vantono έγραψε: 03 Φεβ 2022, 10:30
Ότι βόλεψε, ναι, ξεκάθαρα.
Άκουσα πάντως οτι ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες, και αναμένονται συλλήψεις. Θα δείξει.
Το reader.gr ανέβασε άρθρο που αναφέρει πως επίκειται σύλληψη δύο ατόμων που κινούνται στον ακροδεξιό χώρο.
Επίσης, βρέθηκε και άλλο μαχαίρι στο σημείο της επίθεσης.
Προφανώς η υπόθεση έχει πολύ βάθος.
Τον Καρνεζη τον εφαγε αεκτζης στη Γλυφαδα πριν απο το ματς Παναθηναικος-γαυρος.Ο τελικος του Μπακα δεν ειχε σχεση ουτε ειχε γινει τιποτα μετα τον τελικο.
Το 1993 εγινε του Καρνεζη το 1995 ο τελικος του Μπακα
Αεκτζήδες ήταν αυτή λαίμαι. Και δεν ήταν στα πέταλα. Στο ύψος της σέντρας αλλά στο πάνω διάζωμα - ήταν Αύγουστος και τα έκαναν τουρλουμπού οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ.
Aλλο λεω οτι κανονικα τα εισητηρια ηταν μοιρασμενα σε ολες τις θυρες.Τωρα τι εγινε και πως τα μοιρασαν τοτε που λες δεν ξερω
Τον Καρνεζη τον εφαγε αεκτζης στη Γλυφαδα πριν απο το ματς Παναθηναικος-γαυρος.Ο τελικος του Μπακα δεν ειχε σχεση ουτε ειχε γινει τιποτα μετα τον τελικο.
Ναι ρε φιλε,εχεις δικιο.Ημουν και στα δυο ματς αλλα ξεχασα τις ημερομηνιες.Θυμαμαι ομως - θεωρω πολυ καλα - οτι μετα τον τελικο του Μπακα δεν εγινε τιποτα μεταξυ οπαδων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
1995 έγινε η δολοφονία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
antaras έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:38
διατεταγμενη υπηρεσια κατα παραγγελια του "ευεργετη" ;;; https://www.gazzetta.gr/plus/2085961/ef ... kentro-tis
η προτεραιοτητα ειναι αυτη και οχι να ψαχνει τους δολοφονους στις ταξεις των οπαδων του παοκ
ξεφτιλες!!!
Και τους δολοφόνους να βρει και όλους να τους ψάξει.
Δεν θα γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ η δολοφονία.
Το 1995 έγινε του Καρνέζη κατά τη διάρκεια των τελικών μπασκετ γάβρος βάζελος. Νομίζω ο τελικός με Μπάκα ήταν πιο πριν ένα μήνα περίπου. Τη δεκαετία το 1990 υπήρχαν περιστατικά με βια στην Αθήνα. Ηταν και η φάση του βασανισμού του βάζελου από γάβρους του βόλου. Στη Θεσσαλονίκη ελάχιστα πράγματα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:33
Ναι κι εγώ το θυμάμαι πως είπαν για ζεο. Επίσης στα 90ς είχε γίνει ιστορία με τον βάζει που έσφαξε ένα αφρινακανό για ένα ρολόι. Έχω μια μνήμη από το μπαλκόνι μου στην λενορμαν να κάνουν πορεία Αφρικανοί και να τραγουδάνε " give peace a chance. "
Στο Περιστερι στους Athens Fans.
Δεν εγινε για ρολοι η δολοφονια,ουτε φυσικα υπηρχαν ρατσιστικα κινητρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:33
Ναι κι εγώ το θυμάμαι πως είπαν για ζεο. Επίσης στα 90ς είχε γίνει ιστορία με τον βάζει που έσφαξε ένα αφρινακανό για ένα ρολόι. Έχω μια μνήμη από το μπαλκόνι μου στην λενορμαν να κάνουν πορεία Αφρικανοί και να τραγουδάνε " give peace a chance. "
Νομίζω σε σύνδεσμο οργανωμένων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι έγινε αυτό το 1998.
vantono έγραψε: 03 Φεβ 2022, 10:30
Ότι βόλεψε, ναι, ξεκάθαρα.
Άκουσα πάντως οτι ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες, και αναμένονται συλλήψεις. Θα δείξει.
Το reader.gr ανέβασε άρθρο που αναφέρει πως επίκειται σύλληψη δύο ατόμων που κινούνται στον ακροδεξιό χώρο.
Επίσης, βρέθηκε και άλλο μαχαίρι στο σημείο της επίθεσης.
Προφανώς η υπόθεση έχει πολύ βάθος.
Μπορεί να ήταν διπλός πράκτορας. Το έπαιζε κυριλέ στη θύρα 4, αλλά για μαχαιρώματα πήγαινε με τους δυτικούς για να ξεκαβλωσει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αεκτζήδες ήταν αυτή λαίμαι. Και δεν ήταν στα πέταλα. Στο ύψος της σέντρας αλλά στο πάνω διάζωμα - ήταν Αύγουστος και τα έκαναν τουρλουμπού οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ.
Aλλο λεω οτι κανονικα τα εισητηρια ηταν μοιρασμενα σε ολες τις θυρες.Τωρα τι εγινε και πως τα μοιρασαν τοτε που λες δεν ξερω
Οι γάβροι ήταν απέναντι, όχι μαζί μας.
Για "αεκτζήδες" χούλια-ανάρχες λαίμαι.
Αλλά επειδή εγώ ήμουνα season ticket holders δεν έπρεπε να μας δώσουν εισιτήρια μαζί με χούλια.
διατεταγμενη υπηρεσια κατα παραγγελια του "ευεργετη" ;;; https://www.gazzetta.gr/plus/2085961/ef ... kentro-tis
η προτεραιοτητα ειναι αυτη και οχι να ψαχνει τους δολοφονους στις ταξεις των οπαδων του παοκ
ξεφτιλες!!!
συμφωνω
για τις προτεραιοτητες και το ταιμινγκ εχω ενστασεις
εσυ;
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
ξεφτιλες!!!
συμφωνω
για τις προτεραιοτητες και το ταιμινγκ εχω ενστασεις
εσυ;