δεν αποκλειεται ... αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην υπηρχε χαπι και να κυνηγαμε ανεμομυλους με τα αν και τα ισως ...Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:12Μόνο που αυτό δεν αποκλείεται.nostromos έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:11διαφθορα οπως θελεις να γραψεις αλλα δεν το κανεις ... πηρε δηλαδη καποιος τηλεφωνο και τρεχανε οι αστυνομικοι με τον ιατροδικαστη να κανουνε τον υπηρετη ...AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:08
Οτι επίσημος φορέας ΚΡΑΤΟΥΣ ανακοινώνει ΨΕΜΑΤΑ ακόμη και για κάτι τόσο απλό, τι μας δείχνει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
γιατι επιλεγεις να πιστεψεις την μια πλευρα χωρις την παραμικρη αμφιβολια ;AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:15Αφού λέει ότι έχει απόδειξη που γράφει πάνω ότι τους αγόρασε τη μέρα που υποτίθεται ότι της τους χορηγήσαν.
Το σκεπτκό στις χώρες του πρώτου κόσμου είναι το εξής: Συγκάλυψη δεν γνωρίζουμε αν έγινε. Αλλά σε μια τόσο ευαίσθητη υπόθεση και ενώ η κοινή γνώμη φοβάται για συγκαλύψεις, ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ τέτοιο ψέμα όταν είσαι ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ. Αν γίνει το λάθος, θα πρέπει να ξηλωθεί τουλάχιστον ο διοικητής του τμήματος. ΕΤΣΙ λειτουργούν οι χώρες που διέπονται από κράτος δικαίου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί έχει απόδειξη από το φαρμακείο και θα πρέπει να είναι τουλάχιστον borderline για να το ισχυρίζεται στα ψέματα αυτό.Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:28γιατι επιλεγεις να πιστεψεις την μια πλευρα χωρις την παραμικρη αμφιβολια ;AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:15Αφού λέει ότι έχει απόδειξη που γράφει πάνω ότι τους αγόρασε τη μέρα που υποτίθεται ότι της τους χορηγήσαν.Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:10
μας δειχνει
πως δεν κανετε μηνυση - ενω εχετε αδιασειστα στοιχεια για το τι συνεβη
Το σκεπτκό στις χώρες του πρώτου κόσμου είναι το εξής: Συγκάλυψη δεν γνωρίζουμε αν έγινε. Αλλά σε μια τόσο ευαίσθητη υπόθεση και ενώ η κοινή γνώμη φοβάται για συγκαλύψεις, ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ τέτοιο ψέμα όταν είσαι ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ. Αν γίνει το λάθος, θα πρέπει να ξηλωθεί τουλάχιστον ο διοικητής του τμήματος. ΕΤΣΙ λειτουργούν οι χώρες που διέπονται από κράτος δικαίου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
κ εσυ εισαι περα απο πηγη αξιοπιστιας κ σοβαροτητας κ ικανοτατος καφεμαντηςAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:29Γιατί έχει απόδειξη από το φαρμακείο και θα πρέπει να είναι τουλάχιστον borderline για να το ισχυρίζεται στα ψέματα αυτό.Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:28γιατι επιλεγεις να πιστεψεις την μια πλευρα χωρις την παραμικρη αμφιβολια ;AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:15
Αφού λέει ότι έχει απόδειξη που γράφει πάνω ότι τους αγόρασε τη μέρα που υποτίθεται ότι της τους χορηγήσαν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
AlienWay δεν υπαρχουνε στοιχεια που να δενουνε βασιμα βιασμο ...ως τωρα τουλαχιστον και απο αυτα που ξερουμε ως κοινο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βρε βλαμμένε! Τη συγκεκριμένη απόδειξη για τους ουροσυλέκτες, θα κληθεί να την δείξει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, το καταλαβαίνεις; Γνωρίζεις τι θα υποστεί αν βγάλει ψεύτες τους αστυνομικούς χωρίς αυτοί να είναι;Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:32κ εσυ εισαι περα απο πηγη αξιοπιστιας κ σοβαροτητας κ ικανοτατος καφεμαντης
Αλλά δείχνεις προτίμηση στην πλευρά που ισχυρίζεται ότι έχει φάει ξύλο τουλάχιστον 2 φορές, τη μία από το εργοδότη του θύματος και μάλιστα την πρώτη φορά, πόσταρε αυτός που τον έδειρε το επίμαχο ποστ.
