Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naranjita έγραψε: 04 Φεβ 2022, 13:40
δεν κανεις κατι λαθος αν εχουν και οι δυο αντιληψη τι συμβαινει,. αν ο ενας ειναι λιπόθυμος, ε όσο να πεις δεν ειναι ηθικό να κάνεις σεξ με έναν που κοιμαται.
ε, ναι, αυτο ειναι το μονο που εχει μεινει και πρεπει να γινει σαφες. το ποσο στουπι ηταν. δυσκολο το βλεπω να ξεκαθαριζει, και αυτη ειναι η δουλεια της δικαιοσυνης.
ολα τα υπολοιπα, τα οικογενειακα της, οι βλακες του ινστα, ο εργοδοτης, οι φιλες κλπ ειναι τελικα ασημαντα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2022, 11:59
ότι κάποιοι άντρες (πιτσιρικάδες ή μη) προσπαθούν μέσω ποτού να κάμψουν τις αντιστάσεις της γυναίκας, αν δεν μπορούν να τις "καταφέρουν" σε νηφάλια φάση, είναι διαχρονική ιστορία.
Δεν μου λες... Αυτοί οι κακοί άνδρες που προσπαθούν μέσω ποτού "να κάμψουν τις αντιστάσεις της γυναίκας", οι ίδιοι είναι νηφάλιοι; Και αν ναι, τότε πώς καταδέχεται η γυναίκα να γίνει ντίρλα τη στιγμή που αυτοί δεν πίνουν ούτε γουλιά; Δεν το βλέπει κατά πού πάει η δουλειά;
ντίρλα μπορεί να γινεις και με ένα ποτό, εξαρτάται τι έχει μέσα.
απο μισο ποτηρι βοτκας επωνυμης απο το σουπερ, την οποια ανοιξαμε στο σπιτι της φιλης μου και βρεθηκαμε ύστερα από λίγη ώρα να σερνομαστε στα τέσσερα η καθεμία σε από ένα μπάνιο να βγαζουμε τα σωθικά μας. πολύ δυσκολη νύχτα. και τότε έπινα, δεν είναι να πεις ότι δεν έπινα. με μέτρο βεβαια, αλλά όχι και στις τρεις γουλιές να βρεθώ με σπασμους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ότι κάποιοι άντρες (πιτσιρικάδες ή μη) προσπαθούν μέσω ποτού να κάμψουν τις αντιστάσεις της γυναίκας, αν δεν μπορούν να τις "καταφέρουν" σε νηφάλια φάση, είναι διαχρονική ιστορία.
Δεν μου λες... Αυτοί οι κακοί άνδρες που προσπαθούν μέσω ποτού "να κάμψουν τις αντιστάσεις της γυναίκας", οι ίδιοι είναι νηφάλιοι; Και αν ναι, τότε πώς καταδέχεται η γυναίκα να γίνει ντίρλα τη στιγμή που αυτοί δεν πίνουν ούτε γουλιά; Δεν το βλέπει κατά πού πάει η δουλειά;
ντίρλα μπορεί να γινεις και με ένα ποτό, εξαρτάται τι έχει μέσα.
απο μισο ποτηρι βοτκας επωνυμης απο το σουπερ, την οποια ανοιξαμε στο σπιτι της φιλης μου και βρεθηκαμε ύστερα από λίγη ώρα να σερνομαστε στα τέσσερα η καθεμία σε από ένα μπάνιο να βγαζουμε τα σωθικά μας. πολύ δυσκολη νύχτα. και τότε έπινα, δεν είναι να πεις ότι δεν έπινα. με μέτρο βεβαια, αλλά όχι και στις τρεις γουλιές να βρεθώ με σπασμους.
Το εξετάζεις από τη σκοπιά της γυναίκας. Εγώ όμως επισημαίνω ότι όταν μια γυναίκα βρίσκεται σε ευθυμία (δηλαδή έχει πιει δυο ποτηράκια) τότε κι ο άντρας που βρίσκεται μαζί της έχει πιει κι αυτός 2 ποτηράκια. Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για εκμετάλλευση.
Naranjita έγραψε: 04 Φεβ 2022, 13:40
δεν κανεις κατι λαθος αν εχουν και οι δυο αντιληψη τι συμβαινει,. αν ο ενας ειναι λιπόθυμος, ε όσο να πεις δεν ειναι ηθικό να κάνεις σεξ με έναν που κοιμαται.
ε, ναι, αυτο ειναι το μονο που εχει μεινει και πρεπει να γινει σαφες. το ποσο στουπι ηταν. δυσκολο το βλεπω να ξεκαθαριζει, και αυτη ειναι η δουλεια της δικαιοσυνης.
