Ε, είναι απ' τα πουρμπουάρ..adon99 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 14:40 Εχει λεφτα να πληρωνει ο αλβανος σερβιτορος
Βγαζουν πολλα οι σερβιτοροι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους
Re: Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πώς η Θάτσερ έδιωξε τους χούλιγκαν απ' τα γήπεδα: https://www.iefimerida.gr/news/99080/%C ... E%B4%CE%B1
Το νομόσχεδιο (Football Spectators Act) προέβλεπε :
- Απαραίτητη χρήση των καμερών στο γήπεδο
- Κατάργηση των θέσεων για όρθιους θεατές
- Απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στο γήπεδο
- Κάρτα φιλάθλου που υποχρεούτο κάθε ομάδα να εκδίδει
- Κάθε σύλλογος έπρεπε να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία κάθε μέλους των οπαδών που ανήκαν σε σύνδεσμο της ομάδας.
Η συνεργασία ήταν εξαιρετική από όλους τους φορείς, ενώ οι ταραξίες οδηγούνταν στις φυλακές. Σε περίπτωση μάλιστα που το αδίκημα ήταν μεγαλύτερο, προβλεπόταν ως ποινή η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα την ώρα του αγώνα και προφανώς η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.
Το θέμα δεν είναι να είναι εκκλησία τα γήπεδα κι οι χούλιγκαν να σφάζονται στα στενά απ έξω.Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:34Πώς η Θάτσερ έδιωξε τους χούλιγκαν απ' τα γήπεδα: https://www.iefimerida.gr/news/99080/%C ... E%B4%CE%B1
Το νομόσχεδιο (Football Spectators Act) προέβλεπε :
- Απαραίτητη χρήση των καμερών στο γήπεδο
- Κατάργηση των θέσεων για όρθιους θεατές
- Απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στο γήπεδο
- Κάρτα φιλάθλου που υποχρεούτο κάθε ομάδα να εκδίδει
- Κάθε σύλλογος έπρεπε να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία κάθε μέλους των οπαδών που ανήκαν σε σύνδεσμο της ομάδας.
Η συνεργασία ήταν εξαιρετική από όλους τους φορείς, ενώ οι ταραξίες οδηγούνταν στις φυλακές. Σε περίπτωση μάλιστα που το αδίκημα ήταν μεγαλύτερο, προβλεπόταν ως ποινή η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα την ώρα του αγώνα και προφανώς η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.
Κάνεις αυτό για αρχή, γιατί απ' τα γήπεδα ξεκινάει το κακό, και μετά κάνεις και ιδιώνυμο την οπαδική βία εκτός γηπέδου, με εξοντωτικές ποινές + πρόστιμα στους συνδέσμους+ομάδες..Theseus έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:41 Το θέμα δεν είναι να είναι εκκλησία τα γήπεδα κι οι χούλιγκαν να σφάζονται στα στενά απ έξω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι όμως η πρώτη φορά που μια δολοφονία που διέπραξε Αλβανός γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί σε νεοναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:17 Μήπως πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσης τέτοιου τραγικού περιστατικού για κομματικά και ιδεολογικά οφέλη;
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Για αριστερούς μιλαμεπατησιωτης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:46Είναι όμως η πρώτη φορά που μια δολοφονία που διέπραξε Αλβανός γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί σε νεοναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:17 Μήπως πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσης τέτοιου τραγικού περιστατικού για κομματικά και ιδεολογικά οφέλη;![]()
Δεν υπάρχει πατος
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Είπαμε, Αλβανοί - Ναζί το ίδιο μαγαζίπατησιωτης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:46Είναι όμως η πρώτη φορά που μια δολοφονία που διέπραξε Αλβανός γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί σε νεοναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:17 Μήπως πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσης τέτοιου τραγικού περιστατικού για κομματικά και ιδεολογικά οφέλη;![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
