!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Δικηγόρος της Γεωργίας είναι ο Διαλυνας?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
zteo

Διότι εάν είναι αυτός ο δικηγόρος της τότε είναι βρώμα η δουλειά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

zteo έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:06 Διότι εάν είναι αυτός ο δικηγόρος της τότε είναι βρώμα η δουλειά.
Γιατι ετσι;
zteo

Blackdog έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:08
zteo έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:06 Διότι εάν είναι αυτός ο δικηγόρος της τότε είναι βρώμα η δουλειά.
Γιατι ετσι;
Ξέρω πως λειτουργεί.Ο βιασμός πιθανότατα να έγινε το κατά πόσον θα αναζητήσει τον πραγματικό ένοχο η θα επιδιώξει μια συμβιβαστική απόφαση είναι το ζήτημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Με άλλο δικηγόρο ξεκινησε αν θυμαμαι καλά, και αυτός προέκυψε καπου στην πορεία, σαν να ξεφύτρωσε. Και τελικά ειχε δύο δικηγόρους/ο Διαλυνας ήρθε σαν βοηθητικός του βασικού? Δεν εχω καταλαβει. Σίγουρα μπηκε καπως περίεργα και σχετικα ετεροχρονισμένα στο κάδρο της υπόθεσης πάντως.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

zteo έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:14
Γιατι ετσι;
Ξέρω πως λειτουργεί.Ο βιασμός πιθανότατα να έγινε το κατά πόσον θα αναζητήσει τον πραγματικό ένοχο η θα επιδιώξει μια συμβιβαστική απόφαση είναι το ζήτημα.
Οταν λες "πιθανοτατα να εγινε", εννοεις οτι ο τυπος δεν αναλαμβανει ψευτικες υποθεσεις;

Αν δεν εχει στοιχεια πως θα τα κανει αυτα;

Εντιτ Ποιος πληρωνει τον δικηγορο;
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

panos291 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 20:38 ΕΛΑΣ: Οι ναρκωτικές ουσίες που περιέχει το «χάπι του βιασμού» μένουν στα ούρα από 3-15 ημέρες και το αλκοόλ για 5 ημέρες. Αυτή είναι η απάντηση στους ισχυρισμούς τεχνικών συμβούλων της 24χρονης για λάθος ή καθυστέρηση στην σχετική εξέταση.
«Οι ναρκωτικές ουσίες που περιέχονται στο επονομαζόμενο «χάπι του βιασμού» ανιχνεύονται στα ούρα από τρεις ημέρες (τα βραχείας δράσεως) έως και 15 ημέρες (τα μακράς δράσεως) μετά την αρχική χρήση. Το αλκοόλ παραμένει στα ούρα για τουλάχιστον πέντε ημέρες”

Οι αναφορές αυτές σε διεθνείς επιστημονικές μελέτες , τις οποίες επικαλούνται στελέχη της ΕΛΑΣ και τις οποίες παρουσιάζει το in προσθέτει νέα ερωτήματα στην καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς.

Με στελέχη των διωκτικών αρχών να μιλούν για μια καταγγελία πού ίσως τελικά δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τα πραγματικά περιστατικά. Κι αυτό σε συνδυασμό με άλλες αντιφάσεις στις καταθέσεις της 24χρονης σε σχέση με όλες τις κινήσεις της την εν λόγω βραδιά, τα τραύματα που ανέφερε ότι είχε από τον καταγγελλόμενο βιασμό της κ.λπ.
Επιπλέον στην δικογραφία της υπόθεσης έχουν ενταχθεί περισσότερες από 10 καταθέσεις που μνημονεύουν ότι εκείνη δεν οδηγήθηκε σε σουίτα όπου βιάσθηκε όπως υποστήριξε, αλλά επέστρεψε στο πάρτι όπου διασκέδαζε για αρκετή ώρα ακόμη με την παρέα ατόμου που αργότερα κατήγγειλε ότι την «κακοποίησε». κλπ

https://www.in.gr/2022/02/01/greece/ypo ... is-ousies/

Το ειχα πει οτι δεν πιστευα ουτε μια λεξη απο οτι ελεγε.
εγώ πάλι που το έψαξα, για το χάπι βιασμού δεν ισχύει, 2015 άρθρο ανασκόπησης/ review που
We searched Pubmed and Scopus data bases (from 1970 to 2014):
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4462042/
βρήκαν 300 άρθρα επιστημονικά και τα παρουσιάζουν

This rapid clearance of GHB from blood after ingestion means that concentrations return to endogenous levels within 4-6 h after intake
The Cmax occurs after 20-40 min and GHB is then eliminated from plasma with a half-life of 30-50 min. Only about 1-5% of the dose of GHB is recoverable in urine and the window of detection is relatively short (3-10 h).

