Άσε λοιπόν τις μεγάλες κουβέντες περί μαύρου.nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2022, 19:01ειδαμε προκοπη και με τους προηγουμενους ...Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Φεβ 2022, 18:12Μπα. Προεκλογικά θα σε πείσουν και θα τους ξαναψηφίσεις για να σωθεί η χώρα.nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2022, 18:06 σε τηλεφωνο με την εταιρια για το που προκυπτει το ποσο η μαλακισμενη μου ειπε οτι το υπολογιζουνε αυτοι και στο μοστραρουνε απευθειας ...αν θελεις να βρεις ακρη υπαρχει ενας τυπος σε καποιο μειλ που θα στειλουνε ... μιλαμε πεφτει τρελο κλεψιμο και ο υπευθυνος υπουργος ειναι τελειως για τον πουτσο ... θα φατε μαυρο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
-
Εμπεδοκλής
Re: 500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
Εισαι τυχερος/προνοητικος, τωρα η τιμη κιλοβατωρας ειναι μεγαλυτερη, αλλα και παλι συμφερει.taliban έγραψε: 02 Φεβ 2022, 19:22Αυτό είχα βάλει πέρσι στο σπίτι στα Τρίκαλα χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης .Nostalgia έγραψε: 02 Φεβ 2022, 19:17 ΔΕΗ MyHomeEnter, ψαξτε το, για την ωρα ειναι η πιο συμφερουσα κινηση που μπορειτε να κανετε....
Για 2 χρόνια.
Η τιμή κιλοβατωρας 0,11 .
Σώθηκα.
Στο χωριό έβαλα ηρων έχει ρήτρα αναπροσαρμογης στα 0.23![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ποια τιμη κιλοβατωρας γραφετε ρε ...? η χρεωση ανα kw φαινεται ποια ειναι ... στη ρητρα αναπροσαρμογης και ttf οτι θελουνε βαζουνε ... ανεξελεγκτα οτι θελουνε στελνουνε ... σου λενε βρες τον τυπο και υπολογισε το μονος σου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
για να καταλαβαινουμε τι λεμε ...
εχω στο αεριο καταναλωση με βαση τις kw 140 ευρω διμηνο με χρωσεις και τιμες αναλυτικα σε κλειστο 2ετες συμβολαιο ... και ξεκαρφωτα κατω απο τις χρεωσεις γραφει TTF 328 ευρω ... ξεκαρφωτο χωρις αναλυση ...
εχω στο αεριο καταναλωση με βαση τις kw 140 ευρω διμηνο με χρωσεις και τιμες αναλυτικα σε κλειστο 2ετες συμβολαιο ... και ξεκαρφωτα κατω απο τις χρεωσεις γραφει TTF 328 ευρω ... ξεκαρφωτο χωρις αναλυση ...
- Dwarven Blacksmith
Συμφωνώ, είναι χρεώσεις που ο καταναλωτής είναι αδύνατον να υπολογίσει, αδύνατον να ξέρει. Φορτώνει ΌΛΟ το ρίσκο αύξησης τιμών από τους καπιταλιστές παραγωγούς στους καταναλωτές. Αυτό το πράγμα πρέπει να απαγορεύεται, δεν είναι τζόγος να έχεις ρεύμα στο σπίτι σου.
Με γαμησαν 500€ ΔΕΗ ποτε δεν ειχα στην ζωη μου λεει για χρεωση προμηθεια ΔΕΗ 340€ 
βρε αυτο γραφω ... κατσε να σκασουνε οι λογαριασμοι του Δεκεμβριου σε αρκετο κοσμο ...θα δεις επισκεψιμοτητα το νημαkillzone έγραψε: 02 Φεβ 2022, 20:58 Με γαμησαν 500€ ΔΕΗ ποτε δεν ειχα στην ζωη μου λεει για χρεωση προμηθεια ΔΕΗ 340€![]()
470 ευρω μου ηρθε τον Ιανουαριο.
Το μαξ που μου ερχοταν την δεκαετια 2015-2020 ηταν 180 ευρω.
.
Το μαξ που μου ερχοταν την δεκαετια 2015-2020 ηταν 180 ευρω.
.
Το περιμενα οτι θα ερθει φουσκωμενος αλλα οχι κ τοσο απο 150€ πηγε 500 τελος παντων η χρεωση προμηθεια ΔΕΗ απ'οτι ξερω ειναι που προμηθευει φ.α κ οχι η καταναλωση μου ;
-
Εμπεδοκλής
Κάτσε να ανοίξουν 5-6 εταιρείες ακόμη να σου τηλεφωνούν μέρα νύχτα και θα πέσουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού...
Με το δημόσιο δεν βρήκαμε άκρη, με το ιδιωτικό απ' ότι φαίνεται ούτε, οπότε τί προτείνετε..;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Φεβ 2022, 21:28 Κάτσε να ανοίξουν 5-6 εταιρείες ακόμη να σου τηλεφωνούν μέρα νύχτα και θα πέσουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
άμεση αντικατάσταση των υπευθύνων...από υπουργό μέχρι κλητηραParrot έγραψε: 02 Φεβ 2022, 21:42Με το δημόσιο δεν βρήκαμε άκρη, με το ιδιωτικό απ' ότι φαίνεται ούτε, οπότε τί προτείνετε..;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Φεβ 2022, 21:28 Κάτσε να ανοίξουν 5-6 εταιρείες ακόμη να σου τηλεφωνούν μέρα νύχτα και θα πέσουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
για να μιλήσουμε σοβαρά, στην Ελλάδα ουδέποτε υπήρξε "ελεύθερη αγορά"Parrot έγραψε: 02 Φεβ 2022, 21:42Με το δημόσιο δεν βρήκαμε άκρη, με το ιδιωτικό απ' ότι φαίνεται ούτε, οπότε τί προτείνετε..;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Φεβ 2022, 21:28 Κάτσε να ανοίξουν 5-6 εταιρείες ακόμη να σου τηλεφωνούν μέρα νύχτα και θα πέσουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού...
η "ελεύθερη αγορά" στην Ελλάδα αναφέρεται σε μερικές δεκάδες οικογενειών που παίρνουν εργολαβίες στον ιδιωτικό τομέα, ό,τι τους στέλνει η εκάστοτε κυβέρνηση από τον δημόσιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αντέχετε ακόμη. Οι αντιδράσεις είναι καφενειακού επιπέδου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 13 Απαντήσεις