!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθηγητής του μουσικού σχολείου στο Ίλιον έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Re: Καθηγητής του μουσικού σχολείου στο Ίλιον έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:46
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:31
ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:30 Στ' αλήθεια είναι πολύ δύσκολη η θέση του εκπαιδευτικού. Αν κάνει πως δεν το είδε ή το αγνοεί, τα παιδιά θα περάσουν σε ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Αν σχολιάσει καυστικά θα τον πουν από ομοφοβικό έως φασίστα. Θέλει ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί και εγρήγορση για να μην αντιδράσει σπασμωδικά και βρεθεί απολογούμενος.
το ενδεχόμενο το παιδί να ντύνεται όντως έτσι το αποκλείεις;
Τώρα διαβάζω σε αρκετές σελίδες για τρανς κορίτσι. Αν είναι έτσι προφανώς έχω άδικο και δεν ισχύουν αυτά που διάβασα σε sites 2-3 ώρες πριν. Σε αυτή την περίπτωση η προσέγγιση του καθηγητή είναι εσφαλμένη και συνεπώς και αυτά που έγραψα εγώ πριν.
Τρανς κορίτσι 12 χρονών; Εννοείς 12χρονο αγόρι, με προεφηβικό σώμα, που ντύνεται γυναικεία.

Το σχολείο κινείται με το νόμο και σύμφωνα με το νόμο πρέπει να έχει κλείσει κανείς τα 17 για να γίνει αποδεκτό άλλο φύλο από αυτό που είναι.
Z
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Καθηγητής του μουσικού σχολείου στο Ίλιον έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Καραμελίτσα έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:05 Τρανς κορίτσι 12 χρονών; Εννοείς 12χρονο αγόρι, με προεφηβικό σώμα, που ντύνεται γυναικεία.

Το σχολείο κινείται με το νόμο και σύμφωνα με το νόμο πρέπει να έχει κλείσει κανείς τα 17 για να γίνει αποδεκτό άλλο φύλο από αυτό που είναι.
Στο άρθρο τον/την γράφουν έτσι.

Ένα τρανς κορίτσι πήγε με φούστα στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον. Καθηγητής του επιτέθηκε λεκτικά και την έβγαλε από την τάξη.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/74437 ... -kathigiti»
https://www.athensvoice.gr/greece/74437 ... -kathigiti

Μάλλον γράφουν βλακείες γενικά σε αυτό το άρθρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 03 Φεβ 2022, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:02
taliban έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:48 Τρανς κορίτσι 1η γυμνασίου ;
Δεν ξέρω. Αυτό φέρεται να το έγραψε το παιδί. Κι εμένα δεν μου κάνει σε πρώτη ανάγνωση για κάτι που γράφει 12χρονος αλλά δεν ξέρω

Edit: κάποιες βλακείες πρέπει να γράφει ο δημοσιογράφος. Είναι προφανές ότι αναφέρεται σε άλλο άτομο.

Εικόνα

https://www.infokids.gr/mathitis-me-fou ... o-sxoleio/
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι (αν όχι οι περισσότεροι) έχουν απολογητική διάθεση απέναντι σε αυτές τις βλακείες.

Και αν αυτό δεν είναι πλήρης αποδοχή της βλακείας ως κοινωνικό μέτρο, τι είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:46
gassim έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:31
ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:30 Στ' αλήθεια είναι πολύ δύσκολη η θέση του εκπαιδευτικού. Αν κάνει πως δεν το είδε ή το αγνοεί, τα παιδιά θα περάσουν σε ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Αν σχολιάσει καυστικά θα τον πουν από ομοφοβικό έως φασίστα. Θέλει ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί και εγρήγορση για να μην αντιδράσει σπασμωδικά και βρεθεί απολογούμενος.
το ενδεχόμενο το παιδί να ντύνεται όντως έτσι το αποκλείεις;
Τώρα διαβάζω σε αρκετές σελίδες για τρανς κορίτσι. Αν είναι έτσι προφανώς έχω άδικο και δεν ισχύουν αυτά που διάβασα σε sites 2-3 ώρες πριν. Σε αυτή την περίπτωση η προσέγγιση του καθηγητή είναι εσφαλμένη και συνεπώς και αυτά που έγραψα εγώ πριν.
Μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο να φορέσει κάποιο streight αγόρι φούστα για να κάνει χαβαλέ στην τάξη. Δεν νομίζω οτι θα το έκανε και αν το έκανε δεν θα έρχονταν οι γονείς να τον υπερασπιστούν.
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:12 Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι (αν όχι οι περισσότεροι) έχουν απολογητική διάθεση απέναντι σε αυτές τις βλακείες.

Δεν θα θεωρούσα συνετό να κοροϊδέψει ή να προσβάλει ο καθηγητής μαθητή που ενδεχομένως αισθάνεται κάτι άλλο από το βιολογικό του φύλο για οποιονδήποτε λόγο και αν συμβαίνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
ST48410

gassim έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:13 Μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο να φορέσει κάποιο streight αγόρι φούστα για να κάνει χαβαλέ στην τάξη. Δεν νομίζω οτι θα το έκανε και αν το έκανε δεν θα έρχονταν οι γονείς να τον υπερασπιστούν.
Έχω δει γονείς να υπερασπίζονται ακραίες συμπεριφορές των παιδιών τους για διάφορους λόγους. Δεν θα με παραξένευε να το έκαναν απλά και μόνο επειδή πιστεύουν ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει.