δεν είναι ένας αλλά 8 και ακόμα ανεξάρτητα τι λένε δεν ξέρουμε ποιοις ή ποιοι τράβηξαν τις μαχαιριές. Ο τύπος θα δηλώσει ότι απλώς οδηγούσε .Πρέπει να δούμε πια είναι τα άλλα φυντάνιαπατησιωτης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:46Είναι όμως η πρώτη φορά που μια δολοφονία που διέπραξε Αλβανός γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί σε νεοναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:17 Μήπως πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσης τέτοιου τραγικού περιστατικού για κομματικά και ιδεολογικά οφέλη;![]()
Καλά είδα τις αφίσες του ΚΚΕ .Μιλάμε για λοβοτομή
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
https://www.voria.gr/article/aris-prota ... e-ton-paok
Φιλικά μόνο με τα αφεντικά τους εκ του μπειραια θέλουν τα καθίκια
Φιλικά μόνο με τα αφεντικά τους εκ του μπειραια θέλουν τα καθίκια
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
ολα σε νεοναζί πρέπει να αποδίδονταιπατησιωτης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:46Είναι όμως η πρώτη φορά που μια δολοφονία που διέπραξε Αλβανός γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί σε νεοναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:17 Μήπως πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια εκμετάλλευσης τέτοιου τραγικού περιστατικού για κομματικά και ιδεολογικά οφέλη;![]()
όλοι οι άλλοι και ειδικά ο Μπαοκ δεν πρέπει να θιχτούν
κλειδια΄στον κεντρικό σύνδεσμο είχαν και είχαν αφήσει μέσα στα γραφεία ολοι τα κινητά τους
καμιά σχέση με ΠΑΟΚ, σκέτο νεοναζί.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τι θα γίνει θα πιάσουν κανέναν; Αν δεν μπορούν ας το πούνε. 4 μέρες γαμω την τρέλα μου έχουν περάσει
Ανώνυμος τύπος ο οποίος δηλώνει σε ραδιόφωνο ότι είναι αστυνομικός και φοβάται ότι θα τον στείλουν στο Σουφλί ενώ υπάρχει αμεταθετο στην αστυνομία εδώ και 10ετιες πιθανότατα δεν είναι αστυνομικός.hades έγραψε: 04 Φεβ 2022, 13:45 αυτά δηλώθηκα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Για να πάρετε μια μυρουδιά των σχέσεων ΠΑΕ παοκ με αστυνομία και γιατί οδηγηθήκαμε εδώ
«
Αστυνομικός: «Ομάδες μεταφέρουν στους σάκους τους τα καπνογόνα των οπαδών»
Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη ανώνυμα στο Metropolis 95.5 ένας ενεργός αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, ο οποίος κατήγγειλε περιστατικά βίας που έχουν πέσει στην αντίληψη του αλλά και τον τρόπο που λειτουργούσαν οι ομάδες σε ρόλο «συνεργού».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει ένας ανώτερος μου ότι αν συνεχίσουμε θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί. μαζί με τα νερά, είχαμε βρει σε καπνογόνα αλλά και πιστόλια ευθείας βολής, ήμουν παρόντας στο περιστατικό και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα αποδυτήρια γιατί είχα δεχτεί την εν λόγω εντολή. Εκείνη την ώρα ήρθαν τρεις οργανωμένοι φίλοι της ομάδας και πήραν τα σακίδια από τα αποδυτήρια για να τα παραλάβουν, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία εντολή για να αντιδράσουμε».
Για να προσθέσει: «Είναι πολλά τα συμφέροντα που παίζονται, ακόμα και αν θυμάστε, όταν ανέλαβε ο κ. Σαββίδης τον ΠΑΟΚ πήρε έναν απόστρατο στην ομάδα, το ίδιο συμβαίνει και σε ομάδες μπάσκετ και σε άλλες ομάδες. Αλλά να ρωτήσω, τους γονείς του φερόμενου δολοφόνου τους συνέλαβαν οι αρχές; Γιατί όλα ξεκινάνε από το σπίτι, γιατί αυτός ο 23χρονος μπορεί να μην είχε την πρόθεση να σκοτώσει, αλλά κάτι έχει γίνει στο παρελθόν στο σπίτι του που τον έκανε τόσο βίαιο και τον εξώθησε στο να ασκήσει τόσο έντονη βία».
Ενώ υπογράμμισε: «Είμαι από την ημέρα που ξεκίνησε η αθλητική βία, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου περιστατικό που αστυνομικοί έχουν εισχωρήσει σε συνδέσμους. Για εμένα πρέπει να γίνει να εφαρμοστεί ο νόμος της Θάτσερ. Όταν πάω για υπηρεσία, φοβάμαι μην μου έρθει κανένα τούβλο και πρέπει να κλείσουν τα γήπεδα χθες».
https://www.metrosport.gr/kataggelia-st ... don-529930
έχει και το ηχητικό στην σελίδα 9 λεπτά.»
