!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρωθυπουργός μας σκοράρει τα καλύτερα ναρκωτικά.
Re: Ο πρωθυπουργός μας σκοράρει τα καλύτερα ναρκωτικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα φυσικά, ναι, βέβαια. Και αυτά που λέγαμε για τον σύριζα παλιά, ψωμί κι αλάτι...Parrot έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:25Φίλε μου, ακόμα και ο Τσίπρας, και ο κάθε πρωθυπουργός βρίσκει μια κατάσταση που ήδη υπάρχει και επίσης έχει να διανύσει μια θητεία γεμάτη απρόβλεπτα γεγονότα..Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:22Ωχ ωχ ωχ, έρχεται το συγκουβέρνο και άρχισε το μασάζ.Parrot έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:22 Για κάποια κακώς κείμενα που έχουμε στη χώρα μας, που όντως υπάρχουν και είναι πολλά, δεν φταίνε για όλα αυτά οι πρωθυπουργοί, ούτε ο Κυριάκος, ούτε και ο Τσίπρας, κακά τα ψέμματα, τέτοιου είδους προβλήματα δεν μπορεί να τα λύσει κανένας πρωθυπουργός, είναι πολυσύνθετα, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες κλπ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Που να δεις τι ωραία που είναι στο Λάγος στη Νιγηρία, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Αν είχα την δυνατότητα να επιλέξω, θα προτιμούσα να ζω στο Ικόγι παρά στο Ψυχικό ή στη Γλυφάδα.Awesomatic έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:14Κοίτα, αν είσαι νέος, υγιής, πλούσιος, μπορείς να έχεις άλλους να τρέχουν για τις υποθέσεις σου με το κράτος και μένεις σε ασφαλή καλή περιοχή τότε όντως είναι μια ΟΚ χώρα να ζεις.Cavaliere έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:43 Ποιότητα ζωής, λέει, ο μαλάκας. Έχει πάει ποτέ σε νοσοκομείο, ο αρχιβλάκας; Έχει περιμένει, ποτέ, το ασθενοφόρο; Έχει γονείς ανάπηρους; Άι στο διάολο, καθίκια.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αποστασιοποιημένα και ψύχραιμα. Δεν είμαστε πια 20 χρονων..Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:00Μα φυσικά, ναι, βέβαια. Και αυτά που λέγαμε για τον σύριζα παλιά, ψωμί κι αλάτι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν έχεις λεφτά η Ελλάδα είναι παράδεισος. Όλα τα άσχημα τα αποφεύγεις πολύ εύκολα. Ακόμα και η πλεμπα περνάει συγκριτικά καλύτερα από την αντίστοιχη του εξωτερικού λόγω κλίματος και τρόπου ζωής. Αν θες οργάνωση κράτους σαν τους καλτσοπεδιλους η παροχές Δανίας είσαι σε λάθος τόπο. Ακόμα και η έλλειψη εφαρμογής των νόμων σου παρέχει μια αίσθηση ελευθερίας που δεν την έχεις σε άλλες δυτικές χώρες που η αστυνόμευση είναι πανταχού παρούσα.
Έτσι απάντησαν κι οι Σπαρτιάτες στον Φίλιππο, όταν τους απείλησε ότι αν έρθει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 03 Φεβ 2022, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ ξέρω ότι ολοκληρώνομε ένα ευρύ κύκλο επισκέψεων σε ιατρούς και διαγνωστικών εξετάσεων, σε ευρύ μάλιστα πεδίο (παθολόγοι, δερματολόγοι κλπ) σε πεδύ και εοππύ το οποίο μας έχει στοιχίσει ακριβώς μεδέν ευρώα. Ούτε καν για μετακίνηση γιατί είχε ωραίο καιρό προχθές και το κόψαμε με τα πόδια μέχρι το κέντρο υγείας στην πλατεία αττικής (τσαμαδού)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο συγκεκριμένος είχε την μητέρα του με σοβαρή αναπηρίαCavaliere έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:43 Ποιότητα ζωής, λέει, ο μαλάκας. Έχει πάει ποτέ σε νοσοκομείο, ο αρχιβλάκας; Έχει περιμένει, ποτέ, το ασθενοφόρο; Έχει γονείς ανάπηρους; Άι στο διάολο, καθίκια.
