δε σε κατηγορώ αγαπητέ. Έχουμε πει ότι η δουλειά είναι ντροπή. Απλά ξέρεις,κάποια στιγμή πρέπει να βρεις και κάτι άλλοGolden Age έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:29Μια αναφορά για μια δήλωση του Ερντογάν για τους Ούγγρους στη Ρουμανία όλο κι όλο. Εδώ δεν μιλάμε για συμμαχία πλέον, εδώ μιλάμε για ομοσπονδία! όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται, είναι απλά "σλουρπ σλουρπ".Nero έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:24πραγματικά δε χρειαζόμασταν καμιά περαιτέρω επιβεβαίωση. Όσο για το ερώτημα άμα ψάξεις στα παραπάνω λινκ όλο και κάτι θα βρεις(ή θα έβρισκες αν εν ήσουν κακόβουλος εθνικοσοσιαλιστής)Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:22
Ωραία εγώ είμαι ένας υπάλληλος που τσιρίζει κακόβουλα γιατί βάζει την ιδεολογία του πάνω απο τα εθνικά του συμφέροντα.
Πες μου εσύ, ο open society μπαντριώτς ένα διεθνές θέμα στο οποίο είναι σύμμαχοι ο Όρμπαν και ο Ερντογάν.
Όταν λέμε συμμαχία εννοούμε συμμαχία. Όχι πήρε τηλ για συγχαρητήρια κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατά Ορμπαν ψηφίζει η ΝΔ
-
Nero
Re: Κατά Ορμπαν ψηφίζει η ΝΔ
Κανείς δεν είπε οτι ο Ορμπάν κοιτάει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αυτό είναι δουλειά των Ελλήνων.
Αλλά οι Έλληνες των "δημοκρατικών" κομμάτων, (βλέπε Αντιγραφικό CD, βαλτώνω, Πόντικας, και λοιπά τρολάκια) προσκυνάνε, άλλος τους Κοκκινοκώληδες, τους Μεσανατολίτες, και κοιτάνε τα συμφέροντα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ εκτός απ' τα συμφέροντα της χώρας τους, και σκούζουν για τον Ορμπάν.
Αυτό σου φτάνει γι' απόδειξη οτι ήταν παρούσα στην ορκωμοσία?
Αλλά οι Έλληνες των "δημοκρατικών" κομμάτων, (βλέπε Αντιγραφικό CD, βαλτώνω, Πόντικας, και λοιπά τρολάκια) προσκυνάνε, άλλος τους Κοκκινοκώληδες, τους Μεσανατολίτες, και κοιτάνε τα συμφέροντα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ εκτός απ' τα συμφέροντα της χώρας τους, και σκούζουν για τον Ορμπάν.
Υπονοείς ότι η Μπακογιάννη μπορούσε να προβλέψει το μέλλον? η ωτόκάτι μου λέει ότι είναι αρχαία,απο την περίοδο ίσως που ήταν υπουργός εξωτερικών και τη βρίσκω μόνο ως συνοδεία σε ελληνιόλικα μπλογκ που λένε ότι ο Ερντογαν την κάλεσε και ΘΑ παραστεί
μπορείς να αποδείξεις ότι είναι φετινή?
http://www.kathimerini.gr/974016/articl ... a-erntoganΑπάντηση Μπακογιάννη σε Τσίπρα για την παρουσία της στην ορκωμοσία Ερντογάν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να προσθέσω και το άρθρο που είχε τη φωτογραφία:
http://www.documentonews.gr/article/kai ... y-erntogan
OK?
http://www.documentonews.gr/article/kai ... y-erntogan
OK?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Nero
Μου φτάνει. I stand corrected. Οστόσο συνεχίζει να μη λέει κάτι για τη συνεργασία του δικού σου με τον ΕρντογάνKauldron έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:31 Κανείς δεν είπε οτι ο Ορμπάν κοιτάει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αυτό είναι δουλειά των Ελλήνων.
