Menios_mikroulis έγραψε: 04 Φεβ 2022, 01:07
με τέτοια παιδεία άξιζε να είσαι ακαδημαϊκός στην Αθήνα να έχεις και για δέκα ΔΕΗ, χαραμίζεσαι στην εκπαίδευση
Κι εσύ χαραμίζεσαι εδώ μέσα, για το σαρβάιβορ είσαι.
Στύγιος έγραψε: 04 Φεβ 2022, 00:44
Θέλεις να έρθεις από κοντά να το εξηγήσεις;
θες ειδικό αναλυτή να σου πει να αλλάξεις κουφώματα, παλιές λάμπες, θερμοστάτη και να μην καις ολόκληρο φούρνο για ένα πιάτο φαί; πότε να έρθει, έχεις και λιγοστές άδειες, τρομάρα σου
λαμπες led, κουφωματα αλουμινιου και kwωρες 766 ... ποσο πληρωμης για το μηνα 241 ευρω ... πλακα μας κανεις ...?
Μονο εγω προσεξα οτι απο τα 200€ τα 50€ πανε σε ΕΡΤ και λοιπούς?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
foscilis έγραψε: 04 Φεβ 2022, 00:33
Παιδιά ήρθε κι άλλος εκκαθαριστικός. Ή εγώ κάνω κάτι πάρα πολύ λάθος ή όλοι εσείς με τις πεντακοσάρες.
Η κοινή λογική βέβαια λέει το δεύτερο.
Αυτο το "Διάφορα" διπλα στην ΕΡΤ, δειχνει γιατι ο δημόσιος τομεας ειναι ενα απέραντο μπουρδέλο. Τι παει να πει "Διαφορα"? Οτι βρεξει ας κατεβάσει?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 04:37
Είχα πει ότι και ο προηγούμενος είχε 100 από τα 200 τέτοια. Και μάλιστα είχε και λόγο, ότι η ιδιοκτήτρια νομιμοποίησε κάτι έξτρα τετραγωνικά και ήρθαν αναδρομικά δημοτικά τέλη.
Unique έγραψε: 04 Φεβ 2022, 04:37
Είχα πει ότι και ο προηγούμενος είχε 100 από τα 200 τέτοια. Και μάλιστα είχε και λόγο, ότι η ιδιοκτήτρια νομιμοποίησε κάτι έξτρα τετραγωνικά και ήρθαν αναδρομικά δημοτικά τέλη.
Κλοπή .