Σύντροφε,ο Κούλης σας έχει βάλει τα γυαλια.Αυτα που εφαρμόζει και κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τολμήσει να κάνει: viewtopic.php?f=29&t=37487&p=2334651#p2334651 .Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσει στον ιδεολογικό ανταγωνισμό που του κάνει ο Κούλης μέσα στα χωράφια του..Δηλαδη αν τα όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τα εφαρμόζει ο Κούλης ,ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει; Μπρίκια θα κολαει;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 23:17Η νέα δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα με μαζική βάση, γι αυτό θα βγει και πρώτο, αλλά η φθορά είναι αναμενόμενη, και δεν έχει σχέση με τα θέματα που αναφέρειςMitharadir έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:59ΟΙ αρχηγοί της ΝΔ που προηγήθηκαν του Κούλη (Σαμαράς, Καραμανλής) τα θέματα ΛΟΑΤΚΙ και μεταναστών πιο πρίν από Αλβανία, Χριστιανικές κατά πλειοψηφία χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής,Φιλλιπινες και Ανατολικό Μπλοκ(τότε που έφτασαν στην Ελλάδα οι Γεωργιανοί, Αλβανοί,οι Αντετοκούμπο και άλλοι πολλοί) και πλέον από Ασία και Ανατολή τα αντιμετώπισαν με αποτρεπτικός τρόπο χωρίς όμως να το κάνουν θέμα.Π.χ επί Σαμαρά και Καραμανλή δεν ακουγόταν λέξη για προγράμματα υποδοχής μεταναστών όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση.Επισης οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά δεν κατέστειλαν ποτέ τους ΛΟΑΤΚΙ απλά τους αγνοούσαν (η σημερινή κυβέρνηση τους προμοταρει δηλαδή δεν έχει ουδέτερη θέση απέναντι τους).Ο Μεϊμαράκης και ο Τζιτζικωστας αν εκλεγόταν θα έκαναν ότι και ο Σαμαράς και ο Καραμανλής.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:48
Η Ελλάδα είχε χούντα μέχρι το 75 και φουλ συντηρητική κυβέρνηση μέχρι το 81. Το να συγκρίνεις με χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είναι εντελώς ακαιρο. Δες τι γίνεται και στην Πορτογαλία που είχε χούντα μέχρι το 75. Ο κουλης για τυπικά κεντροδεξιό κόμμα το πάει όσο μπορεί Αν θες εσύ να γίνει λαός νουμερο2 η τζημερος , μακάρι, γιατί χλωμό να χτυπήσει εξουσία ξανά.
Επίσης μπερδεύεις κάτι.Εδω εγώ δεν λέω τι θέλω προσωπικά αλλά αναφέρω το θα γίνει αν ο Μητσοτάκης συνεχίσει να έρχεται σε σύγκρουση με το κοινό αίσθημα των περισσότερων ψηφοφόρων του κόμματος του για να ικανοποιήσει ένα μικρό ποσοστό που ενδεχομένως να πήγαινε αλλιώς πίσω στο ΚΙΝΑΛ από όπου προέρχεται.Διαβασε τι προβλέπει ο Πιστολας:τα κενά καλύπτονται, τίποτα δεν είναι δεδομένο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλέξης Πατέλης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εφαρμόσει κατα γράμμα τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Αλέξης Πατέλης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εφαρμόσει κατα γράμμα τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Αλέξης Πατέλης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εφαρμόσει κατα γράμμα τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ
Aυτά λέει ο Πιστόλας.Θα σου πω τι λέω εγώ.
Αυτό προκύπτει από την εμπειρία μισού αιώνα.Οι πολιτικοί της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστοι και πουλάνε τους ψηφοφόρους τους.Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τον χώρο αυτό.
Ότι και να ψηφίσουν οι "κοινωνικά συντηρητικοί",οι βουλευτές που θα βγάλουν θα προσχωρήσουν στη ΝΔ μόλις τους χρειασθεί.
Εδώ προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.Εάν δεν το έχεις καταλάβει τους τελευταίους μήνες ο Τσίπρας δεν είχε πλειοψηφία και κυβερνούσε με βουλευτές του Καμμένου που τους είχε πάρει από τον τέως συνεργάτη του.
Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε με τις ψήφους της Κουντουρά που την είχαν ψηφίσει παλιοί βασιλόφρονες επειδή ο πατέρας της ήταν πρόεδρος της Ένωσης Βασιλοφρόνων και του Τέρενς Κουίκ που γονάτιζε πριν τις εκλογές σε διάφορα μνημεία.
Περίπτωση να έχει ο Μητσοτάκης 147 βουλευτές και να είναι μέσα ο Βελόπουλος και να μην μπορεί να κάνει κυβέρνηση δεν υπάρχει.Όταν ο πατέρας του κέρδισε τις τρίτες εκλογές το 1990 αλλά του έλειπε μια έδρα και την είχε βγάλει η ΔΗΑΝΑ,ο Στεφανόπουλος έτρεξε μέσα στη νύχτα των εκλογών να πει ότι θα στηρίξει τον Μητσοτάκη για να μη του φύγει ο βουλευτής που είχε βγάλει διότι το είχε και αυτός σίγουρο.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Αυτό που θα συμβεί για 1η φορά θα είναι ότι η ΝΔ θα έχει 2 κόμματα στα δεξιά της.
-
πατησιωτης
Δεν υπάρχουν κόμματα στα δεξιά της ΝΔ από τα οποία δεν μπορεί να πάρει βουλευτές.independent44 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:05 Αυτό που θα συμβεί για 1η φορά θα είναι ότι η ΝΔ θα έχει 2 κόμματα στα δεξιά της.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Πιθανόν.πατησιωτης έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:10Δεν υπάρχουν κόμματα στα δεξιά της ΝΔ από τα οποία δεν μπορεί να πάρει βουλευτές.independent44 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:05 Αυτό που θα συμβεί για 1η φορά θα είναι ότι η ΝΔ θα έχει 2 κόμματα στα δεξιά της.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν για να πάρεις κατευθείαν 45%
Γιατί στεναχωριέστε; Όλα αυτά τα κόμματα είναι πράκτορες της Pax germanica europea. Μην κουράζεστε.
Ordem e Progresso.
Να απαριθμήσουμε τώρα τους πασοκατζήδες και ποταμίσιους που είναι πρωτοκλασάτοι υπουργοί στην κυβέρνησή σου?Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:16Με πρωτοκλασατους υπουργούς, τον Δενδια, τον Σταικουρα, τον Βορίδη, τον Πλεύρη, τον Γεωργιάδη (αλλα και αλλους σε καιριες θεσεις ) με την συντριπτική πλειοψηφία της βάσης Δεξιούς και όχι φαναρτζήδες των ζαίων, θα έλεγα ότι ναι, δεξιό κόμμα στηρίζω.Kauldron έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:06Εγώ το ξέρω, στον Όττο ας το πεί κάποιος, που νομίζει οτι στηρίζει δεξιό κόμμα.Animal έγραψε: 31 Ιαν 2022, 21:56
Ο Μητσοτάκης είναι κεντροαριστερός.Αν δεις το υπουργικό του συμβούλιο οι μισοί είναι άτομα προερχόμενοι απο το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί απο το Ποτάμι.
Μπορεί να μην κάνει όσο δεξιές πολιτικές θέλω σε κάποιους τομείς, για διάφορους λόγους, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή που έχω.
Τώρα, όσοι παίζετε την κασέτα της μη επαρκούς δεξιάς, το κάνετε κυρίως γιατί τα σχεδόν ανύπαρκτα κόμματα που στηρίζετε προσπαθούν να μαζέψουν ψήφους από την ίδια δεξαμενή οπότε χρειάζεστε ένα αφήγημα.
Ο Πλεύρης ο Βο(θ)ρίδης, ο Μπουμπούκος, τί σχέση έχουν με τους "παλιούς" εαυτούς τους?
Ειδικά ο Μπουμπούκος, έχει γλείψει όλους όσους έφτυνε.
Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου, κεντροαριστερό κόμμα πλέον στηρίζεις. Άλλωστε το γεγονός οτι αναγνώρισες ως "σύμμαχο" έναν πασόκο από 'δω, το δείχνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:39μα ειναι το πιο δεξιο κομμα που υπαρχειKauldron έγραψε: 31 Ιαν 2022, 22:06Εγώ το ξέρω, στον Όττο ας το πεί κάποιος, που νομίζει οτι στηρίζει δεξιό κόμμα.Animal έγραψε: 31 Ιαν 2022, 21:56
Ο Μητσοτάκης είναι κεντροαριστερός.Αν δεις το υπουργικό του συμβούλιο οι μισοί είναι άτομα προερχόμενοι απο το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί απο το Ποτάμι.
