Εννοείται!!EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:46 Πάντως δε χρειάζεται να είναι κάποια ναρκωμενη για να είναι βιασμός. Απλά το αναφέρω.![]()
Ίσα - ίσα που τις περισσότερες φορές δεν είναι ναρκωμένη η κοπέλα.
Εννοείται!!EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:46 Πάντως δε χρειάζεται να είναι κάποια ναρκωμενη για να είναι βιασμός. Απλά το αναφέρω.![]()
Όσο να ναι με το πέσιμο που του έκαναν έχασε και δουλειές χωρια όλα τα άλλα τα καριολικια που άκουγεNaida έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:45Τι ζημιά του έκαναν;hades έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:43 Γενικά αυτοί που ναι με την Γεωργία δεν βλέπω να θέλουν να αποκαλυφθεί το τι έγινε Το αφηγημα μας να λέμε ανεξάρτητα αν τα στοιχεία που βγαίνουν δεν το στηρίζουν
Ακόμα και ο Κοψιαλης τζάμπα έφαγε όλη την λεζα Που τι είπε ότι ένα όνομα που είχε βγει αρχικά δεν εμπλέκεται και είχε δίκιο και του την έπεσαν και του έκαναν ζημιά
το σύστημα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:44 Κι αν οι κάμερες δείξουν πως δεν την τραβολογάνε 3 τι θα πρέπει να πιστέψουμε;
Είναι ψευτοδίλημμα αυτό που θέτεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:42Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, δεν χρειάζονται άλλες διευκρινήσεις από πλευράς μου. Εσύ άμα θες να μας πεις αν θεωρείς χειρότερο ένα βιαστή ή ένα ρετσινιαστή, feel free.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:39Σοβαρά; Ε, αν σκεφτείς ότι δεν τρέχει και τίποτα να σου κολλήσουν το ταμπελάκι "βίζιτα" επειδή είναι χειρότερο να είσαι βίζιτα, δεν τρέχει και κάτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:35
Μαλακία είναι η ρετσινιά, αλλά ξεκάθαρα δεν είναι χειρότερο από βιασμό.
Άμα ήταν μπορεί και να έπεφτε κανένα μπαν όταν χρήστες υπονοούν ότι κάποια διάσημη είναι βίζιτα, χωρίς αποδείξεις.
Ε το ίδιο λέμε τότε.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:52Είναι ψευτοδίλημμα αυτό που θέτεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:42Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, δεν χρειάζονται άλλες διευκρινήσεις από πλευράς μου. Εσύ άμα θες να μας πεις αν θεωρείς χειρότερο ένα βιαστή ή ένα ρετσινιαστή, feel free.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:39
Σοβαρά; Ε, αν σκεφτείς ότι δεν τρέχει και τίποτα να σου κολλήσουν το ταμπελάκι "βίζιτα" επειδή είναι χειρότερο να είσαι βίζιτα, δεν τρέχει και κάτι.
Ο βιαστής είναι κακούργος, ο ρετσινιαστής απλός μαλάκας, που θα πάθει υστερία αν του προσάψουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που ο ίδιος προσάπτει στο χαλαρό.
Δεν πειράζει θα βρει καμία σοβαρή δουλειά. Τα καριολικια που άκουγε βέβαια για την οικογένεια του απαράδεκτα.hades έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:50Όσο να ναι με το πέσιμο που του έκαναν έχασε και δουλειές χωρια όλα τα άλλα τα καριολικια που άκουγεNaida έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:45Τι ζημιά του έκαναν;hades έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:43 Γενικά αυτοί που ναι με την Γεωργία δεν βλέπω να θέλουν να αποκαλυφθεί το τι έγινε Το αφηγημα μας να λέμε ανεξάρτητα αν τα στοιχεία που βγαίνουν δεν το στηρίζουν
Ακόμα και ο Κοψιαλης τζάμπα έφαγε όλη την λεζα Που τι είπε ότι ένα όνομα που είχε βγει αρχικά δεν εμπλέκεται και είχε δίκιο και του την έπεσαν και του έκαναν ζημιά
Τεσπά.να ξεκαθαρίσει γιατί πάει να πολιτικοποιηθει ένα θεμα.που μόνο πολιτικό δεν είναι και να υπάρξει και δικαίωση είτε γιατί την κοπέλα αν έγιναν όπως τα.ειπε.αλλιως να πληρώσει τις συνέπειες
Τον κάνανε ανφόλλου και τον υποχρεώνουν έτσι να πάει να βγάλει κανονικό μεροκάματο.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:45Τι ζημιά του έκαναν;hades έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:43 Γενικά αυτοί που ναι με την Γεωργία δεν βλέπω να θέλουν να αποκαλυφθεί το τι έγινε Το αφηγημα μας να λέμε ανεξάρτητα αν τα στοιχεία που βγαίνουν δεν το στηρίζουν
zteo έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:50 Πάντως πολλή βιάζεστε να πάρετε θέση στην υπόθεση κρατήστε πισινή και από τις δύο μεριές.
