμές στο πρόσωπο.
Με πρόλαβαν 2 μέχρι να το συντάξω
Με πρόλαβαν 2 μέχρι να το συντάξω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
User_601
Η ζωζω για μενα ειναι το απολυτο αουτ και καν δεν θα επρεπε να υπαρχει στο πολλ.
Ουτε καν δευτερανζτα.Ουτε ομορφη,ουτε σεξυ,ουτε ποιοτικη.Βλαχαδερο κατινοειδες προστυχαντζα.Αισθησιασμος στο μηδεν.Βλαχα λεμε.Σορυ σουβλιτσα μου,συμφωνω για καλεση,διαφωνω για ζωζω.Μπλιαχ...αλλεργια...
Ουτε καν δευτερανζτα.Ουτε ομορφη,ουτε σεξυ,ουτε ποιοτικη.Βλαχαδερο κατινοειδες προστυχαντζα.Αισθησιασμος στο μηδεν.Βλαχα λεμε.Σορυ σουβλιτσα μου,συμφωνω για καλεση,διαφωνω για ζωζω.Μπλιαχ...αλλεργια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 12 Σεπ 2018, 22:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κι εμένα με πρόλαβες για την Υψηλάντη, μόλις την είχα στο μυαλό μου!Μπίστης έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:43 Από τις σεμνές ομορφιές η Αιμιλία Υψηλάντη. Όχι γιά νο1. Αδικημένη από την κλάψα της η Μάρθα Βούρτση ήταν ένα γερό κορμί με ωραίες γραμμές στο πρόσωπο.
Με πρόλαβαν 2 μέχρι να το συντάξω![]()
Η Μάρθα Βούρτση, είχε κάποια σχέση με Ρωσία νομίζω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 12 Σεπ 2018, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
aspergillus
Ψήφισα την Καραγιάννη.
Δυο πολύ όμορφες γυναίκες που λείπουν από τη λίστα είναι η Ανουσάκη και η Παπανίκα.
Δυο πολύ όμορφες γυναίκες που λείπουν από τη λίστα είναι η Ανουσάκη και η Παπανίκα.
Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:41 Άσχετο, αλλά και τη Βάσσια Τριφύλλη που είχα πετύχει σε ταινία με τον Βουτσά, έκανα αμάν να την αναγνωρίσω. Πολύ καλή.
Προκαλείς με τις παλαβομάρες σου σήμερα
Τριφύλλη = το αντίθετο του σεξ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Cecily Anne
Εγώ δεν έγραψα πουθενά για σεξ.Μπίστης έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:45Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:41 Άσχετο, αλλά και τη Βάσσια Τριφύλλη που είχα πετύχει σε ταινία με τον Βουτσά, έκανα αμάν να την αναγνωρίσω. Πολύ καλή.![]()

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
User_601
Μπίστης έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:45Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:41 Άσχετο, αλλά και τη Βάσσια Τριφύλλη που είχα πετύχει σε ταινία με τον Βουτσά, έκανα αμάν να την αναγνωρίσω. Πολύ καλή.![]()
εχμ...βασια τριφυλλη;Οντως προκλητικο...
Εσθήρ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:44 Η ζωζω για μενα ειναι το απολυτο αουτ και καν δεν θα επρεπε να υπαρχει στο πολλ.![]()
Ουτε καν δευτερανζτα.Ουτε ομορφη,ουτε σεξυ,ουτε ποιοτικη.Βλαχαδερο κατινοειδες προστυχαντζα.Αισθησιασμος στο μηδεν.Βλαχα λεμε.Σορυ σουβλιτσα μου,συμφωνω για καλεση,διαφωνω για ζωζω.Μπλιαχ...αλλεργια...![]()
Μακάρι να υπήρχαν παρόμοιες απαντήσεις γιά το τσόκαρο, βούρλο, πονηριά χωρίς γλύκα Καραγιάννη
Ααααχ, τι μοναξιά
Αιμιλία Υψηλάντη:
τότε

τώρα

τότε

τώρα

@ Εσθηρ: τί σόρυ, δεν την ζήτησα για νύφη 
Εγώ επιμένω, η Ζωζώ ως εμφάνιση/φτιαξιά, είναι και όμορφη και εντυπωσιακή. Η παρουσία της και ο τρόπος της είναι που την κάνουν ό,τι την κάνουν.
Δεν διαφωνώ στις εκτιμήσεις σας ως σύνολο.
Εγώ επιμένω, η Ζωζώ ως εμφάνιση/φτιαξιά, είναι και όμορφη και εντυπωσιακή. Η παρουσία της και ο τρόπος της είναι που την κάνουν ό,τι την κάνουν.
Δεν διαφωνώ στις εκτιμήσεις σας ως σύνολο.
Της πήγαινε το κοντό !
@ Μπίστης: είχε ωραίες γωνίες, αλλοίμονο..
-
User_601
Νταξει βρε,δεν τις μισουμε κιολας!Μακάρι να υπήρχαν παρόμοιες απαντήσεις γιά το τσόκαρο, βούρλο, πονηριά χωρίς γλύκα Καραγιάννη
Η καραγιαννη δεν συγκρινεται με ζωζω.Ομορφο μουτρακι,πολυ ωραιο σωμα,τοτε στα παλια..και σε μια ταινια ηταν εξαιρετικη.Εκεινη με τον Καζακο...,δεν θυμαμαι τιτλο και βαριεμαι να την ψαξω.Μαλιστα,αν θυμαμαι καλα επαιζε και η Αιμιλια Υψηλαντη εκει.Παιζει να ηταν και η μονη της δραματικη ταινια.
Ζωζω για μενα,υπογειο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-