!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πλαστογράφησε ο Άδωνις την αρχειοθέτηση ή ο Εισαγγελέας του υπογράφει ο,τι θέλει;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Πλαστογράφησε ο Άδωνις την αρχειοθέτηση ή ο Εισαγγελέας του υπογράφει ο,τι θέλει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τιψηφισατερεμαλακεσκοψοχέρηδες;
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Πλαστογράφησε ο Άδωνις την αρχειοθέτηση ή ο Εισαγγελέας του υπογράφει ο,τι θέλει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:09
gassim έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:00 Δεν ξέρω πως το βλέπεις εσυ, αλλά εγω νομίζω οτι τα παραπάνω πρέπει να τα συνυπολογίσουμε πριν διαμορφώσουμε άποψη για την υπόθεση.
Είναι μια υπόθεση που παρακολούθησα πολύ λίγο και δεν θέλω να πάρω θέση. Από 2 γνωστούς μου με μικροβιολογικά εργαστήρια μου έλεγαν ότι τους κατέστρεψε με τα λεφτά που επέστρεφαν πίσω.

Δεν ξέρω αν έχει χρηματιστεί ή όχι. Λέω το εξής απλό. Θα ήταν εξαιρετικά χαζός να αφήσει τον οποιονδήποτε να του στείλει λεφτά στον λογαριασμό του. Και δεν είναι. Επίσης είναι φανερό ότι έχει φιλοδοξίες στην πολιτική και κάτι τέτοιο θα τον τελείωνε. Προσωπικά δεν πείθομαι ότι δωροδοκήθηκε με αυτό τον ηλίθιο και προφανή τρόπο.
Ρίξε μια ματιά στο σχετικό λήμμα στην βικιπέδια. Λέει τα γεγονότα αρκετά αναλυτικά, έχει όλες τις καταθέσεις των κρυφών μαρτύρων, τι κατέθεσε η Ράικου, τι ρόλο έπαιζε ο παπαγγελόπουλος κτλ. Θα σου αρέσει.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF ... E%B6%CE%AE
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τιψηφισατερεμαλακεσκοψοχέρηδες;
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:12
nrg έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:06
Μοιάζει να πρόκειται για διαφορετικά έγγραφα. Τώρα αν το ένα είναι αντίγραφο του άλλου και έχουν υπογραφεί ξεχωριστά, θα πρέπει να τα δείξει ολόκληρα για να φανεί γιατί έχει περισσότερες σειρές η ίδια σελίδα στο ένα από ό,τι στο άλλο.

Δεν με νοιάζει ποιος του κάνει πλάτες στο συγκεκριμένο θέμα. Σχολίασα την κατάθεση σε λογαριασμό του που πιστεύετε ότι είναι προϊόν χρηματισμού.
Καμιά φορά γίνονται και λάθη... :102:
Ίσως να φταίει και ο έλεγχος...

Και τον Αλ Καπόνε από τα φορολογικά τον έπιασαν.
Λες να μην είχε χρήματα να πληρώσει τους καλύτερους λογιστές;

Πάντως πώς γίνεται να βγάζεις διαφορετικά έγγραφα και να παριστάνεις τον τιμητή της αλήθειας;
Από αυτό και μόνο εγείρονται ερωτήματα και περιμένω ανυπόμονα από τον under να μας τον καλέσει να τελειώνουμε με αυτήν την φαρσοκωμωδία.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

nrg έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:17 Καμιά φορά γίνονται και λάθη... :102:
Μία μόνο εξήγηση έχω που μοιάζει λογική. Να πρόκειται για δύο διαφορετικές εκτυπώσεις του ίδιου εγγράφου, ξεχωριστά υπογεγραμμένες που επειδή προστέθηκε κάποια ημερομηνία ή κάτι άλλο στην αρχική σελίδα άλλαξε όλο το format και πήγε μία γραμμή παραπίσω. Είναι κάτι που συμβαίνει στο word συχνά όταν πρέπει να προσθέσεις κάτι σε ένα έγγραφο και δεν είσαι προσεκτικός να αφαιρέσεις μία κενή γραμμή.