Υπονοείς ότι η Μπακογιάννη μπορούσε να προβλέψει το μέλλον? η ωτόκάτι μου λέει ότι είναι αρχαία,απο την περίοδο ίσως που ήταν υπουργός εξωτερικών και τη βρίσκω μόνο ως συνοδεία σε ελληνιόλικα μπλογκ που λένε ότι ο Ερντογαν την κάλεσε και ΘΑ παραστεί
μπορείς να αποδείξεις ότι είναι φετινή?http://www.kathimerini.gr/974016/articl ... a-erntoganΑπάντηση Μπακογιάννη σε Τσίπρα για την παρουσία της στην ορκωμοσία Ερντογάν
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν μπορει να καταλαβω γιατι πρεπει να κρατουμε εχθρικη σταση εναντι της τουρκιας
ισα ισα θα επρεπε να εκβιαζουμε τους δυτικους για περαιτερω παραχωρησεις οπως κανει ακριβως ο ερντογαν οπως γλαφυρα ειχε πει για τους τζιχαντιστες ο ψεκασμενος
ισα ισα θα επρεπε να εκβιαζουμε τους δυτικους για περαιτερω παραχωρησεις οπως κανει ακριβως ο ερντογαν οπως γλαφυρα ειχε πει για τους τζιχαντιστες ο ψεκασμενος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα ο "δικός μου", που δεν είναι δικός μου, αλλά της Ουγγαρίας, κοιτάει το συμφέρον της Ουγγαρίας, όχι της Ελλάδας. Πού είπα εγώ οτι ο Ορμπάν κοιτάει το συμφέρον της Ελλάδας ή είναι φιλέλληνας έστω?Μου φτάνει. I stand corrected. Οστόσο συνεχίζει να μη λέει κάτι για τη συνεργασία του δικού σου με τον Ερντογάν
Εγώ λέω "κάντο όπως ο Ορμπάν", δηλαδή κοίτα το συμφέρον της χώρας σου. Και ατάκα του Κεμάλ είχα βάλει, πάει να πεί οτι είμαι φιλοκεμαλικός?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Nero
Πιθανό,δεν ξέρω. Θυμάμαι τον δικό σας τον γεροτζεντάι που έλεγε στο παλιό πόσο θαυμάζει τον Κεμάλ και τι γαμάτος ηγέταρος που ήταν(για τη χώρα του) αν υποστηρίζεις κάτι τέτοιο ας πούμε...Kauldron έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:39Μα ο "δικός μου", που δεν είναι δικός μου, αλλά της Ουγγαρίας, κοιτάει το συμφέρον της Ουγγαρίας, όχι της Ελλάδας. Πού είπα εγώ οτι ο Ορμπάν κοιτάει το συμφέρον της Ελλάδας ή είναι φιλέλληνας έστω?Μου φτάνει. I stand corrected. Οστόσο συνεχίζει να μη λέει κάτι για τη συνεργασία του δικού σου με τον Ερντογάν
Εγώ λέω "κάντο όπως ο Ορμπάν", δηλαδή κοίτα το συμφέρον της χώρας σου. Και ατάκα του Κεμάλ είχα βάλει, πάει να πεί οτι είμαι φιλοκεμαλικός?
Οστόσο αφού δεν έχει καμία έγνοια να υποστηρίξεις τον Ορμπαν και είναι αμφίβολα τα αισθήματά του για την Ελλάδα,γιατί σε ενοχλεί που η νδ στήριξε ορισμένες κυρώσεις εναντίων του που δεν αφορούν άμεσα την Ελλάδα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 12 Σεπ 2018, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το καν' το οπως ο Ορμπαν προφανως σημαινει ψηφιζε υπερ του Ορμπαν ακομα και αν αυτο ειναι εναντια στο συμφερον σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οι κυρώσεις δεν αφορούν την Ελλάδα, αλλά η γενικότερη αντιμεταναστευτική πολιτική την αφορά. Προσωπικά θέλω η Ελλάδα ν' ακολουθήσει αντιμεταναστευτική πολιτική, όπως αυτή της Ουγγαρίας, και φυσικά δεν θέλω να τιμωρείται από την Ε.Ε. αυτού του είδους η πολιτική.γιατί σε ενοχλεί που η νδ στήριξε ορισμένες κυρώσεις εναντίων του που δεν αφορούν άμεσα την Ελλάδα
Εσύ κοίτα να μου απαντήσεις πώς ΔΕΝ είναι αδιέξοδο η πολιτική "να μοιραστούν οι μετανάστες σ' όλες τις χώρες", την ώρα που έρχονται συνεχώς περισσότεροι, και κοίτα ν' απαντήσεις με ποιόν τρόπο δεν θα βρεθούν να είναι πλειοψηφία σ' όλη την Ευρώπη μ' αυτή τη λογική και μετά μίλα.Το καν' το οπως ο Ορμπαν προφανως σημαινει ψηφιζε υπερ του Ορμπαν ακομα και αν αυτο ειναι εναντια στο συμφερον σου.
Το μόνο σενάριο στο οποίο επιβιώνει η Ευρώπη είναι να μην δέχεται ΚΑΘΟΛΟΥ μετανάστες, και όσους φτάνουν να τους ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ, οχι να τους "μοιράζει".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
άλλη σκατόφατσα αυτο το @@στράκι το μαμελούκο!
- Eθνικοκοινωνιστης
αντερ - κουρτς
ανοιξε σχολη ο κωλοτουμπας αδωνις
ειναι προς το συμφερον μας να ερθουν στην ευρωπη επιπλεον εξαθλιωμενοι
ανοιξε σχολη ο κωλοτουμπας αδωνις
ειναι προς το συμφερον μας να ερθουν στην ευρωπη επιπλεον εξαθλιωμενοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 12 Σεπ 2018, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Μα αφού εμένα μου είπαν ότι το ερώτημα της ψηφοφορίας είναι "Είστε λαθρολάγνοι;". ΟΥΓΚ!
- Eθνικοκοινωνιστης
τα γερμανοειδη απο την εποχη της αυστρουγγαριας ειχαν αυτη την υποκριτικη-αφ'υψηλου σταση ειτε αριστερα ειτε ακρο-δεξια

ευλογημενο ναναι το χερι του
ευλογημενο ναναι το χερι του
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre