Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:10
vantono έγραψε: 02 Φεβ 2022, 09:44
Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2022, 09:14
τον εχεις καταδικασει στη συνειδηση σου, τελεσιδικα;
δεν υπαρχει στοιχειο που θα μπορουσε να φανερωθει και να σου αλλαξει γνωμη;
Υπάρχει. Πλάνο από τις κάμερες του ξενοδοχείου ή μαρτυρία κάποιου εκ των υπαλλήλων του ξενοδοχείου (και δεν εννοώ μονο τη ρεσεψιόν, αλλά κυρίως καμιά καθαρίστρια που θα κυκλοφορούσε στους διαδρόμους, το παιδί που κουβαλάει τις βαλίτσες, ακομα και ο ηλεκτρολόγος/ψυκτικός/ασανσερτζής που πήγε για συντήρηση/επιδιόρθωση ζημιάς κτλ). Και χωρίς να ειναι απαραίτητο να ειδαν την επιμαχη βραδινή σκηνή με τα ξακουστά
3 άτομα. Και το επόμενο πρωί/ξημερώματα να έτυχε να παρει κατι το μάτι τους, μια χαρά θα μπορουσαν να βοηθήσουν.
Αλλά μεχρι στιγμής δεν εχουμε ακουσει για καμία τέτοια μαρτυρία. Ακόμα και να κλήθηκαν απο την αστυνομία να καταθέσουν υπάλληλοι του ξενοδοχείου και απλά να μην εχουν βγει στη δημοσιότητα οι καταθέσεις τους, χλωμό το βλέπω.
Επίσης, αν εκεινο το μαλακισμένο δεν ειχε βγει φωτο με προκλητικό υφάκι γεμάτος καμάρι με φυλλάδα στο χέρι που τον κατηγορεί ως βιαστή, υπήρχε μια περιπτωση να ειχα πιστέψει εστω και ενα μερος της δικης του πλευρας, σημερα.
περιεργο κολλημα με τη φωτο εχεις. εγω την ειδα σαν "κοιτατε ρε εναν ψευτη δημοσιογραφο, λεει οτι ειμαι φυλακη ενω ειμαι εξω".
υπαρχουν ακομη θεματα που ειναι αδυνατον να κρυφτουν. ας πουμε το αν υπαρχουν η οχι καμερες, το ξερουν 100 ανθρωποι, δεν μπορει να κρυφτει. αν υπαρχουν, αλλα δεν πανε στη δικη, ειναι φανερη συγκαλυψη.
καταθεσεις σιγουρα υπαρχουν κι αλλες, που δεν εχουν βγει. για παραδειγμα η αλλη φιλη, που εφυγε μαζι με την 17χρονη.
Ψεύτη δημοσιογράφο που σε κατηγορεί για βιασμό, σε αποκαλεί ανοιχτά βιαστή και το παίρνεις τόσο ελαφρά τη καρδία που ανεβάζεις και φωτό με τη φυλλάδα του κάνοντας πλακίτσα με μια κατηγορία βιασμού, είναι πολυ ακραίο. Ακόμα και ψέματα να γράφει η κωλοφυλλάδα αυτή, κάτι πρέπει να ειναι τρομερά σάπιο μέσα σου, για να εισαι σε σημείο να θεωρείς ενα βιασμό ως κάτι για το οποίο μπορεις να κανεις τέτοια πλακίτσα, ακόμα κι αν αυτός δεν αφορά εσένα, ακομα κι αν ειναι ψέμα. Αυτό μας δειχνει και τον χαρακτήρα του.
Αν εμένα πχ, εβγαιναν τίποτα μακελειά και πουτσελιά και με κατηγορούσαν ως βιαστή, οχι φωτος δεν θα κοιταζα να βγάλω, αλλά θα εκανα τα αδύνατα δυνατά ωστε να κλείσει η κωλοφυλλάδα χθες, απο τις μηνύσεις, αγωγές κτλ που θα αναγκαζόταν να μου σκάσει.
Αν απ'την άλλη εβγαινε και με κατηγορούσε οτι πχ, φάπωσα εναν ψέκα στο δρομο, στα παπάρια μου, ακομα και ψέματα να ειναι, θα το επαιρνα στην πλάκα και πολύ πιθανό να εβγαζα κι εγω μια τέτοια φωτό, να αισθανόμουν περήφανος και να την ανέβαζα και πχορουμ
Αλλά κατηγορίες περί βιασμών ή δολοφονιών κτλ, δεν σηκώνουν πλάκες. Αν ο δημοσιοκάφρος ο οποίος σε κατηγορεί (δίκαια ή άδικα) για κατι τετοιο, ειναι 10 φορές απόβρασμα, εσύ που βρίσκεις να πατήσεις πανω σε αυτο το θεμα κάνοντας πλακίτσα με φωτό για να σε δουν τα φιλαράκια σου, εισαι 100.