Αν δώσει ολόκληρα και τα δύο έγγραφα θα φανεί αμέσως αν είναι κάτι τέτοιο.

Εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε; Ότι υπάρχουν δύο έγγραφα με διαφορετικά κείμενα; Ότι πλαστογραφεί ο ίδιος την υπογραφή του εισαγγελέα; Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι θεωρείτε πιθανό να έχει γίνει ώστε να εξηγεί την διαφορά που βλέπουμε. Οποιαδήποτε τέτοια εξήγηση μου φαίνεται τραβηγμένη.
Άβαταρ μέλους
nrg

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:27
nrg έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:17 Καμιά φορά γίνονται και λάθη... :102:
Μία μόνο εξήγηση έχω που μοιάζει λογική. Να πρόκειται για δύο διαφορετικές εκτυπώσεις του ίδιου εγγράφου, ξεχωριστά υπογεγραμμένες που επειδή προστέθηκε κάποια ημερομηνία ή κάτι άλλο στην αρχική σελίδα άλλαξε όλο το format και πήγε μία γραμμή παραπίσω. Είναι κάτι που συμβαίνει στο word συχνά όταν πρέπει να προσθέσεις κάτι σε ένα έγγραφο και δεν είσαι προσεκτικός να αφαιρέσεις μία κενή γραμμή.

Αν δώσει ολόκληρα και τα δύο έγγραφα θα φανεί αμέσως αν είναι κάτι τέτοιο.

Εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε; Ότι υπάρχουν δύο έγγραφα με διαφορετικά κείμενα; Ότι πλαστογραφεί ο ίδιος την υπογραφή του εισαγγελέα; Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι θεωρείτε πιθανό να έχει γίνει ώστε να εξηγεί την διαφορά που βλέπουμε. Οποιαδήποτε τέτοια εξήγηση μου φαίνεται τραβηγμένη.
Εκεί που λέει: Εάν δε συντρέξει...

Εκείνο το "δε" , λίγο μετά έβγαλε φτερά και πέταξε...

Οπότε δεν είναι η ίδια εκτύπωση, ούτε διαφορετικό σκανάρισμα.
Επομένως περιέμουμε πρόσκληση under για διευκρινήσεις.

Μήπως έχουν 5-6 γραμματείες να γράφουν το ίδιο κείμενο, έτσι για να περνά η ώρα και σε κάποια κακομοίρα της ξέφυγε το "δε";
Δεν ξέρω... μπορεί...
Καθημερινά φαινόμενα αυτά....

Όταν λοιπόν τα γράμματα βγάζουν φτερά και πετάνε, σε επίσημα έγραφα της εισαγγελίας, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Διαφωνείς;
Μαρία Καρυστιανού
Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Φεβ 2022, 13:56
Ρε συ ...μήπως βλέπεις τα δύο κείμενα ίδια όπως έβλεπες τις δύο φωτό του Λοβέρδου στην εκκλησία διαφορετικές;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ST48410

nrg έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:47 Εκεί που λέει: Εάν δε συντρέξει...

Μήπως έχουν 5-6 γραμματείες να γράφουν το ίδιο κείμενο, έτσι για να περνά η ώρα και σε κάποια κακομοίρα της ξέφυγε το "δε";
Δεν ξέρω... μπορεί...

Όταν λοιπόν τα γράμματα βγάζουν φτερά και πετάνε, σε επίσημα έγραφα της εισαγγελίας, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Διαφωνείς;
Έχεις δίκιο. Είναι άλλο κείμενο. Αλλά το "δε" δεν είναι "δεν". Είναι μετά το συντρέξει. Δεν αλλάζει το νόημα. Ας του ζητηθούν εξηγήσεις και ας τις δώσει. Και ας δούμε αν και στο υπόλοιπο κείμενο έχουν γίνει αλλαγές και αν αυτές αλλάζουν σε κάτι την ουσία. Και ίσως να δώσει και το γραφείο του εισαγγελέα μια απάντηση σχετικά.
Άβαταρ μέλους
nrg

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:58
nrg έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:47 Εκεί που λέει: Εάν δε συντρέξει...

Δεν ξέρω... μπορεί...

