Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2022, 01:53
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Φεβ 2022, 01:43
Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:44
όχι
τον δολοφόνησαν επειδή είναι καθίκια
Όχι καθίκια γενικώς.
Καθίκια
οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Αν δεν το λέμε αυτό χάνουμε την ουσία.
η ουσία είναι ότι είναι καθίκια
σήμερα του παοκ, αύριο κάποιοας άλλης ομάδας
να τον ξεκωλιάσουν τον σύνδεσμο της Θ4 και να τον γαμήοσυν και τον σαββίδη αν τους χαρτζιλίκωνε
Υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στους οπαδούς και τις ΠΑΕ;
«Αν υπάρχει, λέει (γέλια); Αριστες σχέσεις με τους περισσότερους. Μέχρι που τους βάζουν σε δουλειές και χίλια δυο άλλα»…
Οι σημερινοί 40άρηδες που είχαν συμμετοχή σε επεισόδια συνηθίζουν να λένε ότι παλιά ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ισχύει;
«Ετσι είναι. Πήγαινες να παίξεις ξύλο, άντε κρατώντας ένα ρόπαλο ή ένα καδρόνι. Αυτή τη στιγμή δεν μετράει η ποιότητα αλλά η ποσότητα. Κυκλοφορούν πολλά μαχαίρια, οι πιτσιρικάδες πηγαίνουν είκοσι-είκοσι και την πέφτουν σε δύο και τρία άτομα. Και παίζουν και άλλες καταστάσεις πολύ χειρότερες, όπως να σε γδύσουν, να σε ξεφτιλίσουν και να τραβήξουν βίντεο. Δεν είναι σωστά αυτά. Μπορεί να είναι αντίπαλός μου αλλά δεν θέλω να τον ξεφτιλίσω, όπως δεν θα ήθελα να κάνουν το ίδιο σε εμένα. Πολλοί πιτσιρικάδες δεν ξέρουν καν γιατί μπλέκονται, ακόμη και αλλοδαποί συμμετέχουν πλέον. Μόνο και μόνο για να κάνουν φασαρίες.
Μπορεί να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα;
«Ναι, αλλά πρέπει να υπάρξουν αυστηροί νόμοι οι οποίοι θα εφαρμόζονται. Οταν ο άλλος φεύγει από το σπίτι του και γνωρίζει ότι αν κάνει επεισόδια μπορεί να συλληφθεί και θα γυρίσει σπίτι του έπειτα από έναν χρόνο, θα το σκεφτεί πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι. Οχι να σε πιάνουν σήμερα και αύριο να είσαι έξω».
-
Θεωρείς ότι η πολιτεία είναι ικανή να λύσει το πρόβλημα;
«Μέσα σε 48 ώρες! Αν πραγματικά το θελήσει δεν θα κουνιέται φύλλο στα γήπεδα. Τόσο απλά».
https://www.tovima.gr/2010/09/05/sports ... xoyligkan/
«Εγώ, ο χούλιγκαν»
2010, συνέντευξη