λιγο ακομη και θα τραγουδουν την διεθνη![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αχ Πατ μου, αχ Όττο μου...
Τον μαύρο ακτιβιστή μην ξεχάσετε να τιμήσετε με την ψήφο σας
My Life had stood, a Loaded Gun
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπαμε,θελουν μαυρο ευζωνα και ειναι αναφαιρετο το δικαιωμα του καθενος που θα διαθετει τον κωλο τουaljawn έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:42 Αχ Πατ μου, αχ Όττο μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 01 Φεβ 2022, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο μεταξύ στο νήμα του Τραμπ, ούτε προλάβαιναν τις φαπες που τους έριχναν οι κουλακοι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:44ειπαμε,θελουν μαυρο ευζωνα και ειναι αναφαιρετο το δικαιωμα του καθενος που θα διαθετει τον.....aljawn έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:42 Αχ Πατ μου, αχ Όττο μου...
Τον μαύρο ακτιβιστή μην ξεχάσετε να τιμήσετε με την ψήφο σας![]()
My Life had stood, a Loaded Gun
-
πατησιωτης
Δεν κατεβαίνει στην Α΄Αθηνών αλλιώς θα τον ψήφιζα.Γιατί να έχω πρόβλημα με δεξιούς μαύρους;aljawn έγραψε: 01 Φεβ 2022, 00:42 Αχ Πατ μου, αχ Όττο μου...
-
Mitharadir
Οι ΑΝΕΛ ήταν περισσότερο αντιμνημονιακό κόμμα παρά δεξιό κόμμα.Στην περίοδο του μνημονίου είχε εξασθενίσει ο προσδιορισμός του πολιτικού άξονα και είχε σε μεγάλο βαθμό αντικατασταθεί απο το δίπολο μνημόνιο-αντιμνημόνιο.Γι αυτό και ήταν τόσο εύκολη η σύμπραξη ΑΝΕΛ με ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δεν θα γινόταν αλλιώς.Πολλοί ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν ήταν αμιγώς δεξιοί(ξέρω αρκετούς κεντρώους ακόμα και λίγους ΠΑΣΟΚους αντιμνημονιακούς που ψήφισαν ΑΝΕΛ).Όσο για τον Βελόπουλο και τον Μητσοτάκη ίσως υπάρχει υπόγεια συνεργασία αλλα δεν νομίζω να υπάρξει σύμπραξη ανάμεσα τους επίσημα εκτός κι αν δεν υπάρχει άλλος εναλλακτικός κυβερνητικός εταίρος και η ΝΔ δεν έχει πελιοψηφία.Αυτό θα έπλητε το προφίλ του ΜΗτσοτάκη στον κεντρώο χώρο και αφετέρου σε μια σειρά απο θέματα Μητσοτάκης και Βελόπουλος έχουν διαφορετική προσέγγιση.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 23:55Aυτά λέει ο Πιστόλας.Θα σου πω τι λέω εγώ.Εάν αύριο ο Μητσοτάκης έχει ανάγκη 5 βουλευτές του Βελόπουλου για να σχηματίσει πλειοψηφία,θα βρει αμέσως 5 βουλευτές του Βελόπουλου.
Αυτό προκύπτει από την εμπειρία μισού αιώνα.Οι πολιτικοί της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστοι και πουλάνε τους ψηφοφόρους τους.Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τον χώρο αυτό.
Ότι και να ψηφίσουν οι "κοινωνικά συντηρητικοί",οι βουλευτές που θα βγάλουν θα προσχωρήσουν στη ΝΔ μόλις τους χρειασθεί.
Εδώ προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.Εάν δεν το έχεις καταλάβει τους τελευταίους μήνες ο Τσίπρας δεν είχε πλειοψηφία και κυβερνούσε με βουλευτές του Καμμένου που τους είχε πάρει από τον τέως συνεργάτη του.
Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε με τις ψήφους της Κουντουρά που την είχαν ψηφίσει παλιοί βασιλόφρονες επειδή ο πατέρας της ήταν πρόεδρος της Ένωσης Βασιλοφρόνων και του Τέρενς Κουίκ που γονάτιζε πριν τις εκλογές σε διάφορα μνημεία.