Διαφωνείς;
Έχεις δίκιο. Είναι άλλο κείμενο. Αλλά το "δε" δεν είναι "δεν". Είναι μετά το συντρέξει. Δεν αλλάζει το νόημα. Ας του ζητηθούν εξηγήσεις και ας τις δώσει. Και ας δούμε αν και στο υπόλοιπο κείμενο έχουν γίνει αλλαγές και αν αυτές αλλάζουν σε κάτι την ουσία. Και ίσως να δώσει και το γραφείο του εισαγγελέα μια απάντηση σχετικά.
Σωστά!

Ναι αλλά ξέρεις κάτι;
Δεν δίνει διευκρινήσεις και ετοιμάζει μηνύσεις.

Γιατί να μπαίνει σε τέτοιο κόπο για κάτι τόσο απλό;
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
ST48410

nrg έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:06 Σωστά!

Ναι αλλά ξέρεις κάτι;

Για αυτό το συγκεκριμένο θα δώσει. Δεν μπορεί να έχει δυο διαφορετικές version της εισαγγελικής απόφασης και να μην εξηγήσει το γιατί.

Ποια είναι η πρώτη και ποια η δεύτερη; Αυτή με τους λεκέδες μοιάζει πιο πρόχειρη.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Οσοι εχουν περασει εστω και μια ωρα μεσα σε γραφειο του δημοσιου καταλαβαινει τι παιχτηκε μαλλον. Καποιοι νομιζουν οτι η "ελληνικη δικαιοσυνη" ειναι κατι εξω απο αυτο.
Ο εισαγγελεας εβαλε την/τον γραμματεα να συνταξει το πορισμα το οποιο σιγουρα ειναι σε φαση προτυπου και αναλογα την αποφαση κανουν κοπυ παστε, αλλαζουν ονοματα διευθυνσεις και οτι χρειαζεται
Το οποιο πορισμα ουσιαστικα στηριζεται σε αλλες ερευνες και πορισματα που γιναν παλιοτερα.
Δηλαδη αν εχω 4 πορισματα τα οποια λενε δεν υπαρχουν ενδειξεις ενοχης μονο τρελος ή βαλτος -απο "πολιτικη βουληση" - θα εβγαζε πορισμα οτι υπαρχουν ενδειξεις ενοχης.

Ο Αδωνις ζητησε το χαρτι να τους το τριψει στην μουρη αλλα ο/η γραμματεας εκανε καποιο λαθος στα copy paste και ελειπε μια γραμμη, ο υπογραφων φυσικα δε καθισε να το διαβασει ολο -διαβασε το " για τους λογους αυτους" και παρακατω -, το ειδε οκ, εβαλε μια τζιφρα .
Αφου πηγε στη βουλη και σε αυτο που κατατεθηκε ειδαν οτι ελειπε μια γραμμη οι συριζαιοι το ξαναζητησαν ολοκληρο.
Ξαναζητησε ξανα λογικα νεο και αφου ειχε φαει κραξιμο ο/η γραμματεας που το ειχε κανει τσατρα πατρα ειπε να το διπλοτσεκαρει μην γινουν παλι ρεζιλι.
Ετσι μπηκε και το "δε" και το ξανατζιφραρε ο υπογραφων.

Ουτε πλαστογραφιες ουτε πρασινα αλογα.

Δεν ειμαι υπερ αυτου που γινετε που κανουν τηλε-ερευνα και τηλε-δικη για τα ποσα που μονο αποπροσανατολιζει και ειναι για κουτσομπολιο.
Το ελληνικο κρατος οφειλει να ζητησει αποζημιωση απο την εταιρια και να συνεχισει την ερευνα για τους "κυβερνητικους αξιωματουχους" που ελαβαν χρηματα.
Γιατι δε γινετε ολοι να ειναι αθωοι, ακομα και αν υπηρξε σκευωρια κατα πολιτικων προσωπων σημαινει οτι καποιοι ειναι ενοχοι :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 04 Φεβ 2022, 02:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
pikey25

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:16

Ναι αλλά ξέρεις κάτι;

Για αυτό το συγκεκριμένο θα δώσει. Δεν μπορεί να έχει δυο διαφορετικές version της εισαγγελικής απόφασης και να μην εξηγήσει το γιατί.

