!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
jimdenin

Re: Nεα παρακρατική δολοφονία αρειανού από τους γνωστούς άγνωστους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Αυτό που κάθε παρατηρητής μπορεί να χαρακτηρίσει ως και την τραγωδία αυτού του τόπου είναι η απάθεια και η αδιαφορία της υπόλοιπης κοινωνίας η οποία απλά δεν θέλει να ασχολείται. Κοινωνία φοβική, γερασμένη, αποχαυνωμένη από λογής λογής προπαγάνδα που γίνεται από τα κατεστημένα ΜΜΕ. Και ποιά είναι συνήθως η κατάληξη μιας τέτοιας κοινωνίας είναι κάτι για το οποίο είχε μιλήσει ο Αριστοτέλης.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:08 Πιο συνηθισμένο είναι να δηλώνει κάποιος αριστερός στην Ελλάδα και εθνίκι στην Αλβανία
Δεν βλέπω καμμία απολύτως αντίφαση σε αυτό.Οι στόχοι του αλβανικού εθνικισμού και του ελληνικού αντιεθνικισμού ταυτίζονται.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εδώ κλαινε οι γλυφτες του πρεζεμπορα;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εντωμεταξύ ένα πρωτάθλημα πήραν με τον σύριζα και γέμισαν φασιστακια. Αχάριστοι. Από την άλλη ο Άρης έχει κολλητιλικια με τον χοντρό, και οι οπαδοί του είναι αριστεροί. Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους στην Θεσσαλονίκη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Arisvilla έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:10 Το σκουπιδι αυτο ο Τουρκαλβανος ειτε ηταν και καλα αντιφα ειτε οχι ειναι ενας φασιστας δολοφονος. Απλα δεν ηταν μονος. Δεν θα τα ριξουμε ολα σε εναν. Οσον αφορα την μπυρα τεσσερα και αν ηταν μελος της. Αν ισχυει πρεπει να πανε μεσα για εγκληματικη οργανωση. Αντιφα του κωλου. Εγω ομως απο δικους μας ακουω και για φαπεδονες και για δυτικους.
Νομίζω (βασικά, θέλω να πιστεύω) πως είναι τέτοιο το γεγονός που δεν πρόκειται να τη βγάλει καθαρή κανένας από τους δράστες.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Arisvilla έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:10 Το σκουπιδι αυτο ο Τουρκαλβανος ειτε ηταν και καλα αντιφα ειτε οχι ειναι ενας φασιστας δολοφονος. Απλα δεν ηταν μονος. Δεν θα τα ριξουμε ολα σε εναν. Οσον αφορα την μπυρα τεσσερα και αν ηταν μελος της. Αν ισχυει πρεπει να πανε μεσα για εγκληματικη οργανωση. Αντιφα του κωλου. Εγω ομως απο δικους μας ακουω και για φαπεδονες και για δυτικους.
Άσε ρε Αρη τώρα γιατί μου γυρνάς τα μυαλά .Ακούς από αυτούς που μαζί με τον ΑΡΗ βάζουν τα αριστερά τους πιστεύω από πάνω. Άσε μας τώρα. Για αυτό όλοι αυτοί περίμεναν να μην πει τπτ κανάς Αρειανός για το ΣΥΡΙΖΑ και κατευθείαν ναι αλλά και η δεξία έκανε αυτό . ¨Ασε μας τώρα δεν τους νοιάζει το παιδί ,πιο πολύ τον αριστερισμό τους να βγάλουν θέλουν μέσω της ομάδας και τι καλύτερο από τούρκους χουλιγκάνους ακροδεξιούς . Αλλά δεν βγαίνει πολύ το αφήγημα Και με τον Τόσκο τα ίδια δεν ήταν ακροδεξιοί οι ένοχοι μπάσταρδα απλά ήταν. Για αυτό και δεν πάτησε κανένας δικό μας έξω από τα δικαστήρια
Σε παρακαλώ τώρα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