Για να τελειώνουμε: Δεν ξέρω αν έγινε βιασμός, αλλά ρε πούστη μου, δεν γίνεται σε αυτή τη μπασταρδοχώρα να προσπερνάμε το γεγονός ότι η αστυνομία δηλώνει διαφορετικά πράγματα από το φερόμενο ως θύμα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
καλο θα ηταν να σταματησεις να γραφειςAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:38Βρε βλαμμένε! Τη συγκεκριμένη απόδειξη για τους ουροσυλέκτες, θα κληθεί να την δείξει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, το καταλαβαίνεις; Γνωρίζεις τι θα υποστεί αν βγάλει ψεύτες τους αστυνομικούς χωρίς αυτοί να είναι;
Αλλά δείχνεις προτίμηση στην πλευρά που ισχυρίζεται ότι έχει φάει ξύλο τουλάχιστον 2 φορές, τη μία από το εργοδότη του θύματος και μάλιστα την πρώτη φορά, πόσταρε αυτός που τον έδειρε το επίμαχο ποστ.
Για να τελειώνουμε: Δεν ξέρω αν έγινε βιασμός, αλλά ρε πούστη μου, δεν γίνεται σε αυτή τη μπασταρδοχώρα να προσπερνάμε το γεγονός ότι η αστυνομία δηλώνει διαφορετικά πράγματα από το φερόμενο ως θύμα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
καλό θα είναι να σταματήσεις να με διαβάζεις.Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:40καλο θα ηταν να σταματησεις να γραφειςAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:38Βρε βλαμμένε! Τη συγκεκριμένη απόδειξη για τους ουροσυλέκτες, θα κληθεί να την δείξει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, το καταλαβαίνεις; Γνωρίζεις τι θα υποστεί αν βγάλει ψεύτες τους αστυνομικούς χωρίς αυτοί να είναι;Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:32
κ εσυ εισαι περα απο πηγη αξιοπιστιας κ σοβαροτητας κ ικανοτατος καφεμαντης
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ σκέφτηκα να το επισημάνω μαζί με το βίντεο (τύπου "δώστε προσοχή μετά το 3 κάτι") αλλά μετά είπα να το αφήσω χωρίς να πω τιποτα, μπας και πεταχτεί κάποια στιγμή κανείς άλλος και το πει, γιατί εγώ ειμαι ο αριστεροφεμινοτέτοιος και με κυνηγάνε να μου κολλήσουν την ταμπέλα του συνωμοσιολάγνου ψεκοσυγκαλυπτάκια, οι ορθολογισταράδες του παραπχορουμ.AlienWay έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:57Εγώ το είδα. Και μόνο από αυτή τη λεπτομέρεια η διαδικασία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αδιαφανής στις χώρες του πρώτου κόσμου.vantono έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:51Αυτό το δήλωσε και στο βιντεακι με τον Τριανταφυλλόπουλο(καπου μετά το τρίλεπτο) που ποσταρα κατι σελίδες πιο πίσω, το πρωί. Αλλά εδώ μέσα ή δεν το είδαν καν, ή το έκαναν γαργάρα, ή σχολίασαν άλλα ντ'άλλων.Naida έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:05 Η αστυνομία λέει της έδωσε ουροσυλλεκτες και η κοπέλα λέει βγήκε μόνη της να πάρει και έχει και την απόδειξη. Ξ αστυνομία λέει πάρθηκε νωρίς το δείγμα χωρίς να προσδιορίζει ώρα η ιατροδικαστική υπηρεσία λέει επιβεβαιώνει ότι έγινε αργά το απόγευμα προς βράδυ. Ευτυχώς έστειλαν το δείγμα Ελβετία να το ελέγξουν εξονυχιστικά.