Ποια είναι η πρώτη και ποια η δεύτερη; Αυτή με τους λεκέδες μοιάζει πιο πρόχειρη.
Ε δε θα ηταν υπερ της εικονας του να κατσει να εξηγει μεσω τουιτερ οτι ολοκληρο εισαγγελικο πορισμα για ενα τοσο μεγαλο σκανδαλο ειχε πινελιες προχειροδουλειας και ανεμιστηρα.
Ουτε πρεπον να μην καλυψει τον εισαγγελικο λειτουργο, οποτε εμεινε στο "φαγωθηκε μια γραμμη"
Spoiler
Άβαταρ μέλους
nrg

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 02:16

Ναι αλλά ξέρεις κάτι;

Πάντως από εδώ μπορείς να βρεις το πόρισμα.

Με μία πρόχειρη ματιά πέφτω πάνω σε αυτά:

Εικόνα

Εικόνα

Προέκυψαν λέει ... "αρκετές αδιευκρίνιστες πιστώσεις κάθε έτος".
Μήπως παρακάτω αναφέρει ότι οι αδιευκρίνιστες πιστώσεις... διευκρινίστηκαν;...
Κάτι σαν τα γράμματα που μία έρχονται και φεύγουν από τις σελίδες;
Δεν ξέρω.... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Και ας μην είναι Novartis βρε αδελφέ...
Ας είναι από έναν θείο στην Αμερική ή από κάποιο λαχείο που το κέρδιζε συχνά.
Γίνονται αυτά... καθημερινά πράγματα, συμβαίνουν στον καθένα...

Εδώ φάνηκε ότι ο έλεγχος δεν γνωρίζει τι ανήκει στην Ευγενία και τι σε αυτόν.
Ας βγει ο ίδιος ωραία και καθαρά να μας διευκρινίσει τι ακριβώς έγινε.
Ίσως και το πόρισμα να μην είναι αυθεντικό.
Ίσως οι ζαιοι να γράφουν τα δικά τους.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Διαφωνείς;
Μαρία Καρυστιανού
pikey25

Ευκολακι!

"Οι οποιες μικρες διαφοροποιησεις διαπιστωθηκαν στα δηλωθεντα εισοδηματα ΔΕΝ αφορουν την παρουσα δικογραφια καθως συνιστουν πιθανως φορολογικες παραβασεις"
σελ.75

Με ενα πρωτο διαβασμα το πορισμα αρχειοθετησης καιει μπολικους ενω μιλαμε για κυκλωμα στημενο με πλοκαμια σε γιατρους, φαρμακεμπορους , πανεπιστημιακους γιατρους και ΜΜΕ, καθηγητες της Εθνικης Σχολης Δημοσιας υγειας - για να προωθουν τα συμφεροντα της εταιριας
Guest star η τροικα και το λογιμικο τιμολογησης

Ολοι τα περνουνε που λεει και η πωλινα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:49
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2022, 16:39
Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2022, 16:26
Μια με κατηγορείς που δε στηρίζω νουδού, μια με κατηγορείς που την στήριζα παλιά, πάντως.
Δε σε κατηγορώ για τίποτα απο αυτά τα δύο.
Αντί να συζητάμε για το τί κάνει ο Μπουμπούκος, καθόμαστε και συζητάμε για το ποιόν στηρίζω και ποιόν δε στηρίζω εγώ.
Μιλάμε για τη Νοβάρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ, που κόστισαν στον Έλληνα φορολογούμενο δισεκατομύρια, και για κάποιους όλα αυτά είναι ωραία, γιατί τα έκανε ο "Αδωνάρας". για κάποιους άλλους, αντίστοιχα πράγματα είναι ωραία επειδή τα έκανε ο Τσέ Παπάρα Τσίπρας.
Στη μέση ο κόσμος που βλέπει τα λεφτά απ' τους φόρους του να εξανεμίζονται από τους σάπιους γαβροβάζελους της πολιτικής.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όσα γράφεις παραπάνω. Ούτε αυτός, ούτε οι υπόλοιποι που δέχθηκαν λάσπη από τους ζαιους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”