Περίπτωση να έχει ο Μητσοτάκης 147 βουλευτές και να είναι μέσα ο Βελόπουλος και να μην μπορεί να κάνει κυβέρνηση δεν υπάρχει.Όταν ο πατέρας του κέρδισε τις τρίτες εκλογές το 1990 αλλά του έλειπε μια έδρα και την είχε βγάλει η ΔΗΑΝΑ,ο Στεφανόπουλος έτρεξε μέσα στη νύχτα των εκλογών να πει ότι θα στηρίξει τον Μητσοτάκη για να μη του φύγει ο βουλευτής που είχε βγάλει διότι το είχε και αυτός σίγουρο.Άδικος κόπος.Ο Κατσίκης προσχώρησε την ίδια μέρα στη ΝΔ.
-
πατησιωτης
Οι ΑΝΕΛ ήσαν κόμμα που είχε βάλει στο καταστατικό του ότι δεν δέχεται το όνομα των Σκοπίων να έχει μέσα το όνομα Μακεδονία και χάρις σε βουλευτές των ΑΝΕΛ ψηφίσθηκε η συμφωνία που είχε το όνομα Μακεδονία.Mitharadir έγραψε: 01 Φεβ 2022, 11:14 Οι ΑΝΕΛ ήταν περισσότερο αντιμνημονιακό κόμμα παρά δεξιό κόμμα.Στην περίοδο του μνημονίου είχε εξασθενίσει ο προσδιορισμός του πολιτικού άξονα και είχε σε μεγάλο βαθμό αντικατασταθεί απο το δίπολο μνημόνιο-αντιμνημόνιο.Γι αυτό και ήταν τόσο εύκολη η σύμπραξη ΑΝΕΛ με ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δεν θα γινόταν αλλιώς.Πολλοί ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν ήταν αμιγώς δεξιοί(ξέρω αρκετούς κεντρώους ακόμα και λίγους ΠΑΣΟΚους αντιμνημονιακούς που ψήφισαν ΑΝΕΛ).Όσο για τον Βελόπουλο και τον Μητσοτάκη ίσως υπάρχει υπόγεια συνεργασία αλλα δεν νομίζω να υπάρξει σύμπραξη ανάμεσα τους επίσημα εκτός κι αν δεν υπάρχει άλλος εναλλακτικός κυβερνητικός εταίρος και η ΝΔ δεν έχει πελιοψηφία.Αυτό θα έπλητε το προφίλ του ΜΗτσοτάκη στον κεντρώο χώρο και αφετέρου σε μια σειρά απο θέματα Μητσοτάκης και Βελόπουλος έχουν διαφορετική προσέγγιση.
Ότι έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα λες με το αντιμνημόνιο δεν αμφιβάλλω,άλλωστε και εδώ έχουμε τέως ανέλ που έγιναν συριζαίοι αλλά το ερώτημα είναι τι σήμαινε αντιμνημόνιο μετά το σημείο που οι Τσίπρας και Καμμένος ψήφισαν μνημόνιο.
Δεν αναφέρθηκα σε σύμπραξη ΝΔ με Βελόπουλο.Τέτοιο πράγμα δεν θα γίνει.Αναφέρθηκα σε προσχώρηση βουλευτών του Βελόπουλου στη ΝΔ που ο Βελόπουλος θα καταγγείλει για αποστάτες αλλά πάντως θα γίνει και θα πάρουν θέσεις εάν χρειασθεί.
Ποιός ξέρει τους βουλευτές του Βελόπουλου;Αυτά πρώτη φορά έγιναν το 1980.Το 1977 κατέβηκε στις εκλογές η Εθνική Παράταξη και πήρε 7% χουντικούς ψηφοφόρους.Το βασικό θέμα προεκλογικής εκστρατείας της ήταν η εναντίωση στις διώξεις των χουντικών και το αίτημα αμνηστείας.Όταν ο Καραμανλής χρειαζόταν κάποιους από εκεί για να συμπληρώσει τον αριθμό 180 και να εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας,πήρε όσους ήθελε και βγήκε με τους χουντικούς να παραμένουν στη φυλακή και κανένα από τους προσχωρήσαντες να μη ζητάει πια να βγουν.
Ο χώρος είναι παντελώς αναξιόπιστος.Δεν μιλάμε για απλό πούλημα ιδεών των ψηφοφόρων,μιλάμε για πούλημα ανθρώπων που τους είχαν ψηφίσει για να βγουν από τη φυλακή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 14 Απαντήσεις