Οι δημοσιογράφοι θέλουν ξύλο μετά μουσικής. 5 σελίδες, 5 διαφορετικές ιστορίες. Δεν έχω βγάλει άκρη τι ισχύει.

Ντυμένοι με φούστες και φορέματα αποφάσισαν την Τετάρτη να πάνε στο σχολείο τους, μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, καταγγέλοντας αρχικά ότι την Τρίτη μια συμμαθήτρια τους, ντυμένη με φούστα δέχτηκε επίπληξη από καθηγητή για απρεπή ενδυμασία.

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ ... tria-toys/
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:05
Καραμελίτσα έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:05 Τρανς κορίτσι 12 χρονών; Εννοείς 12χρονο αγόρι, με προεφηβικό σώμα, που ντύνεται γυναικεία.

Στο άρθρο τον/την γράφουν έτσι.

Ένα τρανς κορίτσι πήγε με φούστα στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον. Καθηγητής του επιτέθηκε λεκτικά και την έβγαλε από την τάξη.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/74437 ... -kathigiti»
https://www.athensvoice.gr/greece/74437 ... -kathigiti

Μάλλον γράφουν βλακείες γενικά σε αυτό το άρθρο.
Μια χαρά μπορεί να είναι 12χρόνο trans, μην κάθεσαι και ακούς την καραμελίτσα, η πιο nuanced συζήτηση που μπορεί να κάνει στο θέμα είναι pretty much κάτι του στυλ lol αλλά η πατριαρχία.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
ST48410

εδώ το παρουσιάζουν ως εξής. Αν έχει κανείς instagram ας τσεκάρει μπας και βγάλει άκρη τι έχει γίνει.

https://www.instagram.com/p/CZfCvDGK1hq ... _copy_link
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Με ειδικοτητα στα πνευστα ο φουστης?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

taliban έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:29
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:22
taliban έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:20

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο δάσκαλος είναι καρπαζοεισπράκτορας.
Σημασια έχει ότι ένας εκπαιδευτικός σαν κρατικός υπάλληλος θα πρέπει να έχει σαφείς οδηγίες και εντολές για το πώς θα πρέπει να αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις
Πρακτικά δεν γίνεται.
Ειδικά άμα του έχουν πάρει τον αέρα.

Γιατί όταν πήγα Λύκειο σε κάποια φάση παίζαμε ντου από παντού στην διπλανή τάξη και η έρμη η καθηγήτρια απλά κάθονταν και παρακολουθούσε σε συνδυασμό με τεχνικές αποφυγής βιβλίων κλπ.

Ε μας έριχνε και ένα ξέχεσμα ο διευθυντής το επόμενο πρωί. Την επόμενη βδομάδα τα ίδια.
Έτρωγε κάποιος από 1-2 αποβολή . Σταματάγαμε για λίγο καιρό αλλά μετά πάλι.

Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είναι τα σχολεία.

Γω Τρίτη "σφύριξα" ωριαία αποβολή σε μαθήτρια που έγερνε το κάθισμα στο τελευταίο θρανίο και ακουμπούσε τον τοίχο.
Της έγινε 1η παρατήρηση, 2η δεν είχε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:20

Οι δημοσιογράφοι θέλουν ξύλο μετά μουσικής.
:goodpost: :+1: :goodpost: :bravo: :+1: :goodpost: :+1: :bravo: :+1: :goodpost: :bravo:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Στύγιος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:34

Γω Τρίτη "σφύριξα" ωριαία αποβολή σε μαθήτρια που έγερνε το κάθισμα στο τελευταίο θρανίο και ακουμπούσε τον τοίχο.
Της έγινε 1η παρατήρηση, 2η δεν είχε.
Στυγνος :smt023
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

2014: Σε τουλάχιστον ένα σχολείο των ΗΠΑ, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να πηγαίνει μαθητής με φούστα, να του κάνουν παρατήρηση οι καθηγητές για το ντύσιμο και την επόμενη ακριβώς μέρα, οι συμμαθητές του να ντύνονται όλοι γυναικεία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ακτιβισμού.

2022: Ελλάδα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:12 Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι (αν όχι οι περισσότεροι) έχουν απολογητική διάθεση απέναντι σε αυτές τις βλακείες.

Δεν θα θεωρούσα συνετό να κοροϊδέψει ή να προσβάλει ο καθηγητής μαθητή που ενδεχομένως αισθάνεται κάτι άλλο από το βιολογικό του φύλο για οποιονδήποτε λόγο και αν συμβαίνει αυτό.
Δεν έχω προσβάλει ποτέ μαθητή ή μαθήτρια μου σε 23 χρόνια υπηρεσίας. Ακόμα και μπινελίκια να μου έρχονται εκείνη την ώρα, ποτέ δεν έχουν ξεφύγει "έρκος οδόντων". Κι αν καμιά φορά εκνευρίζομαι ,μετά ζητάω συγγνώμη. Δε φταίει ποτέ το σύνολο για τα καμώματα 2-3 απείθαρχων, το ξέρουν κι οι μαθητές και το αναγνωρίζουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”