https://www.tovima.gr/2022/02/02/societ ... i-georgia/
Κι όμως, απο το πρωί δεν βρέθηκε κανείς να το σχολιάσει. Αν δεν υπήρχε και το ποστ της ναιδας, τώρα ακόμα θα μιλούσαν για την παλιοβιζιτού μιτουτζού που φθονεί τα πελΛλούshια και πετυχημένα παιδγιά και θέλει να τα καταστρέψει, και πόσο αυτά τα τίμια παιδιά μπορουν να τη στειλουν ηλεκτρική καρεκλα για συκοφαντική δυσφήμιση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Συμφωνώ. Αρκετά για σήμερα, ας σας επιστρέψει τα σώβρακά σας πίσω, και σας ξαναγλεντάει από αύριο. Εχουμε να πάμε και για ύπνο.Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:40καλο θα ηταν να σταματησεις να γραφειςAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:38Βρε βλαμμένε! Τη συγκεκριμένη απόδειξη για τους ουροσυλέκτες, θα κληθεί να την δείξει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, το καταλαβαίνεις; Γνωρίζεις τι θα υποστεί αν βγάλει ψεύτες τους αστυνομικούς χωρίς αυτοί να είναι;Αγις έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:32
κ εσυ εισαι περα απο πηγη αξιοπιστιας κ σοβαροτητας κ ικανοτατος καφεμαντης
Φίλε, δεν ξέρω αν είναι βίζιτα, αν λέει ψέμματα κλπ. Απλά όταν βλέπω σοβαρή κρατική υπηρεσία να κάνει προχειρότητες και να δηλώνει δημόσια ό,τι να 'ναι, μου ανάβουν τα λαμπάκια. Ξερεις γιατί; Γιατί κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να πάψουμε να λέμε "έλα μωρέ, έτσι κι αλλιώς μπουρδέλο είμαστε".vantono έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:42Εγώ σκέφτηκα να το επισημάνω μαζί με το βίντεο (τύπου "δώστε προσοχή μετά το 3 κάτι") αλλά μετά είπα να το αφήσω χωρίς να πω τιποτα, μπας και πεταχτεί κάποια στιγμή κανείς άλλος και το πει, γιατί εγώ ειμαι ο αριστεροφεμινοτέτοιος και με κυνηγάνε να μου κολλήσουν την ταμπέλα του συνωμοσιολάγνου ψεκοσυγκαλυπτάκια, οι ορθολογισταράδες του παραπχορουμ.AlienWay έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:57Εγώ το είδα. Και μόνο από αυτή τη λεπτομέρεια η διαδικασία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αδιαφανής στις χώρες του πρώτου κόσμου.vantono έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:51
Αυτό το δήλωσε και στο βιντεακι με τον Τριανταφυλλόπουλο(καπου μετά το τρίλεπτο) που ποσταρα κατι σελίδες πιο πίσω, το πρωί. Αλλά εδώ μέσα ή δεν το είδαν καν, ή το έκαναν γαργάρα, ή σχολίασαν άλλα ντ'άλλων.
Κι όμως, απο το πρωί δεν βρέθηκε κανείς να το σχολιάσει. Αν δεν υπήρχε και το ποστ της ναιδας, τώρα ακόμα θα μιλούσαν για την παλιοβιζιτού μιτουτζού που φθονεί τα πελΛλούshια και πετυχημένα παιδγιά και θέλει να τα καταστρέψει, και πόσο αυτά τα τίμια παιδιά μπορουν να τη στειλουν ηλεκτρική καρεκλα για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
https://www.tanea.gr/2022/02/02/greece/ ... i-georgia/
Εντάξει τώρα;Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχει δημοσιοποιηθεί η απόδειξη από την αγορά της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς από το συγκεκριμένο φαρμακείο.
Το makthes.gr επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του φαρμακείου και μας ενημέρωσαν ότι η 24χρονη Γεωργία σήμερα το πρωί τους επισκέφτηκε για να ζητήσει αντίγραφο της απόδειξης για την συναλλαγή που είχαν πραγματοποιήσει. Για αυτό τον λόγο, στην απόδειξη στο πάνω μέρος καταγράφεται ως ημέρα έκδοσης η 1/1/2022, ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζεται η ημερομηνία τύπωσης του αντιγράφου 2/2/2022.
Από το φαρμακείο παρέδωσαν το αντίγραφο της απόδειξης, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την αγορά της 24χρονης, την ώρα που η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι χορήγησαν από την αστυνομία τους ουροσυλλέκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 03 Φεβ 2022, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
οτι ειναι κλασσικοι δημοσιοι υπαλληλοι, οργανωση για το μπουντζο, και τις ευθυνες ο ενας στον αλλο.AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:08Οτι επίσημος φορέας ΚΡΑΤΟΥΣ ανακοινώνει ΨΕΜΑΤΑ ακόμη και για κάτι τόσο απλό, τι μας δείχνει;
το σεναριο παντως να τους επιασε ολους ο λεβεντης να τους χρηματισε για να το κανουν, μπαζει απο παντου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αυτο, σωστο.AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2022, 00:15Αφού λέει ότι έχει απόδειξη που γράφει πάνω ότι τους αγόρασε τη μέρα που υποτίθεται ότι της τους χορηγήσαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις