Ρε παιδιά, βοηθάτε να της βρω όνομα. Τελικά μάλλον
μας επέλεξε θα την κρατήσουμε κανονικά.
Είπα ότι θέλω κάτι από "Μ" λόγω του "Μ" που έχει στο μέτωπο. Σκέφτηκα το Μπέτυ (από την Ντέιβις) επειδή έχει ματάρες, αλλά σε όποιον το είπα ξινίστηκε.
Και το Σμήγκολ μου φάνηκε καλό σε κάποια στιγμή, γιατί ώρες-ώρες σε κοιτάει σαν τον Γκόλουμ μ' εκείνα τα γουρλωμένα μάτια για λίγο και μετά κάνει επίθεση. Αλλά δεν άρεσε σε κανέναν άλλον στο σπίτι (γιατί άραγε;...).
Ήθελα να τη βγάλω Μήτσι, γιατί έτσι φωνάζαμε μια θηλυκιά που είχαμε όταν ήμουν πιτσιρικάς, αδελφή του σουπερ-γάτου μας του Μανόλη. Αλλά κι εκεί υπάρχει θέμα, έτσι λένε μια φίλη μου και φοβάμαι μην παρεξηγηθεί άμα το ακούσει.
Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:32
Καλού κακού, όταν βγαίνεις έχε ένα μικρό ψαλίδι και μια κονσερβούλα στην τσάντα σου. Με ένα μικρό γατί, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να κόψεις την κορδέλα. Μόλις αρχίσει να τρώει, το πιέζεις με όλη την παλάμη σου προς τα κάτω και είναι θέμα τριών δευτερολέπτων.
το τρίχωμα είναι πιο φουντωτό οπουδήποτε αλλού εκτός απ' τον λαιμό γιατί πιέζεται απ' την κορδέλα και είναι
χοντρή-υφασμάτινη όχι φαρδιά, σίγουρα τη δέσανε επίτηδες.
το ότι θα προσπαθήσω είναι άλλο θέμα.
Βελβ, αυτό που σου είπε κι η Γαλή. Όσο είναι μικρό είναι σχετικά εύκολο, άμα μεγαλώσει λίγο ακόμα (πέρα από το προφανές, ότι η κορδέλα θα της κάνει χοντρή ζημιά), θα είναι πολύ πιο δύσκολο να την κουμαντάρεις. Και στις γάτες είναι θέμα ημερών ή το πολύ εβδομάδων το να περάσει από το ένα στάδιο στο άλλο, αν ζει έξω και είναι άγρια.