White trash.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

μάλλον η αντιφα είναι εγκληματική οργάνωση
με το καλό φυλακα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η χαρά των φασιστών, χρυσαυγιτών και λοιπών ρατσιστών με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες είναι αλβανικής καταγωγής.
Παρεμπιπτόντως, η επίθεση διαπράχθηκε από ομάδα ατόμων όχι από έναν δράστη οπότε περιμένετε πρώτα να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση, να πιαστούν και άλλοι, να διευκρινιστούν οι ρόλοι τους και μετά χαρείτε και πανηγυρίστε.
Τώρα απλά αναπαράγονται δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες πολλές φορές σε τέτοιες υποθέσεις, και ειδικά τις πρώτες στιγμές, δεν ισχύουν.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή τόσοο ηλίθιοι ήτανε; Δεν ήξεραν ότι θα συλληφθούν για πλάκα;
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

nyxtovios έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:18 Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή τόσοο ηλίθιοι ήτανε; Δεν ήξεραν ότι θα συλληφθούν για πλάκα;
Ειχε κανει το ιδιο το 2019 και κυκλοφορουσε ελευθερος χωρις να μπει φυλακη
Οποτε γιατι να μην κανει το ιδιο
Το οτι σκοτωθηκε το παιδι μπορει να μην το περιμενε αυτην την φορα

Αν δεν πεθαινε θα περνουσε στα ψιλα οπως και το 2019 που κανεις δεν ξερει καν το περιστατικο
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

runner έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:17 Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η χαρά των φασιστών, χρυσαυγιτών και λοιπών ρατσιστών με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες είναι αλβανικής καταγωγής.
Παρεμπιπτόντως, η επίθεση διαπράχθηκε από ομάδα ατόμων όχι από έναν δράστη οπότε περιμένετε πρώτα να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση, να πιαστούν και άλλοι, να διευκρινιστούν οι ρόλοι τους και μετά χαρείτε και πανηγυρίστε.
Τώρα απλά αναπαράγονται δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες πολλές φορές σε τέτοιες υποθέσεις, και ειδικά τις πρώτες στιγμές, δεν ισχύουν.
αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι τα αριστερά έχουν μπάσει όλα τα σκουπιδια μέσα στη χώρα, και όταν τα σκουπίδια σκοτώνουν, ψάχνουν να κατηγορήσουν τους κακούς φασίστες που τους επισημάινουν ότι ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

πατησιωτης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:12
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:08 Πιο συνηθισμένο είναι να δηλώνει κάποιος αριστερός στην Ελλάδα και εθνίκι στην Αλβανία
Δεν βλέπω καμμία απολύτως αντίφαση σε αυτό.Οι στόχοι του αλβανικού εθνικισμού και του ελληνικού αντιεθνικισμού ταυτίζονται.
ακριβώς
οι αριστεροί πάντα υποστηρίζουν τους εχθρούς εθνικιστές γιατί οι μοναδικοί δικοί τους εχρθοί είναι το ελληνικό κράτος και ο Ελληνισμός
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

adon99 έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:21
nyxtovios έγραψε: 02 Φεβ 2022, 16:18 Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή τόσοο ηλίθιοι ήτανε; Δεν ήξεραν ότι θα συλληφθούν για πλάκα;
Ειχε κανει το ιδιο το 2019 και κυκλοφορουσε ελευθερος χωρις να μπει φυλακη
Οποτε γιατι να μην κανει το ιδιο
Το οτι σκοτωθηκε το παιδι μπορει να μην το περιμενε αυτην την φορα

Αν δεν πεθαινε θα περνουσε στα ψιλα οπως και το 2019 που κανεις δεν ξερει καν το περιστατικο
Πιθανόν δεν περίμενε ότι θα σκότωνε κιόλας.
Η λύση βέβαια είναι αντί για φυλακή απλά, κάτεργο 50+ χρόνια και αποζημιώση στην οικογένεια του θύματος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”