ολα τα υπολοιπα, τα οικογενειακα της, οι βλακες του ινστα, ο εργοδοτης, οι φιλες κλπ ειναι τελικα ασημαντα.
σκέψου τι κοκες είχαν πάρει και οι ιδιοι για να πανε με γυναικα άγνωστη με περιοδο, ενώ κυκλοφορούν τόσες ασθένειες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Το εξετάζεις από τη σκοπιά της γυναίκας. Εγώ όμως επισημαίνω ότι όταν μια γυναίκα βρίσκεται σε ευθυμία (δηλαδή έχει πιει δυο ποτηράκια) τότε κι ο άντρας που βρίσκεται μαζί της έχει πιει κι αυτός 2 ποτηράκια. Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για εκμετάλλευση.
ρε δεν ειπα τιποτα για κατι που γινεται κοινη συναινέσει. έστω και ξεπέτα. δηλ αν ηθελε να κανει σεξ η κοπελα εκεινο το βράδι με ένα ωραίο παιδί σε σουιτα, καλώς να το έκανε. αλλά δεν τρεχε στις αστυνομιες μετά ουτε θα εκτίθετω σε όλη την Ελλάδα. και βιζιτα να ταν τετοια δημοσιοτητα θα την απεφευγε... χαλάει τις μελλοντικές επαφές. ποιος θα παει με βιζιτα που θα τον ξεφωνίσει και ποιος με την Γιωργίτσα που την πήραν από τον κω άγνωστος αριθμός ατόμων? για αυτό την πιστευω γιατι μονο χαμένη θα βγει απο αυτην την ιστορία, ακόμη και αν τους κλεισουν μέσα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ρε δεν ειπα τιποτα για κατι που γινεται κοινη συναινέσει. έστω και ξεπέτα. δηλ αν ηθελε να κανει σεξ η κοπελα εκεινο το βράδι με ένα ωραίο παιδί σε σουιτα, καλώς να το έκανε. αλλά δεν τρεχε στις αστυνομιες μετά ουτε θα εκτίθετω σε όλη την Ελλάδα. και βιζιτα να ταν τετοια δημοσιοτητα θα την απεφευγε... χαλάει τις μελλοντικές επαφές. ποιος θα παει με βιζιτα που θα τον ξεφωνίσει και ποιος με την Γιωργίτσα που την πήραν από τον κω άγνωστος αριθμός ατόμων? για αυτό την πιστευω.
Μη τα μπερδεύουμε. Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση της Γ. Μπίκα, διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά της ήταν λιπόθυμη και επομένως δεν υπήρχε δυνατότητα συναίνεσης.
Εγώ αναφέρομαι γενικά στην περίπτωση που το ζεύγος έχει καταναλώσει αλκόολ πριν την πράξη (και δεν έχει λιποθυμήσει κανείς).
ρε δεν ειπα τιποτα για κατι που γινεται κοινη συναινέσει. έστω και ξεπέτα. δηλ αν ηθελε να κανει σεξ η κοπελα εκεινο το βράδι με ένα ωραίο παιδί σε σουιτα, καλώς να το έκανε. αλλά δεν τρεχε στις αστυνομιες μετά ουτε θα εκτίθετω σε όλη την Ελλάδα. και βιζιτα να ταν τετοια δημοσιοτητα θα την απεφευγε... χαλάει τις μελλοντικές επαφές. ποιος θα παει με βιζιτα που θα τον ξεφωνίσει και ποιος με την Γιωργίτσα που την πήραν από τον κω άγνωστος αριθμός ατόμων? για αυτό την πιστευω γιατι μονο χαμένη θα βγει απο αυτην την ιστορία, ακόμη και αν τους κλεισουν μέσα.
Δηλαδή βασίζεται ένας άνδρας στην διάθεση και στην τιμιότητα της γυναίκας για το εάν θα βρεθεί ως κατηγορούμενος με κατηγορία για βιασμό;
Μία γυναίκα μετά το σεξ μπορεί να νιώσει ενοχές για δικούς της προσωπικούς λόγους μπορεί να εκβιάσει τον άνδρα για χρήματα κλπ κλπ κλπ
Δηλαδή βασίζεται ένας άνδρας στην διάθεση και στην τιμιότητα της γυναίκας για το εάν θα βρεθεί ως κατηγορούμενος με κατηγορία για βιασμό;
Μία γυναίκα μετά το σεξ μπορεί να νιώσει ενοχές για δικούς της προσωπικούς λόγους μπορεί να εκβιάσει τον άνδρα για χρήματα κλπ κλπ κλπ
άλλο εκβιάσει, άλλο βγει στα κανάλια και εκθέσει εαυτό. δεν είμαστε στις ΗΠΑ να πάρει αποζημίωση 10μύρια ευρώ γιατί πήγε με τον χ πλουσιο παρά την θέληση της. θα σερνεται στα δικαστηρια σαραντα χρονια, χωρίς απτές αποδειξεις, θα την γλιτωσουν το πιθανοτερο γιατι έχουν ακριβοτερους και καλυτερους δικηγορους και δεν υπαρχει περιπτωση αποζημειωσης με την μορφη του συμβιβασμου, απο την στιγμη που ηδη εχουν εκτεθεί.
