Μάλλον μπερδεύτηκες. Τον Δένδια χτύπησε ο αριοαλγερινός τικάκιας. Κατι σε χαστουκάκι αδερφίστικο με φιοριτούρες νομίζω, σαν αυτό στην Κανέλλη.Keyser Soze έγραψε: 31 Ιαν 2022, 13:13 Ο τελευταίος που πραγματικά χτύπησε τον Άδωνη ήταν ο Κασιδιάρης ;)
Ακροαριστερά + ακροδεξιά= γνωστά ιδεολογικά αδερφάκια .-
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ξύλο μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη...
- Otto Weininger
Για πλάκα το είπαΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:42Είναι πάρα πολύ φοβιτσιάρης σε σημείο που νομίζω δε θα του χρησίμευε η γνώση. Αυτά στα χρόνια πριν το 2011-12, τώρα μπορεί να έχει αλλάξει, δε ξέρω.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:54Λίγοι το ξέρουν αλλά ο Γεωργιάδης κάνει ανελλιπώς ιδιαίτερα close combat με ισραηλινούς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:52
Έλα ρε ο Άδωνις είναι φλώρος δεξιός μεγαλωμένος στα βπ. Ο πολάκης είναι γομάρι δυο μέτρα μεγαλωμένος στα βουνά της Κρήτης. Εσύ τι λες;
Θα τον ξαπλώσει πριν καταλάβει τι έγινε.
Ο Πολακης θα τον έκανε 200 κιλά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Συμφωνώ.Otto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2022, 12:02Για πλάκα το είπαΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:42Είναι πάρα πολύ φοβιτσιάρης σε σημείο που νομίζω δε θα του χρησίμευε η γνώση. Αυτά στα χρόνια πριν το 2011-12, τώρα μπορεί να έχει αλλάξει, δε ξέρω.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:54
Λίγοι το ξέρουν αλλά ο Γεωργιάδης κάνει ανελλιπώς ιδιαίτερα close combat με ισραηλινούς.
Θα τον ξαπλώσει πριν καταλάβει τι έγινε.![]()
Σε τέτοιες φάσεις συνήθως "κερδίζει" εκείνος που έχει τις λιγότερες αναστολές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Keyser Soze
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -attikis-/vantono έγραψε: 01 Φεβ 2022, 11:51Μάλλον μπερδεύτηκες. Τον Δένδια χτύπησε ο αριοαλγερινός τικάκιας. Κατι σε χαστουκάκι αδερφίστικο με φιοριτούρες νομίζω, σαν αυτό στην Κανέλλη.Keyser Soze έγραψε: 31 Ιαν 2022, 13:13 Ο τελευταίος που πραγματικά χτύπησε τον Άδωνη ήταν ο Κασιδιάρης ;)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Α ναι, για εξωκοινοβουλευτικούς καυγάδες δεν ήξερα. Νόμιζα για εντός οτι μιλουσαμε.Keyser Soze έγραψε: 01 Φεβ 2022, 12:06https://www.protothema.gr/politics/arti ... -attikis-/vantono έγραψε: 01 Φεβ 2022, 11:51Μάλλον μπερδεύτηκες. Τον Δένδια χτύπησε ο αριοαλγερινός τικάκιας. Κατι σε χαστουκάκι αδερφίστικο με φιοριτούρες νομίζω, σαν αυτό στην Κανέλλη.Keyser Soze έγραψε: 31 Ιαν 2022, 13:13 Ο τελευταίος που πραγματικά χτύπησε τον Άδωνη ήταν ο Κασιδιάρης ;)
σιγά το χτύπημαvantono έγραψε: 01 Φεβ 2022, 11:51Μάλλον μπερδεύτηκες. Τον Δένδια χτύπησε ο αριοαλγερινός τικάκιας. Κατι σε χαστουκάκι αδερφίστικο με φιοριτούρες νομίζω, σαν αυτό στην Κανέλλη.Keyser Soze έγραψε: 31 Ιαν 2022, 13:13 Ο τελευταίος που πραγματικά χτύπησε τον Άδωνη ήταν ο Κασιδιάρης ;)
ίσα ίσα που του ζήτησε και τον λόγω ο καραφλοδανδής μασώνος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό είναι εντελώς αθώο και θα αποδειχθεί σωτήριο και για τους ίδιους τους βουλευτές. Εκτός από αυτούς που θα σκοτώνονταν βέβαια. Αλλά δες το κι απ' την καλή πλευρά. Θα λιγοστέψουν. Δηλαδή από όπου κι αν το δεις είναι καλή ιδέα.vatraxos έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:51Προσέξτε τι εύχεστε, με κάτι τέτοιες ονειρώξεις έφτασε τρίτο κόμμα η ΧΑ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:49θα αποκτούσε έτσι και πραγματική χρησιμότητα το κοινοβούλιοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:45 Γιατί δε διοργανλωνουν αγώνες στα υπόγεια της βουλής να σκοτώνονται στο ξύλο οι βουλευτές και να μεταδίδεται σε όλο το πανελλήνιο;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
και τι καταλαβαν? ακομα μετρανε φαπες απο τον υιο μπαλτακοvatraxos έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:51Προσέξτε τι εύχεστε, με κάτι τέτοιες ονειρώξεις έφτασε τρίτο κόμμα η ΧΑ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:49θα αποκτούσε έτσι και πραγματική χρησιμότητα το κοινοβούλιοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:45 Γιατί δε διοργανλωνουν αγώνες στα υπόγεια της βουλής να σκοτώνονται στο ξύλο οι βουλευτές και να μεταδίδεται σε όλο το πανελλήνιο;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Άρα λέτε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άδωνις γαμάει γάτες μέχρι να ψοφήσουν. Να φανταστείτε ότι αυτό το είχα πρωτακούσει σα φήμη 20 χρόνια πίσω. Και τώρα λέτε ότι ισχύει.
Κι αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα της Ελλάδας και του κόσμου, κάνουν τους έφηβους στο καφέ της Βουλής. Ωραίους βουλευτές εκλέγετε.Otto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2022, 12:02Για πλάκα το είπαΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:42Είναι πάρα πολύ φοβιτσιάρης σε σημείο που νομίζω δε θα του χρησίμευε η γνώση. Αυτά στα χρόνια πριν το 2011-12, τώρα μπορεί να έχει αλλάξει, δε ξέρω.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:54
Λίγοι το ξέρουν αλλά ο Γεωργιάδης κάνει ανελλιπώς ιδιαίτερα close combat με ισραηλινούς.
Θα τον ξαπλώσει πριν καταλάβει τι έγινε.![]()
Ordem e Progresso.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το ότι υπάρχουν άνθρωπι που ψηφίζουν Άδωνι και Πολάκη δείχνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα.georgebi έγραψε: 01 Φεβ 2022, 12:52![]()
![]()
Ακτιβιστικό επεισόδιο
[img]https://i.postimg.cc/6QbXgz5N/FKg- ... .jpg[/img]
Ordem e Progresso.
σωστο.stavmanr έγραψε: 31 Ιαν 2022, 13:02 Αυτοί οι δύο έχουν καταντήσει η ντροπή του κοινοβουλίου μετά την αποχώρηση από τα έδρανα (φυλάκιση) των νεοναζί.
οι πιο ξεφτιλες, με μεγαλη διαφορα απο τον επομενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι, αλλά "πουλάνε". Κι εδώ βλέπεις πως δεν φταιν αυτοί, αλλά ο Νεοέλληνας.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-