είπες και κάτι σωστό στα 100.000 ποστ
Σατανά
Δεν ξέρω αν ήταν ντελιβεράς ή οτιδήποτε αλλο, τον ακολουθούσα γιατί κάπου μου τον έβγαλε πριν σκάσει το όλο θέμα. Δεν έβλεπα ποτέ στορις του και όταν είδα την κλάψα του κάπου εδω τον έκανα ανφολοου. Όπως και την Τούνη που θυμηθηκε τα δικά της. Αν και αυτή μου ηταν συμπαθής.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:57![]()
And nothing of value will be lost όταν θα ξαναγίνει ντελιβερας ή ο,τι έκανε πριν τεσπα![]()
boys cry tooNaida έγραψε: 01 Φεβ 2022, 23:03 τον ακολουθούσα γιατί κάπου μου τον έβγαλε πριν σκάσει το όλο θέμα. Δεν έβλεπα ποτέ στορις του και όταν είδα την κλάψα του κάπου εδω τον έκανα ανφολοου.
Δεκάδες χιλιάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες. Βέβαια κάποιοι τους ακολουθούν για τα give awayMenios_mikroulis έγραψε: 01 Φεβ 2022, 23:08
και έλεγα ποιος ακολουθεί τέτοιους """"δημιουργούς περιεχομένου"""""
Και γιατί να μην την κρατάει με στυλάκι "Απολαμβάνω τη μαλακία που δέρνει τους πλεμπαίους που πιστεύουν για μένα αυτά που γράφει η κωλοφυλλάδα του Χίου" Επίσης, δεν είναι φώτο που την ανέβασε δημόσια αλλά ιδιωτικά σε ομαδική (και κάποιος του την έκανε). Έχει κάποια σημασία αυτό.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:41Έγινε επειδή κατηγορείται για βιασμό, και αντί να πάει πίπα-κώλο την εφημερίδα που τον κατηγορεί και να την είχε κλείσει χθές, κάθεται και φωτογραφίζεται προκλητικώς κρατώντας την με στυλάκι "ναι εγώ ειμαι αυτός, αλλά θα μου κλάσετε τα αρχίδια".Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:33Μέχρι πριν από έναν μήνα αγνοούσες την ύπαρξή του.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2022, 22:30
Και τί θα κάνει? Θα βγάλει κι άλλη ανετη φωτό αραχτός στον καναπέ του διαβάζοντας εφημερίδα που θα τον κατηγορεί ως βιαστή στο εξώφυλλο?
Είδαμε πόσο πολύ τον ενόχλησε η ρετσινιά το συγκεκριμένο και πριν κάμποσες εβδομάδες, που ουτε πολλά στοιχεία ειχαν βγει ακομα στη φόρα ούτε τίποτα.
Δεν θα μας πάρει ο πόνος και για τα μιάσματα της κοινωνίας τωρα.
Ήταν πάντα μίασμα ή έγινε επειδή βίασε;
Αν δεν είχε φράγκα θα ήταν μίασμα ή όχι;
Πριν το θεμα με την κατηγορία βιασμού δεν με ένοιαζε, και δεν ηξερα ουτε με ενδιέφερε αν ειναι μίασμα ή όχι.
Μιάσματα υπάρχουν και με φράγκα και χωρίς. Δεν παιζουν ρόλο τα φράγκα του. Η ψεκοθεωρία του παραπχορουμ με την οποια μισούμε τους πελΛούshιους επειδή τους φθονούμε, ας μεινει στο παραπχορουμ. Για μέχρι εδώ είναι, όχι για παραέξω. Για μενα τουλαχιστον δεν ισχύει.