ψηφισαμε mr greek bean
νοχλάμε;
Τα προβλήματα δομικού χαρακτήρα μπορούν να συνοψιστούν σε 2 κομμάτια. Ελληνικό Δημόσιο και Δικαιοσύνη. Αν διορθωθούν αυτά τα δυο η χώρα θα μεγαλουργήσει.Philip Mortimer έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:08Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, ζεις ανάμεσα σε ένα 62% που ψήφισε υπέρ εξόδου από την ΕΕ και το ευρώ σε συνθήκες Ουγκάντα. Και μετά ένα κάρο αλλά προβλήματα δομικού χαρακτήρα που διατρέχουν και τη δεξιά και την αριστερά.Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:04 Και μη ξεχνάτε. 90% των κακών και δεινών που περνάει η χώρα τώρα έχει δημιουργηθεί η προκληθεί από την αριστερά με πρώτο και καλύτερο τον αλήτη τον Παπανδρέου.
σε ποιά χώρα ήσουν;Philip Mortimer έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:04 Μπανανία είναι και δε φαίνεται να αλλάζει αυτό. Προσωπικά εγώ βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έκατσα στο εξωτερικό.
Υπάρχουν σοβαρά θέματα νοοτροπίας και κοινωνικής εξέλιξης.Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:20Τα προβλήματα δομικού χαρακτήρα μπορούν να συνοψιστούν σε 2 κομμάτια. Ελληνικό Δημόσιο και Δικαιοσύνη. Αν διορθωθούν αυτά τα δυο η χώρα θα μεγαλουργήσει.Philip Mortimer έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:08Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, ζεις ανάμεσα σε ένα 62% που ψήφισε υπέρ εξόδου από την ΕΕ και το ευρώ σε συνθήκες Ουγκάντα. Και μετά ένα κάρο αλλά προβλήματα δομικού χαρακτήρα που διατρέχουν και τη δεξιά και την αριστερά.Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:04 Και μη ξεχνάτε. 90% των κακών και δεινών που περνάει η χώρα τώρα έχει δημιουργηθεί η προκληθεί από την αριστερά με πρώτο και καλύτερο τον αλήτη τον Παπανδρέου.
Γερμανία.gassim έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:22σε ποιά χώρα ήσουν;Philip Mortimer έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:04 Μπανανία είναι και δε φαίνεται να αλλάζει αυτό. Προσωπικά εγώ βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έκατσα στο εξωτερικό.
Βεβαίως. Και τα δυο διορθώνονται όταν διορθωθούν Δημόσιο και Δικαιοσύνη.Philip Mortimer έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:24Υπάρχουν σοβαρά θέματα νοοτροπίας και κοινωνικής εξέλιξης.Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:20Τα προβλήματα δομικού χαρακτήρα μπορούν να συνοψιστούν σε 2 κομμάτια. Ελληνικό Δημόσιο και Δικαιοσύνη. Αν διορθωθούν αυτά τα δυο η χώρα θα μεγαλουργήσει.Philip Mortimer έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:08
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αν ζεις στην Ελλάδα, ζεις ανάμεσα σε ένα 62% που ψήφισε υπέρ εξόδου από την ΕΕ και το ευρώ σε συνθήκες Ουγκάντα. Και μετά ένα κάρο αλλά προβλήματα δομικού χαρακτήρα που διατρέχουν και τη δεξιά και την αριστερά.
πολυ αισιοδοξο σε βλεπω που νομιζεις θα υπαρχει ελλαδα μεχρι το 2040 με τον γκαντεμογιο....
Έχει ρε συ πουθενά αλλου στον κόσμο να πιεις τσιπουρακια η ουζα διπλα στην θάλασσα με τυράκι φετα (ρίγανη, λαδάκι) και καλαμαράκι τηγανιτό και διπλα σπανακοκεφτεδες?Chilloutbuddy έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:50 Γαμώ είναι, φτάνει να μη χρειάζεσαι να βγάζεις και λεφτά. Πχ να τα έχει βγάλει ήδη ο μπαμπάς σου ή ο παππούς σου.
Θα μου πεις έτσι παντού γαμώ είναι... σωστό κι αυτό.
στην τουρκιαUnique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:31Έχει ρε συ πουθενά αλλου στον κόσμο να πιεις τσιπουρακια η ουζα διπλα στην θάλασσα με τυράκι φετα (ρίγανη, λαδάκι) και καλαμαράκι τηγανιτό και διπλα σπανακοκεφτεδες?Chilloutbuddy έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:50 Γαμώ είναι, φτάνει να μη χρειάζεσαι να βγάζεις και λεφτά. Πχ να τα έχει βγάλει ήδη ο μπαμπάς σου ή ο παππούς σου.
Ελα μωρε τωρα σιγα οι κρυοκωλοι οι φρανσουαδες. Τρωνε αγγούρια με τη φλούδα. Μεχρι και ο Μιτεραν ηθελε να γινει Ελληνας. Σιγα μην εχουνε οι Τουρκοι μεζεδάκια. Ελληνες ειναι που πανε εκει για τη χαμηλή φορολογία.taxalata xalasa έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:33στην τουρκιαUnique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:31Έχει ρε συ πουθενά αλλου στον κόσμο να πιεις τσιπουρακια η ουζα διπλα στην θάλασσα με τυράκι φετα (ρίγανη, λαδάκι) και καλαμαράκι τηγανιτό και διπλα σπανακοκεφτεδες?Chilloutbuddy έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:50 Γαμώ είναι, φτάνει να μη χρειάζεσαι να βγάζεις και λεφτά. Πχ να τα έχει βγάλει ήδη ο μπαμπάς σου ή ο παππούς σου.
και εχει και περισσοτερα μεζεδακια διπλα στο κυμα
μην πουμε για ιταλια ουτε για γαλλια που θα τρως αλλο τυρι καθε μερα του χρονου διπλα στο κυμα με ουζο εισαγωγης απο ελλαδα.
Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:31Έχει ρε συ πουθενά αλλου στον κόσμο να πιεις τσιπουρακια η ουζα διπλα στην θάλασσα με τυράκι φετα (ρίγανη, λαδάκι) και καλαμαράκι τηγανιτό και διπλα σπανακοκεφτεδες?Chilloutbuddy έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:50 Γαμώ είναι, φτάνει να μη χρειάζεσαι να βγάζεις και λεφτά. Πχ να τα έχει βγάλει ήδη ο μπαμπάς σου ή ο παππούς σου.
να σε ρωτησω,Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:38Ελα μωρε τωρα σιγα οι κρυοκωλοι οι φρανσουαδες. Τρωνε αγγούρια με τη φλούδα. Μεχρι και ο Μιτεραν ηθελε να γινει Ελληνας. Σιγα μην εχουνε οι Τουρκοι μεζεδάκια. Ελληνες ειναι που πανε εκει για τη χαμηλή φορολογία.taxalata xalasa έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:33στην τουρκιαUnique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 03:31
Έχει ρε συ πουθενά αλλου στον κόσμο να πιεις τσιπουρακια η ουζα διπλα στην θάλασσα με τυράκι φετα (ρίγανη, λαδάκι) και καλαμαράκι τηγανιτό και διπλα σπανακοκεφτεδες?
και εχει και περισσοτερα μεζεδακια διπλα στο κυμα
μην πουμε για ιταλια ουτε για γαλλια που θα τρως αλλο τυρι καθε μερα του χρονου διπλα στο κυμα με ουζο εισαγωγης απο ελλαδα.