Τι ρεπορταζ ρε λοβοτομημενο κι εσυ? οι αοριστες ''πηγες'' και ''πληροφοριες'' πιθανοτατα απο τοπικα Κουτσουμπακια?Fluffy έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:20
αν θελετε να αντχομινιασετε talk to the hand, αν έχεις κάποιο ρεπορταζ που ανατρεπει τα προηγουμενα οριστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους
- Obi Wan Iakobi
Re: Ενταγμένος σε ναζιστικό μόρφωμα ο μαχαιροβγάλτης
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δεν ξέρω τι δήλωνε ο τουρκαλβανός αλλά ξέρω οτι πήρε δικηγόρο έναν γνωστό ποινικολόγο της Θεσσαλονίκης οπαδό του παοκ, γιο παλαιού δικαστή. Αλλοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση Τόσκο είχαν δικηγόρους τους δικηγόρους του Ιβαν Σαββίδη για την υπόθεση του όπλου. Επίσης, ξέρω οτι ο γραμματικόπουλος το σκουπίδι που καταδικάστηκε σε ποινί χάδι για τη δολοφονία του Τόσκο αποφυλακίστηκε.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:19Ειπαμε ειχε πολιτικες αποψεις πρωτο κεφαλι δηλωμενου αντιφα συνδεσμου.Ηταν και χουλιγκανος το ενα δεν αναιρει το αλλο.Αφηστε τους ακροδεξιους του ΠΑΟΚ προς το παρον δεν εμπλεκονται σε αυτο.Arisvilla έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:14 Αυτός που συνέλαβαν χθες ειναι ένα οργανωμένο σκουπίδι του παοκ χωρις πολιτικές απόψεις πιθανότατα. Η δολοφονική επίθεση έγινε γιατι τα παιδιά δήλωσαν ΑΡΗΣ. Αρκετοί οργανωμένοι του μπαογκ έχουν πολλές σχέσεις με ακροδεξιές οργανώσεις και έχουν συμμετάσχει σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών, αναρχικών στα επεισόδια στο ΕΠΑΛ κτλ. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι που συμμετείχαν -είναι πιθανόν να έχουν σχέσεις και με νεοναζί- αλλά το θέμα ειναι οτι δολοφόνησαν ένα παιδί γιατί ήταν αντίπαλη ομάδα και οτι δρουν σαν ένα οργανωμένο παρακράτος εδώ και χρονια και κανένας δεν τους αγγίζει γιατί έχουν ασυλία από παντού.
Όπως σου απάντησα και πιο πριν δεν γνωρίζω ποιούς προσλάμβαν οι εφοπληστές για να δέρνουν κκεδες. Πιθανότατα να έχεις δίκιο.Manolis έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:24συγνώμη αλλά μην το παίζεις τρελό ξεκάθαρο ήταν το τι γινόταν.nyxtovios έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:16Που να ξέρω εγώ τι σχέδιο δράσης έχουν τα αφεντικά των "κουμουνιστών". Εξήγησέ μου το παραπάνω εσυ και επίσης για ποιό λόγο τα μίντια κάνουν μονίμως μάρκετινκ την κνε και στα κκε όταν τα μπάχαλα παίρνουν πολιτκή χροιά, προβάλλοντάς τα ως το "σωστό" μέσο να ενταχθείς αν είσαι αριστερός.Manolis έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:14
για αυτό οι εφοπληστες προσλάμβαναν χρυσαυγιτες τραμπούκους για να δέρνουν τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ???
εφοπληστες προσλάμβαναν επαγγελματίες μπράβους στην πραγματικότητα χρυσαυγητες να τραμπουκιζουν και να δέρνουν τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ.
Όσο για τα υπόλοιπα που λες κι εγώ είχα παρασυρθεί μικρός και είχα πάει ΣΥΡΙΖΑ γιατί δήθεν ήταν πιο επαναστατικοί γιατί στήριζαν τα μπαχαλα και μια χαρά ειδα πόσο επαναστατικοί ηταν όταν δεν υπάρχει ιδεολογική συγκροτηση αλλά ένας φλου αντισυστημισμος
Καμιά σχέση όμως δεν έχει και δεν άλλάζει το γεγονός ότι το ¨αντισυστημικό" κκε προβάλλεται ως η σωστή αριστερά και δεν διώκεται ακόμα και όταν κλωτσά αστυνομικούς. Φοβερός αντισυστημισμός.
- Obi Wan Iakobi
Α ναι τα μοιραζουν στους φτωχους.Ασε μας κουκλιτσα μου.Manolis έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:26
οι βουλευτές του ΚΚΕ είναι οι μόνοι που δεν πάνε για τον πλουτισμό κρατάνε τα 800 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
τελικα υπαρχει κομμουνιστης που να μην ειναι ψευτης;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Το κάθε καθυστερημενο σκουπίδι έχει βγάλει το συμπέρασμα που χαϊδεύει τα αρρωστημένα του θελω
Κιόλα αυτά πάνω στο πτώμα ενός αθώου παιδιού 19 χρονών
Κιόλα αυτά πάνω στο πτώμα ενός αθώου παιδιού 19 χρονών
θες να το ξαναπώ?σε πονάει??οι βουλευτές του ΚΚΕ είναι οι μόνοι που δεν πάνε για τον πλουτισμό κρατάνε τα 800 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση....Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:27Α ναι τα μοιραζουν στους φτωχους.Ασε μας κουκλιτσα μου.Manolis έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:26
οι βουλευτές του ΚΚΕ είναι οι μόνοι που δεν πάνε για τον πλουτισμό κρατάνε τα 800 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Φίλε νεοναζί έχει αρπάξει φωτιά ο κωλος σου το κατανοω
κιομμως ο φασισμος περικλύει τόσες αντιφάσεις που συντονιστής των φασιστικων επιθεσεων στα σχολεια της θεσσαλονικης είναι αλλοδαπός
o αλβανος "αντιφα" δολοφονος
παρουσιαζεται σαν Ελληνας ναζι 'μακεδονομαχος
ποσο ξεφτυλας μπορει να ειναι καποιος για να ειναι αριστερος?
παρουσιαζεται σαν Ελληνας ναζι 'μακεδονομαχος
ποσο ξεφτυλας μπορει να ειναι καποιος για να ειναι αριστερος?
- Obi Wan Iakobi
Οχι βεβαια αφου η αληθεια ειναι μικροαστικη εμμονη.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ναι και ο κασιδιαρης περηφανεύεται για το ότι τον ψήφιζουν οι Αλβανοί τους οποίους δερνανε.Fluffy έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:29κιομμως ο φασισμος περικλύει τόσες αντιφάσεις που συντονιστής των φασιστικων επιθεσεων στα σχολεια της θεσσαλονικης είναι αλλοδαπός
Θα μπανάρει κανένας το τυπακι που νεοναζί ανεβάζει και κατεβάζει;
Ήπιες καφέ με το. Μιχαλολιάκο σημερα ή δεν μπορέσατε για τεχνικούς λόγους?πήρε πάλι φωτιά ο κωλος σας?Bandit59 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 22:31 Θα μπανάρει κανένας το τυπακι που νεοναζί ανεβάζει και κατεβάζει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-