Το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας , δεν περιμένουμε ιατρική διάγνωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:33 Εγώ ξέρω ότι ολοκληρώνομε ένα ευρύ κύκλο επισκέψεων σε ιατρούς και διαγνωστικών εξετάσεων, σε ευρύ μάλιστα πεδίο (παθολόγοι, δερματολόγοι κλπ) σε πεδύ και εοππύ το οποίο μας έχει στοιχίσει ακριβώς μεδέν ευρώα. Ούτε καν για μετακίνηση γιατί είχε ωραίο καιρό προχθές και το κόψαμε με τα πόδια μέχρι το κέντρο υγείας στην πλατεία αττικής (τσαμαδού)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παρακαλώ, όσο δύσκολο και αν σας είναι, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα επίπεδο. Δεν είναι σουαρέ ζαίικης το σε ρακομελάδικο εδώ μέσα
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:34Ο συγκεκριμένος είχε την μητέρα του με σοβαρή αναπηρίαCavaliere έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:43 Ποιότητα ζωής, λέει, ο μαλάκας. Έχει πάει ποτέ σε νοσοκομείο, ο αρχιβλάκας; Έχει περιμένει, ποτέ, το ασθενοφόρο; Έχει γονείς ανάπηρους; Άι στο διάολο, καθίκια.
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα κλείσω ρβ και σε ανδρολόγο να μου πει πώς να ξεσφηνώσω την πούτσα μου από τον πάτο σουΣτύγιος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:36Το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας , δεν περιμένουμε ιατρική διάγνωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:33 Εγώ ξέρω ότι ολοκληρώνομε ένα ευρύ κύκλο επισκέψεων σε ιατρούς και διαγνωστικών εξετάσεων, σε ευρύ μάλιστα πεδίο (παθολόγοι, δερματολόγοι κλπ) σε πεδύ και εοππύ το οποίο μας έχει στοιχίσει ακριβώς μεδέν ευρώα. Ούτε καν για μετακίνηση γιατί είχε ωραίο καιρό προχθές και το κόψαμε με τα πόδια μέχρι το κέντρο υγείας στην πλατεία αττικής (τσαμαδού)
Δοκίμασε να κατουρήσεις πρώτα ,γιατί μάλλον έχεις ουρολοίμωξη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:37Θα κλείσω ρβ και σε ανδρολόγο να μου πει πώς να ξεσφηνώσω την πούτσα μου από τον πάτο σουΣτύγιος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:36Το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας , δεν περιμένουμε ιατρική διάγνωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:33 Εγώ ξέρω ότι ολοκληρώνομε ένα ευρύ κύκλο επισκέψεων σε ιατρούς και διαγνωστικών εξετάσεων, σε ευρύ μάλιστα πεδίο (παθολόγοι, δερματολόγοι κλπ) σε πεδύ και εοππύ το οποίο μας έχει στοιχίσει ακριβώς μεδέν ευρώα. Ούτε καν για μετακίνηση γιατί είχε ωραίο καιρό προχθές και το κόψαμε με τα πόδια μέχρι το κέντρο υγείας στην πλατεία αττικής (τσαμαδού)
Για τη σωτηρία της μπαντρίδαζ, όπως έγινε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Parrot έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:26Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αποστασιοποιημένα και ψύχραιμα. Δεν είμαστε πια 20 χρονων..Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:00Μα φυσικά, ναι, βέβαια. Και αυτά που λέγαμε για τον σύριζα παλιά, ψωμί κι αλάτι...Parrot έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:25
Φίλε μου, ακόμα και ο Τσίπρας, και ο κάθε πρωθυπουργός βρίσκει μια κατάσταση που ήδη υπάρχει και επίσης έχει να διανύσει μια θητεία γεμάτη απρόβλεπτα γεγονότα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eθνικοκοινωνιστης εδώ δες αισθησιακό μασάζ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:37
Παρακαλώ, όσο δύσκολο και αν σας είναι, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα επίπεδο. Δεν είναι σουαρέ ζαίικης το σε ρακομελάδικο εδώ μέσα
Τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τάαααααααααα, ποντικούλη μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:37
Θα κλείσω ρβ και σε ανδρολόγο να μου πει πώς να ξεσφηνώσω την πούτσα μου από τον πάτο σου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 16 Απαντήσεις