χρόνος που η ποσότητα πέφτει στο μισό στο αίμα, μόνο 30-50 λεπτά και εξαφανίζεται 4-6 ώρες
στα ούρα, πάει το 1-5%, και ανιχνεύεται για 3 έως 10 ώρες.........................

επίσης, βρίσκεις και μικροποσότητα που φυσιολογικά παράγουμε, η οποία όσο κρατάς τα ούρα, τόσο αυξάνεται πλασματικά η ποσότητα
(νομίζω γι αυτό τα έστειλαν και Ελβετία).

“Due to the endogenous nature of GHB, caution must be taken in the interpretation of positive findings. GHB concentrations have been shown to increase in vitro in urine samples during the storage. Therefore, the actual recommended cut-off concentration for endogenous GHB in urine is 10 mg/L to help to distinguish endogenous from exogenous GHB.”

για τρίχες ... όμως εναλλακτικά (τρέχα γύρευε δλδή)
he analysis of GHB in hair strands offers an alternative specimen to verify a single exposure to GHB [102]. But care is needed to avoid external contamination of the hair and special washing procedures and cut-off concentrations are necessary to differentiate passive exposure from exogenous intake.
εδώ αναφέρουν μεθόδους για λήψη τρίχας και αξιολόγηση (μέχρι και δύο μήνες μετά)
https://www.degruyter.com/document/doi/ ... ml?lang=en

θα έπρεπε να της πάρουν όμως και τότε (δεν το έκαναν, δεν πειράζει)
τεχνικά όμως, δύσκολο να βγει άκρη, νομίζω με τις τρίχες.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
zteo

Blackdog έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:18

Γιατι ετσι;
Οταν λες "πιθανοτατα να εγινε", εννοεις οτι ο τυπος δεν αναλαμβανει ψευτικες υποθεσεις;

Λέω ότι ο τύπος αναλαμβάνει πραγματικές υποθέσεις απλά δεν κυνηγάει να τιμωρηθεί ο ένοχος.Μαλιστα σε μια περίπτωση ξεκίνησε μια υπόθεση αφού είχαν παράγραφοι τα αδικήματα του ενόχου.Κυνηγαει κυρίως να παίρνει αποζημιώσεις ο πελάτης του.
Και κάτι ακόμα ο Διαλυνας είναι φόλα δεξιός η κόρη του είχε κατέβει με την ΝΔ σε εκλογές.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

zteo έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:23

Λέω ότι ο τύπος αναλαμβάνει πραγματικές υποθέσεις απλά δεν κυνηγάει να τιμωρηθεί ο ένοχος.Μαλιστα σε μια περίπτωση ξεκίνησε μια υπόθεση αφού είχαν παράγραφοι τα αδικήματα του ενόχου.Κυνηγαει κυρίως να παίρνει αποζημιώσεις ο πελάτης του.
Και κάτι ακόμα ο Διαλυνας είναι φόλα δεξιός η κόρη του είχε κατέβει με την ΝΔ σε εκλογές.
Δλδ υπάρχει βιασμός αλλά ο δικηγόρος θα προσπαθήσει να αποζημιωθεί η κοπέλα και όχι να πάει φυλακή ο βιαστής;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
zteo

Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:38
zteo έγραψε: 01 Φεβ 2022, 21:23

Δλδ υπάρχει βιασμός αλλά ο δικηγόρος θα προσπαθήσει να αποζημιωθεί η κοπέλα και όχι να πάει φυλακή ο βιαστής;
Είναι πιθανόν να το επιδιώξει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Κι αν οι κάμερες δείξουν πως δεν την τραβολογάνε 3 τι θα πρέπει να πιστέψουμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”