οπως ειπα και πριν, χαμενη απο χερι ειναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Έχω διευκρινήσει ΚΑΙ αυτό, στην ίδια παράγραφο. Να βάλεις όριο προτάσεων, που μπορείς να διαβάζεις.
Και το ότι κάποιοι άντρες (πιτσιρικάδες ή μη) προσπαθούν μέσω ποτού να κάμψουν τις αντιστάσεις της γυναίκας, αν δεν μπορούν να τις "καταφέρουν" σε νηφάλια φάση, είναι διαχρονική ιστορία. Κατά τα άλλα, σαφώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι άντρες έχουν πλήρη αντίληψη του τι κάνουν αν έχουν συγκεκριμένη πρόθεση αλλά από την εξίσωση λείπει ο παράγων ότι και οι άντρες μεθάνε και χάνουν τον έλεγχο της όποιας κρίσης μπορούν να έχουν.
Και ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι οι άντρες που δεν έχουν πρόβλημα με την εύρεση ερωτικού συντρόφου, θα μπουν σε διαδικασία να στήνουν σκηνικά για να το παίξουν επιβήτορες. Εκτός αν είναι από τις αρρωστημένες περιπτώσεις, που τη βρίσκουν μόνον όταν βιάζουν.
άλλο εκβιάσει, άλλο βγει στα κανάλια και εκθέσει εαυτό. δεν είμαστε στις ΗΠΑ να πάρει αποζημίωση 10μύρια ευρώ γιατί πήγε με τον χ πλουσιο παρά την θέληση της. θα σερνεται στα δικαστηρια σαραντα χρονια, χωρίς απτές αποδειξεις, θα την γλιτωσουν το πιθανοτερο γιατι έχουν ακριβοτερους και καλυτερους δικηγορους και δεν υπαρχει περιπτωση αποζημειωσης με την μορφη του συμβιβασμου, απο την στιγμη που ηδη εχουν εκτεθεί.
Δηλαδή εσύ είσαι σίγουρη ότι ισχύουν επί λέξει όλα όσα ισχυρίζεται η κοπέλα, έτσι;
Δηλαδή εσύ είσαι σίγουρη ότι ισχύουν επί λέξει όλα όσα ισχυρίζεται η κοπέλα, έτσι;
σίγουρη είμαι μόνον για τον εαυτό μου. αλλά θα μπορουσαν να ειναι αληθή.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:02
Και το ξαναβάζω. Μου κάνεις παράθεση σε απάντηση που έδωσα στην ΓΑΛΗ γράφοντας μου αυτά. Που γράφεις ότι ΑΝ δεν είναι χαπακωμένη και συμμετέχει ειναι βιασμός;
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 09:04
για να υπαρξει απαντηση, πρεπει να ξερουμε και τι εκανε στο διαστημα που δεν θυμαται. αν ηταν χυμενη στο πατωμα σαν σακκι με πατατες, φυσικα και ηταν. αν συμμετειχε ενεργα και με ζηλο στο σεξ, φυσικα και δεν ηταν.
επισης, δεν ειναι το μονο ζητημα το αν ηταν η δεν ηταν βιασμος. αλλα και το αν μπορει να αποδειχθει.εφοσον αυτη δεν θυμαται, μονη ματρυρια ειναι του βιαστη. αν δεν υπαρξουν αλλα στοιχεια απο τις εξετασεις, καμερες, μαρτυρες η οτι, ο βιαστης τη σκαπουλαρει.
η απαντηση για το πρασινο, ειναι στο κοκκινο.
δεν μπορει να μην το βλεπεις. ετσι;
Προφανώς και νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε άτομο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.
Naranjita έγραψε: 04 Φεβ 2022, 14:49
σίγουρη είμαι μόνον για τον εαυτό μου. αλλά θα μπορουσαν να ειναι αληθή.
Όπως θα μπορούσαν και να είναι ψευδή. Για την ακρίβεια μισές αλήθειες, μισά -πάντα αθώα- ψεμματάκια ή ελιγμοί.
Κατά τα άλλα, κι εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν "βίζιτα" ή ότι ήθελε τη συγκεκριμένη κατάληξη. Απλώς γιατί αν ήταν θα χειριζόταν με λιγότερη αφέλεια τη φάση.