Το καλύτερο παιδί από την καλύτερη οικογένεια της Ελλάδας σκότωσαν ρε γμτ ;
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ας ενταχθεί η περίπτωση, όπως κάθε περίπτωση οπαδικης βίας, και στις διατάξεις του λεγόμενου "αντιρατσιστικού" - λογοκριτικου νόμου: είναι έγκλημα χωρίς οικονομικό ή προσωπικό κίνητρο που ανάγεται μόνο στις πεποιθήσεις των εμπλεκομένων. Αλλά όχι, αυτός ο νόμος είναι ειδικής χρήσης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιηθεί για να αυστηροποιησει τις ποινές τραμπουκων και δολοφόνων...
Στα γήπεδα θα αρκούσε η εφαρμογή όσων διατάξεων αγνοούνται επιδεικτικά ως τώρα ή έχουν παγώσει επίτηδες. Φυσικά κανείς δεν θέλει να πιέσει τις ΠΑΕ.
Στα γήπεδα θα αρκούσε η εφαρμογή όσων διατάξεων αγνοούνται επιδεικτικά ως τώρα ή έχουν παγώσει επίτηδες. Φυσικά κανείς δεν θέλει να πιέσει τις ΠΑΕ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μεγαλύτερη μαλακία από αυτήν να συλλαμβάνονται οι γονείς του κάθε εγκληματία ως συνυπεύθυνοι δεν έχω ξανακούσει. Μακάρι ο τύπος να τρολαρει, και να μην τον πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες ενώ κρατάει όπλο.Mel έγραψε: 04 Φεβ 2022, 19:26Ανώνυμος τύπος ο οποίος δηλώνει σε ραδιόφωνο ότι είναι αστυνομικός και φοβάται ότι θα τον στείλουν στο Σουφλί ενώ υπάρχει αμεταθετο στην αστυνομία εδώ και 10ετιες πιθανότατα δεν είναι αστυνομικός.hades έγραψε: 04 Φεβ 2022, 13:45 αυτά δηλώθηκα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Για να πάρετε μια μυρουδιά των σχέσεων ΠΑΕ παοκ με αστυνομία και γιατί οδηγηθήκαμε εδώ
«
Αστυνομικός: «Ομάδες μεταφέρουν στους σάκους τους τα καπνογόνα των οπαδών»
Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη ανώνυμα στο Metropolis 95.5 ένας ενεργός αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, ο οποίος κατήγγειλε περιστατικά βίας που έχουν πέσει στην αντίληψη του αλλά και τον τρόπο που λειτουργούσαν οι ομάδες σε ρόλο «συνεργού».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει ένας ανώτερος μου ότι αν συνεχίσουμε θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί. μαζί με τα νερά, είχαμε βρει σε καπνογόνα αλλά και πιστόλια ευθείας βολής, ήμουν παρόντας στο περιστατικό και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα αποδυτήρια γιατί είχα δεχτεί την εν λόγω εντολή. Εκείνη την ώρα ήρθαν τρεις οργανωμένοι φίλοι της ομάδας και πήραν τα σακίδια από τα αποδυτήρια για να τα παραλάβουν, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία εντολή για να αντιδράσουμε».
Για να προσθέσει: «Είναι πολλά τα συμφέροντα που παίζονται, ακόμα και αν θυμάστε, όταν ανέλαβε ο κ. Σαββίδης τον ΠΑΟΚ πήρε έναν απόστρατο στην ομάδα, το ίδιο συμβαίνει και σε ομάδες μπάσκετ και σε άλλες ομάδες. Αλλά να ρωτήσω, τους γονείς του φερόμενου δολοφόνου τους συνέλαβαν οι αρχές; Γιατί όλα ξεκινάνε από το σπίτι, γιατί αυτός ο 23χρονος μπορεί να μην είχε την πρόθεση να σκοτώσει, αλλά κάτι έχει γίνει στο παρελθόν στο σπίτι του που τον έκανε τόσο βίαιο και τον εξώθησε στο να ασκήσει τόσο έντονη βία».
Ενώ υπογράμμισε: «Είμαι από την ημέρα που ξεκίνησε η αθλητική βία, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου περιστατικό που αστυνομικοί έχουν εισχωρήσει σε συνδέσμους. Για εμένα πρέπει να γίνει να εφαρμοστεί ο νόμος της Θάτσερ. Όταν πάω για υπηρεσία, φοβάμαι μην μου έρθει κανένα τούβλο και πρέπει να κλείσουν τα γήπεδα χθες».
https://www.metrosport.gr/kataggelia-st ... don-529930
έχει και το ηχητικό στην σελίδα 9 λεπτά.»
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 21 Απαντήσεις